Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
250w - bb,wr,bd,ww.. - Klikni zde pro originální téma
Yarreck
Postavil sem si skrin s pestebnim prostorem 65x65x150cm..
Elektricky udelatka jsou ve vedlejsi casti skrine,kterou pro pristi sklizen minim vynicit a tudiz vse rozsirit..

Odrazovy material:alobal..

Svetlo: 250w HPS a pod nim je sklo o sirce 0.4mm kvuli teplote..

Vetrani: Sani do skrine EURO1 - 95m3 za hodinu.. Odtah je pres pachovy filtr vetrakem EURO3 - 280m3/hodina.. Na ovivani kvetin je zavesen vetrak honneymoon s neznamym prutokem vzduchu,ale bude to neco kolem 190m3/hodinka..
Teplota asi 10cm pod vybojkou (asi 5cm pod sklem) je max 28 stupnu Celsia, coz je celkem spokojenost..

Kvetniky: 4 a velikostne jsou zhruba 20x20x20cm..
Yarreck
Deti jak jsem jiz psal do uvodu jsou Belladonna,White Widow, Blue Berry a White Rhino..

Hnojiva: Cellmax predhnojena zemina,v tom sou deti zapichnuty a navrchu a dole vrstvicka keramzitu proti vyschnuti a hniti..
Rust: Bio Nova - soil supermix, cellmax super enzym.. Postrik 1x tydne phytamin a 2x tydne wuxal super.. Pridavam peroxid vodiku pro okysliceni a samozrejme upravuji PH pripravkem Bio Nova PH-
Kvet: Soil supermix s pridavkem AH Bloom Excellerator,jednou tydne pruplach zeminy pripravkem AH Enzymes+.. Po patem tydnu kvetenstvi vymenim za cellmax P.K. 13-14,taky ho budu pridavat do zivneho roztoku,tedy do soil supermixu..
Sklizen: Na posledni fazi po flushingu mam AH Final Solution..
Yarreck
Tady je fotka tech hnojek,ale kvalita fotografii je dost mizerna.. Shanim kvalitnejsi fotak a dyl casu na foceni,tak prosim o chvili strpeni..
armaggedon
cau,mas to dobre,len ten privod vzduchu daj dole,aby to malo spravny efekt.
Yarreck
Vtah vzduchu je dole,odtah je nahore.. Pozdeji pripojim trochu detailnejsi nahledy..

Tak,uz sou zde fotky ze samotneho rustu..:
Bohuzel se mi stala neprijemna vec,a to, ze wdowu a belladonnu jsem sehnal o neco vic jak 10 dni drive nez blueberrku a nosorozce.. To zapricinilo,ze prvni dvojice vyrostla a byla mohutnejsi nez dvojice druha,a tak jsem je musel brzdit aby se vzajemne dohnali..

Fotografie jsou z 35 dnu rustu WW a BD a 25 dne rustu BB a WR..
Yarreck
Bohuzel nemuzu fotit se zapnutym sodikem,to by me videlo asi tak 80 bytu vodnaproti..
Kytky maji trochu zazloutle listy,to proto ze se tam trochu perou o misto a musej se dotykat steny a to jim bohuzel moc nesvedci.. Jinak sou v pohodce,mam je rad a delaj mi radost.. Prepinat budu 1.dubna,predtim fsak jeste nejaky fotky kazdy kyticky..
Jen bych jeste chtel dodat ze je to moje prvni pestovani..
Kritiku i pochvalu uvitam.. :)
Shadoow
Ode mě krityku neuslišíš:D máš to pěkný(né jako já:()
s bez toho sodíku je to možná i líp vidět
Yarreck
Tak,dnes jsem udelal trochu manikuru.. Kytkam to ani moc nevadilo,dokonce vypadaj i lip.. Zitra maj posledni den rustu,uz se fsecky vzajemne dohnaly.. Maj ted 40cm,jen jeste blueberrka je o neco mensi.. Ona to dozene.. :) Trochu mi ale vadi,ze maj tak malo mista.. :( Kazda ma na sirku kolem 40x40 cm ale prostoru jen 30x30cm.. Zamerne jsem nepouzil ohybaci kolinka,pac by jim to asi nijak nepomohlo.. Maj tak kolem osmi hlavnich vetvi.. Myslite ze pri kvetu pojedou vic do sirky..?? Nebudou se tam mlatit..?? A jeste bych se chtel zeptat..: P-K 13-14 jim mam lejt od prepnuti a nebo od prvnich blizniceq..?? Dikec za reakce.. :)

Flower Power
Zdar Yarrecku: pkčko se tam lije až poslední 3-4 týdny před sklizní (flushingem) .. čekej moře paliček a total jungle .. ;)
Yarreck
Ja mam 2 P-K 13-14.. Jedno od Bio Novy,tam pisou ze se to ma pridavat uz od prvniho tydne kveteni.. Ale samozrejme v malych koncentracich..!! Ma se to kombinovat se soil supermixem.. V patym tydnu to vymenim za cellmax..!! Spectabillis :)
Yarreck
mozna mas pravdu,ale co je potom todle..??
za kvalitu fota se omluvam,flasku sem scannoval.. :)
Yarreck
Vyborne,tak dnes jsem si koupil advanced hydroponics - natural power: Growth/bloom Excellerator, Final Solution a Enzymes+.. Jeste si prikoupim Root Booster na pristi grow.. Mam z toho radost.. :) Jinak kytky se maj mooc dobre,fota budou.. :) Nejvyssi je ted Boruvka:eek:coz mi trochu vadi,ale co se da delat.. Trochu sem se lekl,wdowa je nejaka smutna,spodno cast kytky je nejaka povadla.. Mno,uvidime co s tim.. :)
Yarreck
ghah..!! Narazil jsem na problem.. Je normalni,ze 4 dny po prepnuti nektery spodni listy u fsech kytek lehce zezloutly a daly se velmi lehce odlomit..?? Ne ze by to nejak moc vadilo,aspon se to trochu u kvetinace uvolnilo a lip se to ted zaliva,ale je to normalni ci ne..?? Jinak na belladonne uz jsou videt prvni znamky kveteni,lehce ji zesvetlaly kvetovy ruzicky..!! Ma jich neco pres 15..!! :)
Yarreck
Tak,prichazim s dalsima zcela aktualnima fotama..!!

Joo,gdyztak si nektery ty fotky zvetste,maly to neni ono..

Jeste bych chtel dodat,ze..:

Belladonna ma hlavnich kvetu 13
White Rhino 12
White Widow 12
a Blue Berry 6
Yarreck
Tak,prichazim s dalsima zcela aktualnima fotama..!!

Fse je z 15.dne kvetu.. Prvni prichazi serie wdowicek.. :sun:
Yarreck
Tak,dalsi tri fotky jsou belladonny.. :bounce:
Yarreck
Tak,treti v poradi je pan bily nosorozec,cili White Rhino..
Yarreck
A posledni z milacku je BlueBerry.. Ma sice palicek nejmin,ale zato sou takovy,noo,hezky staveny a pevny.. :jumper:
Yarreck
A jeste naposled tu mam fotecku fsech kyticek u sebe ve vane.. Omlouvam se za to,ze sou nektery fotky rozmazany,ale nejak nefungovalo makro,noo.. :(
Ale sou takovy roztomily,co..?? Je mam rad,noo.. :)
Yarreck
Jeste jsem zapomnel dodat,ze prestali tak strasne rust.. Konecne..!! Krom boruvky kytky skoncily na 60cm borufka na 70cm..!!..(nepocitam kvetinac,jen samotnou kytku..!! To je dost sileny.. Sem absolutne neutrefil dobu prepnuti..!! :eek: Mno,priste se to uz nestane..!!
Dlabi
kua tak to ti chlape blaho preju vidim ze to co sem ti dal nebylo na zmar:) a ze si se s tim pekne popral gratulacce na miste,

jen sem se chtel optat jestli tu belladonu mas ode me nebo je to jina jestli je to ta ma pak se obavam ze jeste poroste i kdyz v hline nevim jak se zachova...

co se tyce toho P-K cka tak ja ho mam taky a davam ho tak ze si to zpatne spocitam aby mi tejden pred sklizni vysla ta maximalni koncentrace takze pridavvam od 5 tydne pokud kvetes 8-9 tydnu

jedna mala rada lijes tam vselijaky chemky a mas v planu flusovat jen tejden? to se dela u hydra ja bych ti doporucil 10-14 dni muzes tam lejt ten final solution vodd AH, ale nic vic myslim ze tejden je fakt malo ta konecna chut nebude mocc dobra.

a jaste sem cetl ze mas nejaky enzymy jetli tema to prolivej ani ty vyplavijou ty usazeny soli z ty hliny, poku nemas stav se (zavolej) mam takovou malouu malou lahvickuu primo od bio novy (tedka uz to nepotrebuju mam hydro a to je na hlinu) jednou tejdne se to tam lije a ono to nici mrtvy koreny a vyplavuje to ty skurweny soli ktery ti ve finale skazej chut tvyho matrose:)

cau DLABI Kcko jje tam:smoker:
Yarreck
Dlabi..: No jasny ze je to od Tebe.. I ta belladonna i ta bila wdowa..!! Sou krasne rostly..!! Nadherny exemplare..!!
Prolejvat nechcu tyden,ale aspon 15 dni pred podseknutim.. :sun: Prvne to proleju tema enzymama asi 3-5 dni po sobe a pak neco pres tyden tim final solution.. Tagze tu bionohu nepotrebuju,ale dikes moc.. :) Stavim se az potom na speqovou politiku.. :D

2 Hrotik..: Mno,sice se tam zatim vejdou,ale pokuseji se vyvalit dvere od almary.. :D
Yarreck
Tak,tohle sou fotky z 20.dne kvetu.. Prvni 3 jsou wdowicky.. :sun:
Yarreck
Nasleduje bily nosorozec..
Yarreck
Dalsi je donna Belladonna.. Mozna ze sem se negde spletl s fotkou,blbe sem si to oznacil,proto se za vznikle nepresnosti omlouvam.. :eek: Sem je seradil podle toho jak si je pamatuji..
Yarreck
Posledni ze ctyrech statecnych je boruvka.. Vrchni listky ma spaleny proto,ze je tak vysoka,ze se nevleze pod lampu a musi byt mimo ochrane sklo a pece na ni primo vybojka.. :( Ale i tak je hezka a jeji kvety uz ted sou celkem pekne tvrdy.. :D
Yarreck
Taak,zbyva posledni zaverecne foto u skrine.. Kocky.. :girl:
Yarreck
Tak,od vcerejska holky zacly pekne vonet.. Sem je zalival a nechtene sem zapichnul nos do wdowicky.. Krom toho ze zacina byt trochu lepkava,ma fakt nadhernou vuni..!! Nejlip je na tom wdowa a belladonna,to proto,ze sou presne pod vybojkou.. Nosorozecek ma zatim palicky mensi,ve vyvoji mu kapku vadi vetrak kterej ho trochu utlacuje a boruvka je porad strasne vysoka a pali ji vybojka,ale kvety sou moc fajn.. Vcera sem prilil par kapicek P.K. 13-14 Tak za deset dni bych to videl na svetelnej sok,co myslite..?? Neni moc brzo ci pozde..?? V kolikatym dnu po prepnuti je to nejlepsi..?? Dnes je 24.den kvetu..
Smaba
Pěkný kytí K+
Yarreck
Taak,nastal cas prezentovat dalsi fotoz.. Fotky jsou z 29.dne kvetu..
Prvni foto je boruvka.. Prozradim na ni,ze je to pekne tvrdohlavej palicak..!!

Jednoznacne doporucuju fota zvetsit,uz se kyti zacly pekne cukrovat..

A taak kraasne vonii..!!
Yarreck
Doprdele,proc to nechce ty fotky pripojit..?? Snad to ted pujde..
Druha v poradi je wdovicka.. Jako ze ta je celkem dost masazni.. :) Vsimnete si krystalku..!!
Yarreck
Dalsi v poradi je pan bily nosorozecek.. Ze zacatku to uplne nebylo ono,ale ted sem ho dal primo pod vybojku a jakoze mu to svedci.. :satan:
Yarreck
Taak,posledni gdo tu je jen krasna pani neboli belladonna..? Musim ji velmi pochvalit..!! Jeste sem s ni nemel jedinej problem..!! Krasne se vetvi,hezky palicati a ma fakt hezkou zdravou barvu listu.. Je to macinek.. :angel:
Yarreck
Prosiim o odbornou pomoc..!! Vrsky skoro vsech kyticek zacly pres noc strasne zloutnout a schnout..!! Nemyslim takovy to normalni hnednuti jako proces kveteni,todle je evidentne nezdravy..!! Jen vrchni sesulky..!! Jestli je nezacala palit vybojka ci co,dostaly ted svetelnej sok a proste posledni den soku se ty vrchni bliznicky uplne zkrabatily a zhnedly.. Nemuze to byt aji treba prehnojenim ci Pe.Ka.ckem..?? Sem zofalej.. :( Co se s tim da delat..?? Prosim o kvalitni odpoved.. Dekuji
Yarreck
Tak,nastal cas aktualizace..!! Kvitka se maj celkem dobre,sice me trochu rozcililo to,ze se tam objevily svilusky,ale s tim ted uz nic moc nenadelam,protoze za takovych 5 dni zacnu s flushingem.. Ostrihal jsem vsechny spodni listy a vetsi na palkach,aby moc nestinily.. Zda se,ze to kytickam trochu prospelo,protoze se zacly zahustovat kvety..




Doporucuju u vsech kytek zvetsit aspon vzdy prvni fotku,nahledem nejsou moc videt krystalky.. :D
Yarreck
Tak,jako prvni ze serie je White Rhino.. Je to celkem v pohodce bylina.. :D
Yarreck
Tak,druhou v poradi sem davam Blue Berry.. Je jako kytka mensi nez ty ostatni,ale zato sou palicky takovy mnamky..
Yarreck
Dalsi je White Widow.. Ta ma zase monstrozne veliky palky..
Yarreck
A posledni je BellaDonna.. Je celkem v poho.. :)
Brunco
Neni Spatne - uz si dal dole? kostoval si? ano kacko ti patri

enem co ste uz davnejsie kecali o PK13/14 tak myslim ze ne flaske je jasne napisane ze 1st week of flovering -blabla mililitrov... tak by som sa asi drzal toho navodu a je logicke doplnet pocas celeho kwetu draslik a fosfor a davat menej dusiku

BTW Yarreck - do tych hnojek si musel mrtne investovat, tiez by som rad ale ked kurva konecne vyrazim volakam do zahranicia do growshopu tak maju furt len velke flasky, minule ze kupim Phytamin a zmrdi mali len 5 lirovy(za 5litrov) a na moju bonsajku :) hmm dost
Yarreck
Zdravim vsecky.. Od posledniho prispevku se toho dost zmenilo.. Kytky dozraly,jak je sklidil,uspesne sem odmaturoval,skoncilo obdobi 100dni nehuleni a ja zas hulim.. Könecne poprve vlastni urodu.. Fotky budou v tomhle tydnu.. Mejte se a hulte.. Je to fajn mit zas nepritomnej pohled a premyslet nad demencema.. :smoker:
Yarreck
Tak sorry,je mi to moc lito,ale foto reportaz bohuzel nedokoncim,protoze jsem zformatoval disk a nezalohoval fotky..
Yarreck
Jojo,uz jsem sklidil.. A taku uz vsechno proslo dymkou. Suchyho toho bylo neco nad 125g,coz neni nejvic,ale na 250w to je slusny. Ze svy zkusenosti muzu doporucit zamrazovani,protoze po doschnuti palky putovaly skoro az na pul roku do mrazaku.. A to bych vam pral potom ochutnat,nemelo to konkurenci! A ta vune,darmo mluvit.. Ale to uz je minulost,nyni nastala chvile rozjet dalsi varku,znate to.. :smoker:
Thcmh
Nazdárek. Chtěl bych se poptat kde sehnat sodíkovku tak na 4-8 kytek. Kolikati watovou sodíkovku doporučil. Jaké by měli byt rozměry skříně pro takový počet kytek? A co to větrání?
Yarreck
Thcmh> zkus to tady
lordWilliam
2Yarreck: doporučil bych ti jiný stínítko, mám podobný/stejný a není dělaný do skříně, má špatný úhly odrazu světla.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma