Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
GROWER je slavnej - Klikni zde pro originální téma
Dude
he, no teda až tak doslovně (titulky prodávaj;)) - jsem se s Váma chtěl podělit - jsem si v pátek koupil nowej Živel (btw> nejlepší periodikum, který v ČR vychází;)) a co nevydim v sekci udělejte si sami - je článeček s názvem Vyrobte si kostku haše a odkaz na Walhallův thread tady na GROWERu:smoker: - docela dobrý, jestli se nepletu:D, tak první zmínka v tištěnejch médiích (?)
bigfoot
To jsou skvelý noviny.
Moh bys to oskenovat a dat sem.
hYp3r
mno ne vsichni jsou takovi BohouRe :c)

a rok 2001 uz je davno v prdeli :c)
neotacej se do minulosti, ale divej se do budoucnosti
koles
-> Realist: a proč si stěžuješ? jsi snad moderátor, tak se čiň! když se ti nějakej thread nelíbí, tak ho smaž a nebo pošli do kanálu. (sám se přiklámím k první variantě, jelikož je třeba si osazenstvo serveru - zvláště to mladší - řádně vychovávat. je tu spousta mladejch, co si myslí, že když si založí téma typu tohohle, tak jsou děsně originální a kdoví co) aby si grower udržel nějakou úroveň, musí se snažit především moderátoři, pak jsou tu "zodpovědní členové" - to je myslim většina, a nakonec pár chytráků, co tenhle server, tuhle komunitu a naší společnou filozofii neberou vážně (anebo ji nepochopili)...

možná budeš argumentovat, že vznikne zbytečnej humbuk, když budeš mazat každej zbytečnej thread, ale to je cena, kterou musíme platit za obsahouvou úroveň

he?
Dude
hele. Živel děti moc nečtou:D - spíš bych řekl inteligentnější lidi, tak lepší tam než třeba ve Vlastě;)
Maggie
Souhlasim s kolesem, od ceho vas tu mame, panove moderatori? :) Abysme pak nedopadli jako v Hospode na mitince.... Budeme mit Growera a bude nas stvat, ze sem lezou lidi :D
hYp3r
mno to je vecnej problem groweru... :c)
vzdycky se to od jednoho tematu zvrtne nekam uplne jinam

mno ale vsechno souvisi se vsim :c)
bigfoot
S tema deckama mate pravdu. Ale pise se tady spis o piesteni nez o necem pro decka zajimavem(jak se zhulovat) co je podle mne odradi. O temata ktery sem nepatrej by se mneli postarat moderatori a nejspis je zmazat.
Kdyz chce nekdo zacit pestit, tak je pro nej grower moc dobrej zdroj informaci. A az na par jedincu si myslim ze tu sou a budou solidni lidi kteri pestujou pro poteseni a ne vynos.

K memu vyroku: to jsou skvele noviny
Mnel sem tim na mysli popularitu bez zvazeni negativnich dusledku. Ja sem se o gruveru dozvedel nahodou a znam hodne pestitelu co ani netusili, ze neco takovyho vubec je.
Jestli sem nekomu ublizil, tak pardon.

Tot vsjo
TruMAN
Som medzi vami chvilu, ale paci sa mi tu. No kamarat, co tu je uz dlhsi cas vravi, ze uz to dlho nie je to co to byvalo.
A mimochodom, su tu thready,ktore su dost zbytocne (sam som neake zalozil :( ), takze v zaujme Groweru, zprehladnil by som to tu a temata, ktore tu uz su by som zatvaral.
Tot moj nazor.
Ale viac to asi zalezi na vas, ktori ste tu dlhsie.
A to ze sa odkazy na Grower vyskytuju aj v mediach povazujem za smet.

Peace
fak.gesho
a ja bych se popularizace groweru nebal, uz jen proto, ze nemusi byt besprostredne spojena s komercionalizaci, zavisi to na sefech projektu, ikdyz je nekdy tezke se vyhnout penezum :( (:)), popularizace muze rozhodne prospet, alespon tim, ze se zacne o groweru vic vedet a on se zacne rozrustat, cim vic lidi je reg. tim vetsi vahu ma, cim ma vetsi vahu tim vetsi slovo. Vim, ze se to oprasenym clenum asi nebude moc libyt, bude se zvetsovat pocet prihlouplych prizpevku a nedomyslenych zbytecnych threadu, ale to me jednoduche diskriminacni reseni, udelat vip pristupy atd. atd.. Nekdo tu tvrdil, ze popularita pritahne radu mladych masirku a dealeru, asi to neni uplne nepravda, ale nerekl bych, ze vsichni sou takovi, me je napr 18 a taky si nepripadam jako nejvetsi masirka nebo dealer, nikdy sem neprodal ani zrnicko a co sem rozdal dementum bylo jen ze soucitu a stejne bych to napocital na pul gramu... Tohle neni server, kterej toleruje dealery, takovyhle lide tady ani nevydrzi, dyt by tady nemeli kam prizpivat, tread s prodavanim jim moderatori smazou a jejich prizpevky budou ignorovany, takovyhle lidi tady proste ani nemuzou mit co pohledavat. Dokonce by to mohlo vest i k naprave takovyhle nevydarecych mladiku, kteri maji aspon jeste trochuu chut premyslet a tady jim to je to jiste trkne. proste nebojte se popularizace, protoze mali mit grower nejakou znatelnou vahu, je proste nezbytna :) welcome nju grouwrs !
fak.gesho
2 realist - voe nedif se, ze se tady diskutuje, etot jest kurarna a ne pestirna :) tady se kecaj pichoviny, resi globalni problemy a sexualni praktiky, stezuj si na pestovni thready ;)
Bohour nech ty zlatý starý časy bejt , já taky vzpomínám když na snb jezdilo v čechách tak dvacet lidí, nebo když o něčem takovým jako "house party" vědělo jen těch pár. Všechno vzal čas, teď je ze snowboardistů armáda a na party už se bojím vkročit protože je mi z těch dětí všude( nebo ze mě) nějak divně, ale ty ostatní si to asi užívaj, tak co. Čím nás bude na G víc tím bude víc smetí, jasná internetová rovnice. Ten kdo je tady denně časem zjistí že přísun pěstitelskejch tredů je oproti kanálům a kuřárnovejm věcem v menšině, ale najít se dá fakt skoro všechno potřebný. Owergrov je na tom si myslím stejně, spouta zbytečnejch threadů a dotazů porád dokola. Chce to pevnou ruku.
Kdo by měl ty děti vychovávat když ne Grower.
koles
bych se nedivil, že je v threadech o pěstování víc témat, protože když se nad tim zamyslíš, tak vzhledem k nepřebernému množství všech jiných možných témat tvoří to o pěstování jen malý zlomek, ne?

primárně byl možná grower určenej jen pro řešení otázek okolo pěstování, ale časem a jak komunita přibývala se téma pomalu vyčerpávalo a o to více se diskutovalo i o jiných věcech, které s pěstováním neměly přímou souvislost. prostě a jednoduše: založit novej - tak aby byl originální a měl smysl - thread o pěstování je dneska už dost těžký, takže se lidi zaměřujou jinam.

když se na to podívám z mýho pohledu, tak já jedu out. o hnojivech a různých postřicích vim už docela dost, ještě víc o samotný kultivaci rostlin, atd... a najít nějakou (použitelnou) novinku v outdoor growingu je celkem problém. tak to vidim já.

a podle mě by grower měl plnit i určitou kulturní funkci, t.j. poskytovat určitý sekce i pro jiný vyžití... a takovej tlak tu všeobecně je :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma