Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Můj vražedný nepřítel - zmije - Klikni zde pro originální téma
Liprd
Nazdárek,
v pondělí si to smažim na políčka a těšim se vždycky jako malé dítě co se těší domů ze školky.Když si tak pěkně kráčim po pasece a brouzdám se mezi mým poly, tak pod mými nohami asi tak 20- 30 cm přibližně(nad tím sem tu dobu nepřemýšlel) ležela znije jako kráva taková obrovská roura plná hrůzy už od pohledu, rychle jsem stuhnul a utek o pár metrů, nekecám kamrádi vyplašenej jsem byl jako, hrozně opatrně jsem všude přešlapával a měl jsem z toho dovcela husino , protože je zmije teda nemusim. A pak ke všemu jsem zjistil že tam je nákejch jejich opalovací prostor nebo co? Byly tam ještě tři ale ty už jsem viděl docela dost daleko od sebe.
toxic
Jo zmije, s těma sem se ještě zaplaťpánbůh nesetkal tváří v tvář, ale onehdá se na mě vyřítil z křoví divočák když jsem šel za kytičkama, udělal si pelech rovnou vedle mího políčka, prase jedno.
debil
ze zmijí bych se asi posral a jak moc bych ty kytičky miloval,asi už bych tam nepřišel.brrrr
Liprd
já už tam půju jenom když bude snad hnusný počasí nebo já nevim ale já právě že ty kytky miluji ale ted my mršky moc nerostou mted 11 budou mít dva měsíce a mají 3-4 patro a do výšky tedy moc taky nejdou
musím choit opatrně ale vemte si kolikrát tam ještě půjdu což je docela veliká pravděpodobnost že mně jednou uštkne a jestli jo tak ji pak opravdu zabiju a ta cesta z políček trvá přes 45min. to ještě chcípnu někde v lese ale ted pojedu vždycky na motorce
viridis
Klidek, vem si klacek a trochu pred sebou sust klacikem, chudak zmije je vic vyplasena <img src="/forum/images/smilies/eek.gif" border=0>, nez Ty. I kdyby Te hryzla, (to je pekne slovo, co? - ale hryznout Te muze tak kobra, zmije ma DALEKO mensi zoubky), tak pokud jsi zdrav (srdecni nemoci), se Ti nic nestane - bude Ti nejakou dobu teplo (a svetlo<img src="/forum/images/smilies/wink.gif" border=0>), mozna trochu blbe: ono se to dost prehani....
Vubec: hadi jsou prijemna, pritulna a veskrze uzitecna zviratka...<img src="/forum/images/smilies/sun.gif" border=0>
Jarinov
Jo taky bych to tak černě neviděl, ikdyž ten pocit se s nima potkat ti nezávidim. Každopádně si vezmi vysoký boty, třeba nejaký gumáky nebo... a nemusíš mít strach.
Hullto
Neviděl bych to taky tak černě... souhlas s viridisem...
To ušktnutí není opravdu nic hroznýho a jestli ses zdravej tak by to bylo ok, ale asi by ti bylo chvíli pěkně zle.

P.S. ...ty zmije jsou dobrá odlákavačka pro zvědavce...
0X0da
Bud rad, aspon ti to hlidaj. Jo a jestli z nich mas fakt strach, tak se vybav tim klackem a poradne DUPEJ, voni vemou roha. Kousne Te akorat kdyz nani slapnes, nebo je zkousis chytat a stejne to vetsina lidi rozchodi. Holiny a volny kalhoty z tvrdyho platna taky neprokousne... Udelej si z techto uzasnych tvoru pratele a bud v pohode.
Liprd
Díky za pomoc, mně ani nenapadlo že by mně mohli hlídat políčka , ty vole to je dobrý!
robor
Docela dobrej nápad s tím hlídáním, já tam sice zmije nemám, ale cedulky "Pozor zvýšený výskyt zmijí" bych tam dát mohl, náhodný výletníky by to mohlo zastavit.
robor
Dal bych tam cedulky " Pozor, zvýšený výskyt zmijí ". Výletníky by to mohlo zastavit. Já o tom taky budu uvažovat, i když tam žádné zmije nemám.
Abe
Ja tam mam taky zmije,ale nelamu si stim hlavu vemu si dlouhej klacek a nez nekam slapnu tak to tim klackem procesu a ok.A ty divocaky odlakas kdyz vyhazes kolem sveho pole chlupy treba od psa,nebo tam muzes dat svoje vlasy a divocak by se tam nemel objevit.
lordWilliam
No hadů se nemá cenu bát. Jednak se oni bojí mnohem víc než my. A jednak poslední člověk co v ČR zemřel na následky ušktnutí zmije byl kdysi jeden 80ti letej lehce přiopilej stařík ze slabým srdcem co jí lovil rukama s tím že jí někam odnese :-°)))
Vlasy na divočáky moc neplatěj ale srnčí odraději spolehlive, ale chce to každejch 14 dní ty vlasy donýst nový
Jay-jay
kámo,úplně stejně jsem na tom byl minulý týden já.Fičím za kytkama a najednou ty vole,had,říkám ne to je kus gumy,čumím a má to hlavu,jsem zavolal psa a plný od toho.Brrr..fakt nepříjemný pocit.Jinak souhlas s tím nebezpečím jedu,trochu zle,ale asi raději do nemocnice.Kdysi jsem četl,že jeden měsíc,myslím květen není u nás sérum proti zmijímu jedu.Prý staré už je nepoužitelné a nové ještě nedodáno.Nevím ale,je to stará informace.Ale je to mazec...bez takové věci se klidně u nás obejdou :grrr: :grrr:
lordWilliam
séra na zmijí jed jsou obecne spatne k dostani a kdyz s tim pujdes k doktorovy tak ti rekne ze to mas blby ze kousl had a at jdes domu, hodne pijes a ses v klidu :-D
Normalni zdravej clovek zmiji kousnuti prezije naprosto v pohode
nozdra
na zmijí kousnutí se používá i silná černá káva, tak si zabal termosku a šupá za kytkama:-)
thc.garcia
Stačí dělat kolem sebe menší rámus a zmije je víc posrana než ty!!!!
DJ BISKUP
Tak já jsem taky po cestě na políčko narazil na 1 zmiji. Všiml jsem si jí, když jsem od ní stál asi 1 m a okamžitě jsem "zmrznul". Nevěděl jsem, co mám dělat, tak jsem si řekl, že ustoupím opatrně o krok vzad. No a jakmile jsem nadzvedl nohu, tak ta děvka se stočila do toho klubíčka a jak pružina mi po té noze skočila s otevřenou tlamou !!!!! Nekecám !! Naštěstí mě neuštkla, ani nevím jak jsem se tomu vyhl, ale okamžitě jsem z tama odklusal. Přiště beru holiny a klacek a hotovo.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma