Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Teplo - Klikni zde pro originální téma
X-man
Zdravím všechny growery,
chtěl bych požádat o pomoc. Včera jsem spustil svou vlastní skříň. Trvalo mi dlouho než jsem ji postavil. Všechny informace jsem čerpal z vašich přízpěvků a snažil se vše udělat z vašich zkušeností. Při zkušebním provozu jsem měřil kontrolně teplotu asi 25 cm pod lampou a ouha.....za 10min, až se lampa porádně rozjela jsem naměřil 40 stupňů.
Rozměry: 55x80x100
Větrák: 1xeuro2 (150m3/h)
Lampa: 250W (tesla)
Dole jsem nechal otvor na nasávání vzduchu a větrák je v rohu nahoře (kde je teplota v normě). Může být problém ve špatně situovaném větráku? Nebo je výkon slabý? Mám přidat další, nebo více? Nebo pověsit lampu výš?
X-man
Asi budu muset udělat ten odtah. Mám jeden větrák v horním rohu pěstírny. To sklo bych měl dat hned pod zářivku a připevnit jej na stínítko? pokud bych měl sklo, musím mít ještě ten větráček na kytky? nějak moc nevím jak to dořešit. Ale díky moc za radu.
janiiis
x-man: Já měl na odtah ze skříně taky EURO... jeden den - přesně jak píšeš - teploty hrubě přes 30... pak jsem sebral prachy a koupil UFOuna - teď teploty 24-28C. EURO se na odtah ze skříně absolutně nehodí... toť můj názor (asi nepotěšil, co?)
X-man
Díky všem za odpovědi a rady. Zkusím to s tím sklem a odtahem od výbojky. UFO stojí docela dost, možná si do budoucna pořídím. Ještě bych se zeptal jestli stačí na ofukování kytek ventilátor na zdroj z PC a jak ho máte připojený k el.proudu? Pokud vím zdroje z PC mají pulzní napětí a jejich příkon se pohybuje od 200W u starších až po 350W u nových. Vzhledem k tomu,že větráček od PC je na 5 - 12 V, tak bych volil nějaký adaptér. Může mi někdo poradit?
Era
Menší korekce: Pulzní zdroj neznamená pulzní napětí na výstupu - tam je perfektně vyhlazený. A příkon PC zdroje je závislý na zátěži na výstupu, uváděných 200-350W je max. výkon - na kolik lze zdroj zatížit, nikoli příkon. Nejjednodušší adaptér ze stánku na větrák v pohodě stačí, má-li regulaci 3-12V (berme s rezervou, není stabilizováno), lze tím i řídit otáčky.
jaher
Zkus taky něčím ve vnitř ofukovat tu lampu.Cirkulace ve skrini to možna vyřeší(hlavně tim eurem ten smichanej vzduch ven ze skrině.
hexamin
ja prave skusam cooltube z pet flase 1,5l na 70w a asi to bude fungovat


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma