Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
nejlepsi zazitky pri huleni - Klikni zde pro originální téma
nihilista
jen by me zajimalo tak naopak k tem nejbrutalnejsim zazitkum z huleni jake jste kdo meli nejlepsi zazitky s touto rostlinkou.
proste co vam utkvelo v pameti a co bylo proste super.
ja mohu jen nahodit ze jedny z nejlepsich zazitku jsem vzdycky mival nekde venku na volnych prostranstvich. hory, ulice a tak.
dikes
zdar
yuri
Jednou jsem byl s kamarady hrozne zhulenej. Vyvinula se ve mne strasliva paranoia. Kamaradi se sklebili, ja si samozrejme myslel, ze se sklebi na mne a tak podobne, znate to. Zajimave je to, ze ma paranoia za chvili presla do jakesi opacne podoby. Myslel jsem na to, jak perfektne pro me vsechno pripravili, ze vsechno mysleli dobre a ja blbec jim to kazim paranoiou. To, ze se sklebi jsem uz zacal vnimat, jako ze se na me snazi usmivat a tim mi udelat dobrou naladu. Bylo mi jich hrozne lito.
sativa
Kdyz sme takhle s kamosem bylina skolnim vylete v Praze, sli sme do divadla, do nejakyho malyho na kraji Prahy, mela to byt nejaka komedie, tak na to koukame a jde docela to jde, aby sme se jeste vic zasmali, sli sme o prestavce ven, odpalime speka a jen tak si hulime, pak se otocime a koho nevidime naproti pres ulici ani ne 10m od nas? Dva poldy, jen tak si na nas cumi a ani se nepohnou, tak si dame kazdej jeste praska, tipneme to a oni se najednou otoci a odejdou pryc, to sme se poradne nasmali
Hugo
U nás máme takový hřiště pro děcka. Ale fakt vychytaný. Samý houpačky, domečky, dřevění panáci a zvířátka a jiný koňovinky. To si nedovedete představit tu prdel, když se vypálíme tam. To na nás dou vod smíchu mrákoty.
karim
ja mam nejlepsi zazitek pokazdy kdyz si zahulim nebo jeste trip...........
Sunrise
To Karim: přesně tak - každá konzumace je svým způsobem svátek :smoker: .
Jinak je opravdu SUPER - alespoň teď v létě - hulit někde u vody (nejlépe v noci) a na dojezdu si jít zaplavat, ale POZOR, jen kousek od břehu!!!!! To je fakt něco špičkovýho :) .
zaplavat je v klidu, ale pekne zhuleny se potapet a jen tak prevalovat pod vodou je uplne nejlepci
wwidow
Už jste někdo viděl UFO? Já jo... :-))))
lobotomi
je to teda kamosova storka, ale rozhodne patri sem. Jednou jel domu autobusem, takova spatna klasika, lidi sedi, cumi z okynek, vic ticho, sme tam nekdo neco prohodil,... klasika. Na dalsi zastavce nastoupil klucina s typkou. Klucina evidentne vypalenej, neco ho nekde pobavilo, takze uz pri nastupu se smal jak jen to slo. Ta holka se ho chvilku snazila sklidnit, takovy to prece jenom, ale po chvilce to vzdala a zacala se smat taky. Ubehly dve zastavky a smal se celej autobus, proste vsichni....

...o par zastavek dal, oba vystoupili

....a vsechno se vratilo do normalu :(
lobotomi
2 wwidow:
Heeey, jaky to bylo, dali ste brko, jaky tam maj modely??? :)

ja jsem se jednou zasekl a taky jsem si rikal: "Tak uz jsou tady."
na nocni obloze pod mrakem, kde ze vzdalenyho mesta ozarovaly oblohu svetlomety z nejaky disco,... to jsem jeste nevedel co to je....
docel rychta
lobotomi
storno
fnuk
[SIZE=1][FONT=arialvcera sem sel kolem trate a v dalce zastavil vlak.ja vypeceni proc stoji,pak sa rozbeh stavil pri nas a rusnovodic zacal do nas picovat nech necumime ze dostaneme po tlame:rejp: asi tam nekoho zajelo.:rejp: :rejp: :rejp: :rejp: :rejp: :rejp:
Alver
2 lobotomi:
To jsem videl taky... Nejsi ty nahodou ze severu cech??
Pan_Ho
Na koupaku hrajem jednu hru jmenuje se rybky.Hraje se to v rohu.Princip je jako normalni rybky co jsme hrali na zakladce v telaku.Ale rybar muze jen doleva a dopredu.A jelikoz mame 4 metry hluboky koupak tak se tam skvele potapi a zdrha rybarum.No a kdyz to hraje deset zkourenych lidi tak je to fakt brutus.Pod tou vodou je to neco uzasneho.
penisjäger
...jsem se vypráskal ,pak jsem šel s pejskem (krémově bílý) a najednou koukám, von má fialový voči a zle se na mě kouká, tak zaostřím a normál...tak si to ťapem dál a zase periferně vidím- fialový voči, tentoktát eště kožíšek do růžova a ... plaval prsa!! až si moh packy vykroutit:slizoun:
penisjäger
citace:
Původní příspěvek od Pan_Ho
Na koupaku hrajem jednu hru jmenuje se rybky.Hraje se to v rohu.Princip je jako normalni rybky co jsme hrali na zakladce v telaku.Ale rybar muze jen doleva a dopredu.A jelikoz mame 4 metry hluboky koupak tak se tam skvele potapi a zdrha rybarum.No a kdyz to hraje deset zkourenych lidi tak je to fakt brutus.Pod tou vodou je to neco uzasneho.

Když mluvíš o těch hrátkách v koupáku, když máte 4 m tak zkuste udělat co mi kdysy na táboře - říkali jsem tomu wassermatrix a je to báječná hra pro agresivní děti!
Skupina živých ratolestí si rozdělí role - Trinity, Morpheus, Nio,... a samo agenti(většinou ti s černejma plavkama) a másledně se potopí. Agenti brání zbytku dostat se k telefonům(standartně žebříčky z bazénu)a to bojem - protože se vše odehrává pod vodou, jsou údery tlumené a pohyby zpomalené(přesně jako v matrixu) a třeba hák na čuňu a následná dávka bublinek z ní vylétávající jsou naprosto kouzelný. To co z bazénu vyleze už zdaleka není banda adolescentů plných života...a teď si zkuste za ty dítka dosadit vypálený instruktory-mazec:frog:
UGH
Jako muj best zazitek je, kdyz sem byl u kamose na toakovy LAN-party... jen tak pro par lidi.... No s kamosem sme byly tak na dvou Valtrech (nevim proc ... ale proste to nejako vzniklo ze se speku zacalo rikat Valtr.. asi je to min napadny :o) ale to je fuck)
No a jako tlemil sem se FAKT V KUSE asi tak 4 hodky (kamos me i natacel na video) no a nakonec sme dali jeste jednoho Valtra a sli "nekam" ven... tam sme potkaly nejaky jeho kamose ktery ze me byly dooost vypleskly :)) .... dal uz si toho moc nepamatuju :)

BTW husty taky bylo kdyz sme slavily po mature u kamose na chate.... jako od utery do nedele furt na kasi..... vetsinou v kombinaci s alkoholem...

HULTE :)) a bude se smát :))
dolma
Miluju kombinaci dobré pokouřeníčko & milování. A když si potom dáme nějakou chuťovou vychytávku - jako např. banánovou polívku (rozmixovanej banán) se skořicí a vanilkou + nějakou čerstvě odšťavenou ovocnou šťávu (např. ananasovo-jablečno-grepovou), tak to je tha best. A jakmile se ty vitamíny pěkně rozběhnou po celým těle, tak to je pak jízda (pro mě nejlepší energy drink na světě).

Pot & sex & fruits guarantee cosmic orgasm! ;)

A bootcho & ohňostroj taky není vůbec špatná kombinace. Tak tady jsou nějaký fotosky toho ohnivýho zážitku.
Strampl
Tosme sli tak kolemdevate vecer po parku a pred nama sla nejaka pani se psem. jak sme sli dal porad sme se priblizovali a ta pani se furt otacela Kdyz sme byli od ni tak na dva metry vydesene se na nas otocila a zacala zdrhat. Asi si myslela ze ji chcem okrast nebo co. Kazdopadne to u me vyvolalo neskutecnou smavku.:p:
lobotomi
kdyz uz jsme u tech webiku, dejte si tenhle

kureci ulet

je to docela prdel, kdyz nekdo prijdete na zvlast vychytany prikazy, pisnete je sem, at se taky podivam.... brko, ale balit neumi...
KAROTKA...
:mutant: huleni je brutalita...
ale stejne nej jsou ty haluze co mivas...
jednou jsem zahulila bilou vdovu...a moje segra si davala na hlavu celenku...ja videla ale kocku a zacala jsem na segru rvat...at tu kocko vyhodi ven a do te celenky jsem kopala...jako fat husty!
ANDY.C
To jsme se jednou s kámošema slezli v létě na takové zastávce o půlnoci. Přinesl jsem nějaký hydra modýlek. Ve 4 lidech jsme zhulili 2 skla. . . . a potom přišlo hromové ticho. Vím že mě jen napadaly takové věci, jako : mám skočit, nemám skočit(pod vlak)! Slyšel jsem to i co slyšel nešlo, viděl jsem to co vidět něšlo. A doma to byla ještě větší komedie. Přišel jsem domů kolem 2, podíval jsem se do ledničky, vytáhl jsem kečup, položil jsem ho na stůl a šel jsem spát :p: :confused:
loeX
no mám to štěstí že si na silvestra jedu na do Egypta...je to sice pudoucí zažítek ale dokážete si představit,že si ležíte na pláži na nějakým pěkým lehátku nikde nikdo a vy si odpalujete pořádnýho špeka a koukáte při tom na západ slunce!!!!já se taaak ttttěěěěěšššíííímmm:-)
swen
citace:
Původní příspěvek od loeX
no mám to štěstí že si na silvestra jedu na do Egypta...je to sice pudoucí zažítek ale dokážete si představit,že si ležíte na pláži na nějakým pěkým lehátku nikde nikdo a vy si odpalujete pořádnýho špeka a koukáte při tom na západ slunce!!!!já se taaak ttttěěěěěšššíííímmm:-)


tak to se mi stalo letos o prazkach v italii.vrele doporucuju,nema to chybu!
Pokémon
Jeden z mych nej zazitku bylo moje prvni kakai. V prirode, delane na ohnicku v kotliku. Tenkrat sem este nehuli a moc sem tomu neveril. Mel sem skoro celej hrnek, kamosi se u toho vypalili a pak sme asi 4 hodiny v kuse smali jako blazni kazde picovine. A ja sem se citil naprosto nadherne. Druhe nej byla moje prvni vodni dymka, udelal ju kamos z petky, vybalili sme to vecer u rybnika, zhulili toho kotel a pak 2 hodky jezdili po meste busem tam a zpatky, od nadru az k tomu rybniku. Bylo to super....a pak sem zacal pravidelne hulit:-))))
Landrover
Moj najvatcsi brutal bol ked som cumel na plagat DAVID BACKHAMA a videl som ako loptu spracoval na hrud a dopadla do tej polohy ako bol odfoteny ale ten pohlad proste real...
Nawy
jedem s kamosem v trolejaku uplne vzadu na tech dvousedadlech...ja pred nim a on za mnou...otocil sem se a jakoze mu chu neco udelat...si myslel ze je na tech sedadlech uplne v zadu po peti,ale nebyl...posunel se o jedno sedadlo pak o druhy...ale tam zem a von hodil uplne straslivou drzku...a jak byl na zemi tak se na me jen tak podival co ja na to(vubec sem nechapal,ne)...a on jakoze nic sedl a jeli sme dal...a asi po 2 minutach strasnej lochec :D :D :D
MFT
jo jo jo...vcera sme s kamosem zahulili a ja vytah foukaci harmoniku...mel jsem dve, takze jednu sem dal jemu a na tu druhou sem si fouknul ja.docela dobra zaplava!:smoker:
Leštěnka
Ja mam nejradsi,kdyz je leto, jsme s kamoskama na chalupe, zapad slunce, takovej ten vlahej vecer,voni trava a ty jenom smotnes a koukas na dym proti tomu rudymu slunci...a vis ze vuuubec nic nemusis...nejlepsi stavy!!!
herb,mrs. herb
Přesně seďet s někym koho mam ráda,či dokonce miluju,letní večer v přírodě...A VĚDĚT ŽE NIC NEMUSIM,JENOM SI VYCHUTNÁVAT TU PŘÍTOMNOST(někdy i tichou)TOHO DRUHÝHO....Jo,to máš recht....A pak při fotbálka,nebo když já s mim mužem přídem za mejma nebo jeho spolužákama-většinou pardon za ten výraz diskanti, a mi se jim tam tak nenuceně vysmíváme vo co přicházej...viz. víše...musíte zažít...
Kaya
-->>lobotomi:'jump on the sofa" is soo funny:))
Punkkiller
Hej tak ten wassermatrix musí bejt prdel až se dostanu s kámošema na koupák a posilníme se nějakou tou marihuanou tak to rozhodně vyzkoušíme.
Paryba
Sem jednou vydržel na jedný akci koukat asi 2 hodiny do ohně... vělká vatra sem koukal jak hoří.... mrtě podívaná:o))))
ytsim
Watermatrix me taky zaujal, budu muset zkusit... jen doufam, ze mi jeste do leta vydrzi zasoby :)
thiaky
Jo to ja sem se jednou zhulil :jumper: a tak sme povidali s kamosem, a z niceho nic sem proste zapomel o cem mluvime, zrovna kecal on tak sem cekal co rekne a doufal sem ze si vzpomenu o cem sme to mluvili- no nakonec sem si po chvilce vzpomel a zacal sem se smat co se mi to stalo :sun: sice ten prvni mmnt nebyl zrovna nejprijemnejsi ale pak to byla docela sranda snazit se prijit na to o cem mele :crazy:
SoLeeR
mno nejhezci zazitek po huleni bylo asi uplne mi prvni ,,zhulenectvi". Pripadal jsem si jak v pohodce...... videl jsem vse tak jinak proste jak kdyz bych koukal na pohadku.....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma