Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
CHUT ? - Klikni zde pro originální téma
Julius Caesar
S tym zalejvanim, neviem, a som tiez na to zvedavi, ale ked chces menit chut, skus toto: uz obrane, celkom nie presusene sistule umiestnit spolu s jablkovou, jednou-dvoma, tenkymi supkami do zavaraninovej flasky a tuto pekne vyvarit v kuchte. Nechaj to tam nejaku dobu (kludne aj mesiace) (musi vsak byt viac suchsia ako vlhkejsia), no a potom uz pri otvoreni pochopis vonu a pri chutnani chut. Dobru chut! :D
TommyBoy
Vlastni zkusenosti nemam ale na overgrow jsem si precetl ze to nejde. Ani u hydroponie to pry nejde tj. menit aroma pridavanim neceho napr. do roztoku..
sativa
Jak pise Julius, tak takhle se to da ochutit, zalevani nepomuze, jeste jednodussi, je susit to spolecne s jablky nebo nejakym jinym ovocem v nejaky mensi nadobe, mam to uz vyzkouseny

[Edited by sativa on 20-07-2001 at 02:15 PM]
r080
Nevim jestli to neni jen nejaka moje predstava, ale zda se mi, ze koureni, ktere je hnojene chemickymi pripravky nemiva moc lahodnou chut.

Abych byl objektivni musim rict, ze jsem zaprisahly prirodni outdoorista :)

pekny den, r080
Balu
Ja mam zase opacnej nazor a to i v out zasedne pevny hnojiva, napriklad radka hnojena slepicincem mela tak hnusnou chud ze to hned kazdej poznal
THClovek
To Balu:

Tak to vubc neni pravda. Ja hnojim slepicincama uz 3. rok a na chut se nemuzu stezovat.

A jinak k chuti: slysel jsem, ze kdyz kytku vyrvete ze zeme a pak ji date do medu (samozrejme korenama) tak na tyden a az pak ji klasicky susite korenama nahoru, tak se medove aroma do palicek dostane. Jeste jsem to ale nezkousel, takze nevim jiste.
sativa
... a proc menit chut, nema huleni krasnou chut samo o sobe? :-)
Me teda krasne chutna a voni, takze neco menit se mi zda zbytecny.
Combainer
Mno sem slysel ze gdyz se pjestuje f kukurici nebo u mrkfe tak je pak aroma zavisli na plodine kera s kitkou sousedila... co je na tom pravdy?? ja to mam u vokurek.... :)
canna
podla mojich skusenosti z out vacsinou rastlinky mali aromu z najblizsich krikov alebo trastlin napr. maliny,v lese,jeden kamarat to mal pri zeleri a malo to velmi zvlasnu chut a hlavne vonu.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma