Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 2 [3] 
Špeky s tabákem VS čistá travka , vadí vám tabák v jointech ??? - Klikni zde pro originální téma
Ruprecht
špeky jedině čistý, se ví...nikdy jsem nekouřil cigára, vždy jen ganju...když je větší banda a balím s tabákem tak dávám jen čtvrtinu, možná pětinu cigára na gramové brko...to se pak dá,ale i tak nesmím dým posílat až do zadních plicních sklípků, bo by se mi motal škopek a úplně by mi to zkurvilo pocit z trávy..

Nejhorší jsou "pražské osobáčky" kua cígo pocukrované trochou trafky - FUJ to si hul fakt sám týpku :-)
citace:
Původní příspěvek od Mara69
Hoši, řeknu Vám, že kousek R1 v jointu vůbec neuškodí, mnohem lépe hoří a na chuti nic nepoznáš :) Takže asi tak. Ale jedině R1 :bong:

hele ale figl v tom proc sou R1 slabi je ve filtru. tabag je podobnej jako u ostatnich znacek, ne?

Ruprecht:
to tu taky nedela kazdej... je pravda ze v praze hulej brka s tabakem skoro vsichni. jak sem psal vejs davam na G skoro cely cigaro. proste chci to brko kourit dlouho a takle mi to chutna. cigara mam rad a sem silnej kurak.
me zase zoufale nechutna kourit ze slukovek, dymek a skla....
Ruprecht
hehe a jsme u věčného sporu mezi čechami a moravou :-) ...jasný ze špeka si pokouříme nejlíp na tom se shodnem, množství tabáku záleží na chuti a na vypěstované toleranci k tabáku konkrétního huliča (mně fakt 2-3 prdy z tabáku zamotají škopkem a udělají blbej pocit v žaludku tak,že se tomu vyhýbám obloukem raději)...

ale na rychlý odjeb z rteality, na navození fajnpocitu okamžitě, zkrátka na okamžitou komunikaci s bohem a ponoření se do nirvany je nejlepší faja!...nemyslím tím zahnojenej čilam vyrobený zčehokoli a který někdo používá X krát denně, a člověku akorát zůstane hořkost v tlamě, nebo skleněnku z které se zhulí akorát tak děcko (sorry chlapy)..

ale myslím tím supergigavychytanou faju, kterou jsem i vyfotil..obrofskou předností je "turbo" které ti pošle dým až do paty, (pražští fajoví amatéři z ní vždy chrblou až hrůza) a když už je špinavá, stačí jí jen profouknout nebo projet kouskem hajzláku a je zase čisťounká, takže i po měsících používání si člověk vychutná chuť trávy dokonale...

Taky nemám rád různé šlučky a skleněnky,ale toto je dokonalost sama...navíc se rozměrově vleze přesně do energitky, takže je vždy i po ruce a schovaná před různými nárazy...

A hlavně pražák než nachystá filtr, tak už bubák valí z faje 3tího prda a je zhulenej jak prasnica :-)

celá má reakce je jen jedno velké OT, ale byl prostoj před obědem..kdyby jste náhodou chtěli tento skleněný zázrak vyzkoušet stačí napsat pm (dělá je pro mě jeden sklenář) mohu vám ji poslat :-)

p.s. u fajky je White rhino z outu..
High
Taky záleží jakou má palice konzistenci.Tvrdé šutry z indorových pěstíren je nemožné kouřit čisté.Nejde o sílu ale že to vůbec nehoří.Musí se to furt připalovat atd.Ale tokové ty měkčí šišule z outu jedině čistý.Hoří to pak užasně.Ale taky dost záleží zda jse konopí dostatečně rozdrtí nebo jen jakš štakš roztříhá.ČAU

From Ruprecht:Mě js z tabáku taky motá hlava.po jednom cígu jse cítím jak po chlastu.Pstobě dozrál White Rhino venku?Kdy jsi sklízel?
SORRY ZA CHYBY ALE ČARODKY BYLY SILNÉ!!!
Ruprecht: absolutni OT... hele co je to za obrazek pod tou fajifkou? neni to letak k dickies hadrum?
jejich posledni katolg obsahuje obrazky chlapka kerej predvadi upravu klahot (zkraceni a zuzeni) vezenskym zpusobem. pomoci zapaleneho zubniho kartacku...
ten katalog je uzasnej. to snad fotili s echt kriminalnikama...
Ruprecht
jojo, za OT se omlouvám,ale nedalo mi to :-)

to high: na šutr z indoru je právě ta faja nejlepší :-) a tím že si nekurvíš chuť tabákem, tak poznáš i jak dotyčný flušoval..

kdy dozrává moe rhino máš v mém trýdu..

to mad lion: jojo je to plakát Dickies a týpek má v ruce zapálenej zubní kartáček :-) máš to dobře nalítaný...a fotili ty z krimošema, nesmíš zapomínat že v americe jsou Dickies obyčejné pracovní hadry a myslím, že je mají i v krimech jako montérky..
to jenom u nás je jejich cena srovnatelná ze skejt značkama...no nic valím na brko - bez tabáku...(hned je to menší OT,ni?)
Spejsek
tvl vy ste normalni opdrzaci ja tu čtu pořád něco o čistejch brkách a tak sem na něj dostal chut a umotal sem ho a ted je to pekne v prdeli protoze asi budu muset jít spát... takže příště tam aspon napište nejaký varování nebo tak něco aby ti lidé pak nebyli z těchto informací toliko až moc zděšeni... to potom má negativní dopady jak na nás, tak na celou sluneční soustavu, a při vysokém stavu lze ovlivnit i běh samotné naší galaxie která se vlévá do proudu času někdy před 100 miliardami let... takže tak to bude

opravdu
H.U.L.
Že se ti chce spát, za to může tvoje ganja která je asi plná CBD nebo nevim. Tak nevím jestli by ti pomohl tabák. Zkus to, dej si cígo a třeba tě to nakopne. A nebo si dej příště menšího...
Spejsek
tak jo :D
73huli
Já tabák dávám, jinak už mi to plíce neberou. Lepší v klidu brčko s tabákem než se dusit ( jo astma)
High
citace:
Původní příspěvek od 73huli
Já tabák dávám, jinak už mi to plíce neberou. Lepší v klidu brčko s tabákem než se dusit ( jo astma)
V tom případě kouříš nevypláchnutej shit.Kvalitní marihuana mě ještě nikdy nazadusila.zato pražský osobáček(O,2g marihuany zbytek tabák)mě zabijí.Sorry ale sežen jinýho dealera nebo lépe pěstuj.
snippers
na tabák seru
hej-rup
Já balím zásadně bez tabáku, ale když někdo ubalí s tabákem neremcám.
alpa
nekdy dohustuju:D
SK3R0
ja som radsej S. s tabakom to ma lepsiu chut, ked tam nedate nejaky shit lacny, ale zase ani fakovy mi tam moc nechuti. je dost silny a skriabe v krku a vsetky tie p.... okolo toho. nejlepsi je tam podla mna marlobro. nedavam tam toho vela, len tak aby to lahodilo oku, vravim tomu jemne dochutenie. bez tabaku je sice fajn, ale necitim sa lepsie a neviem si to dobre vychutnat. vzdy je to len o par rychlich slukoch a nazdar. takze mi tabak nevadi a rad si ho doprajem. inac nikde inde tabak nedavam lebo mi to pride hnusne. piiis

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma