Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

Stránky: [1] 2 
dotaz na odrůdu Early misty a na seedbanku Nirvana - Klikni zde pro originální téma
Bobfly
Zdravim, čau , nazdar. Objednal se m si early misty z nirvany, outdoorová to semínka. Nemáte nekdo zkusenosti s touto odrůdou a s objednevanim u nirvany. Budu rád za jakýkoliv postreh ohledne early misty. Tato odrůda má udajne nejvetsi obsah thc s outdooru. Z Nirvany objednavam poprve, tak doufam ze to bude ok.
yjaa
Cau. Taky sem letos objednal tuhle odrudku, vypada fakt zajimave, co ;-)
Jeste mi to nedoslo, ale uz to poslali tak sem nadrbanej kdy to pride.
Ten nejvyssi obsah myslej z jejich nabidky, ale kdyby to bylo tech 15-20% tak sem vysmatej 8-).
Killer_Queen
Ja jsem dal dneska EM naklicit....Tak jsem zvedavej... :) Kamarad EM pestil loni.Bohuzel nechodi na grower.Mel moc hezky kytky.Myly tak 1,5m vysoky a palic 3 prdele.
caswel
ja sem dal naklicit durban poison tak doufám že nepřídou mrazíky
Killer_Queen
caswel:
Prosim te nechci nejak prudit,ale precetl jsi si dobre tema tohohle threadu?EARLY MISTY!!!!Nemusis sem michat Durban,o nem uz je tady spousta prispevku.Pouzij hledani!A pokud nemas k tematu co napsat,tak si radeji jen pocti.Koukal jsem na tvoje dnesni prispevky....Vetsinou to je jen jedna veta a o nicem.Nesnaz se jen sbirat prispevky,ale zkus se neco naucit nebo nas neco naucit.
Neber si to osobne...jen ti pratelsky radim :) :)
Vilí-Zanej
...taky sem si letos pořídil EM(+Durban,Hol.Hop)...všechno z Nirvany...už aby to rostlo!!!
Myšak
Nirvana je v klidu
Engaren
taky jdu do early misty, je fak vpohode
J.J.
čau, no k tý Early Misty bych měl taky dotaz...bych chtěl vědět,jak asi velkej kýbl (aby jí to moc neomezovalo), kdybych chtěl mít tak jednu,dvě mobilní, je jasný, že když má bejt menší, tak by takovejch 20 litrů mělo stačit, velikost kořenovýho systému by měla bejt úměrná velikosti kytky, kvůli vodnímu režimu atd(snad?!)...ale zase mě tak napadlo,jestli se to neliší model od modelu,jestli jako nejni menší, ale kořeny má stejný jako 3m durban, no asi je to zbytečný, ale nerad bych to posral...kdybych jí moh pichnout do země.co vy na to?
yjaa
Tak mi seminka neprisli a uz asi neprijdou je to vic jak mesic. Mel sem taky u Nirvany
objednanou Early misty a New purple power, no litr v pr... a budu rad dyz jeste sezenu
nejaky nonamy :-(
Engaren
To yjaa: A a jak jsi ti posílil a z jakých stránek jsi to vobjednal?? Jinak upřímnou soustrast s tím litrem v pr..
steve
4Engaren

hele my mužeme bejt taqy hodně f hayzlu ale spíš ne :D

konečně přispěfkry hochu.
yjaa
Objednaval sem z Nirvana shopu, prachy sem jim poslal pres banku a oni to poslali, akorat se to nekde ztratilo no - na hranicich nebo to nekdo cornul co ja vim.
Ten litr me ani tak nesere jako spis to ze nebudou modely :-(
gr@wer
Co se tyka EM tak v porovnani s ostanimi modely co jsem z Nirvany mel mela temer nejhorsi klicivost a taky kytky byly uz od pohledu velmi malo vitalni. Mozna jsem mel smulu, ale z vlastni zkusenosti vim, ze Nirvana ma i modely jednodussi pro outdoor .. hodne zdaru !
Killer_Queen
bubik: Me zklamala EM na plny care.Vyklicily 4 z 5,zasadil jsem je,ale vylezlo jen jedno....a jeste takovej chcipacek.Je na zahradce,tak uvidime,jestli se chytne.Zasadil jsem i ty co nevyrostly...ve skrytu duse doufam,ze se jen opozdily...Uvidime
Já jsem spokojenej, jen mě zaráží, že se nějak moc vytahuje stonek a patra žádná.
Killer_Queen
Visboun: Presne!Ten jeden chcipacek co mi vylezl se taky tahne hodne do vysky,ale je takovej chabej....A to ma byt EM mala-kvuli tomu jsem ji kupoval...
Hellboy
EM sou dost citlive na prilisnou vlhkost pri kliceni ....mel sem taky problemy-rozjedou se skoro fsecky a pak se najdnou zaseknou kratce po tom, co vystrci ocasek....mno uvidime
Už to konečně přestalo růst do vešky a začalo se to košatět. Taky to od přesazení do hlíny trvalo nějakejch 14 dnů.
lokomotiva
Hoši nevím jak to pěstujete, já mám od nirvany EM a valí mi úplně nádherně, vyklíčily mi všechny semínka a během 30h po nasazení už i lezly pěkně z půdy, kyti už jsou venku a jsou silné a mohutné, no a jestli pojedou takle dál tak fakt pochybuju o výšce 150cm, spíš tak 3m
TAK NEVÍM ASI JSU HALUZÁK ALE MĚ JEDE K PLNÉ SPOKOJENOSTI
PsYcHo84
Rad, ze jsem nasel tenhle tread... Dostal jsem vymenou nake seme EM a jsem dost zvedavej, co to udela, az to slahnu do zeme. Co jsem si ale o EM cetl jinde, tak vesmes nespokojenost, pry spatna klicivost, moc vytahla, malo kosata, male paldy a hrozne pozde startuje do kvetu...
no nevim... zni mi to docela tragicky na to, co o ni v nirvana-seeds pisou. Snad ty moje budou vyjimky.

napiste vsichni, kteri jste ji letos sklidili, dost me to zajima.
thanx
Kapka1
No me by to taky docela zajimalo, letos se chystam objednant od Nirvany EM, ale jak tak koukam, je na ní dosti stížností...... Nevim nevim, rozhoduju se mezi EM nebo Durban Poisnem, se kterym mam krapet skusenosti, jionak piste sem, casu do 1. května je dost, tak doufám že se něco dozvíme....
P.S. Zarazi me ze jemu seminkla z Nirvany neprisli.....
pildo
mozno zhabali na colnici, mozno corka zo schranky. mne prisli 2 z 2. jedna v malej obalke, boi tam take fajne pelendrekove cukriky, druha v krabci s perom s logom nirvana o rozmeroch asi 17x10x2(DxSxV). balicky boli fakt dobre schovane. a este mi poslali aj 15 semien dakeho mixu
kamil
zdravim
EM zkušenost: špatně klíčí, špatně roste, dobře kvete, hodně slabších palic
gr@wer
Od Nirvany jsem pestoval doposud 5 odrud vcetne Early Misty. EM byla chutna, i obsah THC byl velmi slusny vcetne silneho High. Ovsem klicivost mizerna, rust byl problematicky doprovazen samymi problemy.

Co muzu od Nirvany opravdu doporucit je Top 44 - nejvitalnejsi odruda co jsem zatim pestoval, super potence, skvela chut a vune a o stavu nemluve :-)
Registredanonym
proc davate klicit uz ted???
Kwjetoň
to gr@wer:
pěstovals od Nirvany i Durbana?
chci jet outdoor a na DP už mam dlouho spadeno, ae nějaký special informace by eště bodly;)
kolik maj rádi vody při klíčení, hnojiva, atd.
dík mots



ps: sorry za OT
gr@wer
To Kwjeton: Ano, jel jsem od Nirvany i Durban Poison. Seeds davam do kelimku za okno rovnou do hliny. Klicivost timto zpusobem mivam nejvetsi a u DP od Nirvany jsem mel (pokud se nepletu) 100% - takze si rozhodne nemuzu stezovat.

Jak klicivost, tak rust byl nad ocekavani dobry. Pouzivam organicke hnojiva Alga Wuchst na rust a Alga Blute na kvet. Nijak extra to nesleduji, proste jednou za cas jim do zalivky pridam plnej vrsek :-) Rozhodne to neprehanim a takto s tim i mam nejlepsi zkusenosti.

Palice byly velke, pomerne tvrde, mnoho plyskyrice. Vynikajici chut a vune, ovsem high se mi zdal o neco slabsi nez u nekterych jinych odrud (treba zmineneho T44).

Tot asi vse co k tomu muzu rict. Zkus a neprohloupis :)
Hellboy
Me osobne EM od nirvany prijde dost nestabilni genetika...klicivost horsi, pocatecni rust nic moc, casem ovsem pekne vyjela a zacala kvest uz na zacatku srpna......
Jenze potom praskl pri ohejbani stonek presne uprostred-je holt docela citliva a v zari se z ni vyklubal hermaaac jako svin .... palice solidni, ale proste to byl hermac, ktere moc nezhuloval.absolutni zklamani
Je to ale urcite i tim, ze kytka v mladi byla nemocna a schytala tak 5 ruznejch postriku a shitu.............jenze jedina z sesti kytek, ktere byli takhle v prdeli, sla do mega hermouse, skoda
Kwjetoň
to gr@wer:
dík moc,
měl sem strach ohledně klíčivosti (a mám ho furt) ale snad to bude v poho

jo a zkouřenost že je slabší - to znamená co?
vykydlost, vysmátost,...?

no každopádně sem tak natěšeney na jaro, že pomalu nemůžu spát:sun:
Peshmerga
Já už pěstuji EM druhým rokem (semena od Nirvany) a mám s tím docela dobré zkušenosti. Klíčivost 80%, vcelku odolný bezproblémový model. Nedejte se zmást tím začátečním vývojem, EM se dokáže za vhodných podmínek (slunce," loving péče", kontrolované hnojivo atd.) rozvinout do nebývalých rozměrů (což bylo asi příčinou miničorky). Prvně jsem udělal chybu, že jsem část vysadil - relativně pozdě - na zdejší klima, ale teď už jedu bez problémů. Není to ten nejlepší model, ale pro začátečníky mohu jen doporučit.
hexxan
Taky jsem si ji letos obednal, jsem zvedav... Nevite jak je na tom s vuni a chuti, jaky jsou z ni stavy, apod.? zkratka osobni zkusenosti s ususenyma palickama :) i kdyz mozna predbiham, jdu sadit podruhe, minuly rok mi urodu znicilo neidentifikovatelne zvire . ale presto jsem zvedav
Peshmerga
Získal jsem pár dodatečných informací o EM. Některé jsou z různých US pramenů, některé z vlastních zkušeností.
-Jak již asi víte EM je geneticky sestra Bílé vdovy (White Widow), jen s tím rozdílem, že uzrává daleko dřívěji. Má středně silné, skoro hašišové aroma, a pokud jde o MJ je to jeden z nejranějších modelů (dalšími nejranějšimi modely jsou Early Girl a Fourway, sem patří snad i Miss Swiss, která ovšem vydrží i ranní mrazíky). Pokud nezastřihujete či nějakým jiným způsobem neupravujete (a la systém kordonů) , EM má tendenci vyrůst do jediného dlouhého (2 m plus) stonku.
-Pro evropské klima je to ale OK model a podle zkušeností panelákových pěstitelů i ideální výběr pro balkonové pěstování.
-Je to původně 50 procent sativa, 50 procent indica. U některých semen se tedy někdy mohou objevovat charakteristické znaky sativy , u některých zase charakteristické znaky indiky.
-EM se , bohužel, liší od prodejce k prodejci, a ani vysoká cena za 10 semen není zárukou, že bude splňovat ty originální charakteristiky.
Kouření: jemná, ovocná příchuť, někteří tvrdí i hašišové aroma, ti kdo mají zkušenosti s WW budou spokojeni s jemnější chutí.
Výnos: indoor 150, outdoor 300 - čili tak něco uprostřed.
Květ: 8 týdnů (někdy se tomu musí tak koncem srpna - při outdooru - pomoci zakrýváním rostlin na těch 12 hodin tmy, řekněme od 18:00 do 6:00. Vřele doporučuji, zvláště pokud máte někde světlo na baráku či silné osvětlení z ulice - osobní zkušenost). Peace and Pot.
Hellboy
blbe klici a je to devka citliva....nestabilni genetika k tomu, ale drzim vam palce :)
hexxan
Co si mam predstavit pod pojmem "nestabilni genetika" ?
yTUmama
JAKO MĚ VYKLÍČILO 10 z 10 JAKO HOVNO.
hadice
dal jsem EM primo do substratu, 6 dni a furt nic, je to normalni?..cumim do toho kvetinace, jak magor :rejp:
enzo
hadice: no vacsina ludi tu na G hovori ze EM ma blbu klicivost,(ja ju dam naklicit asi az o tyzden) a oni to robili dokonca sposobom bud do vody alebo do navlhcenej vaty resp. toaletaku na 2-3 dni. v kazdom pripade je to efektivnejsi sposob a vacsia sanca ze semeno vyklici, ak si to supol rovno do pody...no tym padom sa ti uz aj tak mala sanca vyklicenia este znizila (nevravim ze vsetky EM su take, su tu aj nazory ze su v pohode a ze je aj 100% klicivost) :(
hadice
diky za info, pockam par dni, pak to vyhrabu ... jestli jeste neco zachranim
outdoor jack
Enzo myslim respektive ze skusenosti vim ze stim klicenim rownou z hliny pekne kecas protoze sazim furt vzdycky porad rownou z hliny a klicivost je uplne stejna jako z ty zasrany vaty nebo myslis ze treba indiani si to strkali na hajzl papir nebo co???
hadice
uz lezou , chce to jen trochu trpelivosti a nekoukat kazdou hodinu do kvetniku :crazy:
enzo
outdoor jack: to ze indiani strkali semena rovno do pody neznamena ze to je efektivnejsi sposob vole....je tu toho na groweri dost vela, kde je popisane ze tento sposob je lepsi a efektivnejsi...len si to staci precitat resp. pohladat napr. http://grower.cz/forum/showthre...&threadid=15205
na druhej strane nevravim ze davat semena priamo do pody je zle, a z vlastnych skusenosti (tak ako ty) vsak viem ze ak das semena pred zasadenim do vody alebo do navlhceneho hajzlpapiru ---> tak je to lepsie!!:rejp:

citujem clena ddt:
Takze pekne po poriadku.
Semienku je v skutocnosti uuplne jedno ci klico v hline ci inde, dolezite je dodat mu nalezite podmienky-teplo, vlhko, tmu.
Metoda papierovych vreckoviek je taka uspesna nakolko mas plnu kontrolu nad vyvojom semiacka pocas klicenia. Samosebou ked mas velmi dobre kliciace seeds tak ich mozes dat praktycky kamkolvek a vyklicia, no ak mas starsie ci horsie kliciace to je potom starosti...

Takze v hline budes asi tazsie kontrolovat ci ma semiacko vsetky potrebne podmienky resp. teplo, tmu a vlhkost...ak to mas doma pod nosom a vidis ze nieco nie je v poriadku tak to zmenis...
ale ked mas vlastne skusenosti tak....potom fakt kecaam :grrr:
PsYcHo84
Ja mam 3x EM a ve vate vylezly uplne krasne, vsechny do 3 dnu a ted jsou v zakorenovacich kvetinaccich. Myslim, ze reci o spatny klicivosti jsou kecy prdy.. pís
vim, že tohle je Early Misty thread, ale jestli chcete bejt nenápadní a spokojení vyhledejte si něco o DUCK FOOT. Mě to taky doporučili.a už je mi Early Misty u pr..
Firestarter
Ja jsem si koupil Early Misty a z 10seminek jich vylezlo 9, takze kdo tvrdi, ze jsou problemy s klicivosti, tak je asi neumi nechat naklicit! Az zalozim Out2005 theard, tak muzete okouknout jak se ji dari a jeste si mozna povime, jestli se sem hodi a nebo nehodi :)

edit: Nakonec vylezlo i to 10te (ale trvalo mu to pekne dlouho .. cca.tejden)
Krishna
...Early Misty som objednal od nirvany...uz nech to je tu.Dam naklicit a dam vediet ako to ide...
Tubba
Cusec all....zrovna dns mi EM z Nirvany dorazila...takze zadnej problem....Tesil sem se ni jak malej kluk a hned sem ji dal naklicit...ale pripojuju se k nazoru, ze je to luxusni kraska....
Hellboy
Ducks foot pozde dokveta.... jinak je to dobrej masking
loweNature
tento rok idem Early misty aj ja-kličivósť ma až prekvapuje.Rano som dal kličiť zrnka do kelimku, ktory som dal na radiator(neškodne turbo) a večer už bol jeden kliček-Predpokladam že rano budu nakličene všetky
Peshmerga
Teď zrovna kontroluji výsadbu EM, šest semínek na mokrém toaletním papíru, po třech dnech každé semínko má alespoň 1 cm klíček; tj. klíčivost 100 procentní. To samé v případě AK48 - šest semínek, šest klíčků. Všechna semena koupena od Nirvany, semena EM jsou již dva roky stará, AK48 jenom jeden rok. Tak je zítra šoupnu do rašelinových květináčků a dám pod zářivky, abych mohl po posledních ranních mrazících vysazovat outdoor. Voda na klíčení byla převařená několik minut, na 1 litr převařené polovychladlé vody jsem dal 4 kapky peroxidu a 4 kapky koncentrovaného tekutého hnojiva (včetně prvků) značky Schultz. Takže opravdu nevím proč někteří členové Groweru mají takové potíže s EM. Pot and Peace.
mladypestitel
Cus,z Nirvana seeds jsme taky objednali a uplne v klidku.Platba v hotovosti a zadnej problem,zajimavy baleni a roste na pohodu,kazdopadne nam to poslali tak,ze po zaplaceni to bylo za dva dny v CR.Dobry,ne?:)Jinak na netu na svym nirvana ucte mas napsano,jestli prijmuli platbu a jestli uz bylo vse odeslano..Do vlastnich rukou,jistotka..Cus
mladypestitel
Jinac k vitalite kytek..to fakt dost zalezi na pestitely,pac ta early misty z nirvany mymu kamosovi roste uplne huste a docela v klidku,ale zadnej extrem jako on..takze hodne uspechu:)
mladypestitel
oprava chyb:)pestiteli...a ze me roste docela v klidku..
triper
Já taky objednal 10seeds EM a klíčivost 100%, ale vyrostlo už jenom 8 kyti a uchytilo se jich 6, takže výsledek je ten, že klíčivost problém neni, ale s počátečním růstem můžou bejt problémy, takže si ji stejně kupte, protože na outdoor je to jedna z nejlepších voleb!!! A je dobrý ji zastřihávat, má potom větší paldy! Má kávovu chuť a THC 15-20%....
Roumec
:afro: JA sem si s kamošem obědnal v unoru Early misty Durban Poison a ice narval sem do obalky 1000 a za tyden to prislo a dneska uz mam hafo rizku
hadice
asi bych to tu někde našel, nicméně je už čas na hnojení? Rostlinky maj 2 patra. Připraven mám Kristalon a nerad bych jim ublížil :rejp:
enzo
co sa tyka early misty, ked sme ju davali naklicit nebol s nou ziaden problem, 9 z 10 je celkom v pohode, ale ked sme ju uz supli do pody...stale este nic. este jej dame cas, ale vyzera to na problemovu odrodu...
Hollister: co sa tyka tej kavovej chuti, podla mna to nie je iste, mozno nejaka tak chuti, ale neznamena ze vsetky...
hadice: jj, hnohit az tak po 3-4 tyzdnoch odkedy to je zakorene v zemi...
loweNature
2:enzo-mam ten isty problem nakličili mi všetky teda 4 zrnka čo som dal kličiť ale vyliezlo len jedno-:z nedočkavosti som opatrne odkryl zem a boli mrtve(v rozklade).No a to jedno je total brutal-ako som ešte nezažil:z jedneho zrnka vyšli DVE rastlinky.Už ako vykličene zrnko som si ho všimol lebo malo akoby zdvojeny kliček a normalne vyšli zneho 2 kličky-nebudem ich ani oddelovať a necham to normalne rasť-stratu neriskujem
gona
jj to isté sami stalo na mojom skanku
Firestarter
Chlapi, fakt nechapu jakto, ze s tim mate takove problemy. Ja jsem dal 10seminek mezi namocene toaletaky a behem 48hodin bylo 8 z nich pripraveno jit do hliny a po par dnech i ty zbyle 2. Vsechny se v zemi perfektne chytli (pod 4*18W) a rozjeli to uplne suprove. Klidne muzu pridat fotku pokud by mel nekdo zajem. (Jednoho mutantika uz muzete videt v theardu "mutace")
enzo
neviem, myslis ze by to mohlo byt v tom ze my sme to rovno dali do pody a nepredpestovali sme to? mozno nebolo dostatocne teplo, a nechce sa im alebo neviem v com to este moze byt...zajtra to pojdeme omrknut..uvidime.
Firestarter
2enzo: V prirode to vzdycky klici hur, nez doma v toaletaku. Klidne to muze byt opravdu tim.
enzo
ako ono to v toaletaku jasne ze bolo, a 9 z 10 mali velmi pekne klicky, ale potom sme to nedavali doma do roznych substratov a nepredpestovali par poschodi a tak dali von, ale rovno tie malo naklicene semienka do zeme na policko...myslim ze este to nie je stratene, mozno potrebuju este trochu casu. dam potom vediet, ci nieco vyslo.
loweNature
ja som podstivo predpestovaval doma za oknom a nič moc-kličky boli pekne ale zo zeme už tak pekne nevyšli ako som si myslel.Zo 4 len 1
loweNature
tak všetko ma svoje muchy len ich treba vychytať-spravil som pokus lebo som bol nasraty z neuspechu.Kedže su to dosť citlive zrnka s tendenciou zhniť ešte pred tym ako vylezu zo zeme(aspon umna to tak bolo) som nechal zrnko nakličiť ako predtym-na handričke:vykličilo v pohode ako tie pred nim,ale aby som vyriešil problem zhnitia ešte v zemi som dal do zeme len kliček(dlhy asi6mm) -vrch teda zrnko som nechal na povrchu a pohoda pekne si rastie.doporučujem
Kutas
hm no ja mam s klicenim hrozne problemy, me poslali lidi asi 40 semen a vylezlo asi 5-10... dal sem to na toaletak ve sklence s destovou vodou - nemuze byt tohle ten problem? a kdyz mevylezly do 4 dnu tak sem je dal do hliny a nektere ani nezhnily a vypadaji porad dobre (treba K2, na to sem se tesil :()
sorry za offtopic
enzo
tak po 2 tyzdnoch stale nic, myslim ze to uz je definitivne a z 10 semien vyslo 0. :flick:
Kutas
enzo: jo tak to ja to udelal podobne. Nektere sem ale ani nedaval klicky a normalne je dal jen pod hlinu protoze sem byl liny :) pochybuju ze mne nejake seminka vzesly, jeste sem se nebyl podivat...
aspect
28.5. 05
já sem teda taky zklamanej, měl sem dát na rady :)! Z 10 vyklíčilo zatim 7 (už je to měsic), z těch 7 - 4 uhnily v hlíně, 1 ze 3 se tahá a 2 pokulhávají :) Posranejch 20 ojro, ted si jenom přeju, aby to bylo dobrý a výnosný!!


29.8.05
takže z těch 3 byli 2 samci! Grrr, doposud nemám palice :(
na to že to měla být ranná odruda, dokvétající na přelomu srpna/ září, je to holy shit !!!
yTUmama
EARLY MISTY/NIRVÁNA/,WE.
Firestarter
Kamosovo Early Misty taky od Nirvany. (kupoval jsem s nim seminka na polovic). 1 mesic venku a 3tejdny byly pod zarivkama.
BomberMan
Nechával jsem si posílat seeds EM od Nirvany a za 14 dni byly tady...Možná to je už pozdě tak jsem si 6 schoval a dal naklíčit jen 4. Dal jsem to rovnou do půdy asi 1 - 1,5 cm hluboko a za 3 dny byly už 3 venku...ted už čekám jen na tu čtvrtou. Opatrně jsem se podíval pod zem a už leze taky...takže 100% klíčivost...
loweNature
2: yTUmama-maš ich krasne a silne-kolko mesiacov maju+ako dlho si ich mal pod žiarivkou.Kebyže mam fotak tak sem hodim svoje-ja som predpestovaval za oknom a teras su asi 1.5 mesiaca von. Su tesne po zastrihu ale velkosťou su tak o tretinu menšie ako tvoje
Firestarter
Jeste jen, tak pro info. Z tech 5ti seminek co jsem si nechal, tak byly jen 2 samci (jeden mutant, kterej se delil po trech vyrostkach na patro). Takze docela i pomer samec/samice je v pohode.
Peshmerga
Jak už jsem několikráte psal semena od Nirvany jsou docela spolehlivá. V minulosti jsem od nich kupoval a klíčivost byla většinou nad 90 procent. Letos jsem začal 8 EM, 6 AK-47, plus pár no-name a kdybych jednu útlou rostlinku svou pazourou nezlomil, měl bych 100 procentní úspěch. Teď v tom horku a slunečném počasí rostlinky jenom prosperují (i přesto že provádím FIM) a rostou jako z vody, pěkně kamuflážované okurkami, zucchini a popínavými fazolemi a hrachem. Na první pohled to vypadá jako zeleninová zahrádka, hlavně ty fazole to všechno prorůstají, mají plno červených květů, takže jen pečlivý grower si při detailním pohledu uvědomí ten pravý "zahradnický" důvod pro tuto zahrádku. Hnojím opatrně, zatím na růst, dávám poloviční dávky, aby si na živiny zvykly (pak to zvýším na plnou dávku), kontroluji vlhkost, a jednou týdně postříkám Malathionem proti škůdcům (rozředěným) a zatím žádné problémy. Chce to péči, trpělivost, ale výsledky jsou pak velice příjemné. Pot and Peace.
yTUmama
mi to ňáký kuci čajzli , nechali jen na ochutnávku
AciDo
EM od Nirvany - klicivost 80%(díky slimejšům, čorkám a mojí levosti zůstala pouze 1), na začátek růstu si nevzpomínám, ale porád byla taková nenápadná a pak se pěkně vybarvila(viz foto). Myslim, že je to dobrá volba...
PsYcHo84
Ja taky. Mel jsem mj. 3x EM, ale z jedne vznikl samec, druhou mi zhulily srnky v lese, ale ta treti mi vyvazila obe tyto tragedie. Je proste uzasna :D Mame radost. Pujde ven pristi ctvrtek.

Mohlo to byt mnohem lepsi, ale byl jsem pres vegetacni obdobi prazdnin pryc a o kytky v lese se mi starala mati. Zalit/pohnojit zvladala, poznat samce dokazala po jednom telefonickem hovoru, ale nedokazala zastipovat ani jinak upravovat habitus rostliny, tagze z toho nakonec takova "guerilla EM", ale prave proto me prekvalila, ze vyrostla takhle krasy s minimalni peci :-)
ges
mohli by jste sem nekdo napsat kdy vam zacala kvest a kdy dokvetla. Cetl jsem ze stim kvetenim je docela problem.
Tveck
dostal sem od kamose k narozkam naky semena ze Svycarska- i prave early misty, tak doufam, ze to bude vklidu...Loni sem si objednaval z Nirvany a v pohode, ale ted mam trochu haldy, kdyz prej tady nekomu neprisly....
Pa6i
EM sem si objednal asi pred tremi tydny z nirvany a jeste nedorazily.
thcsvk
nemate njekdo napredaj seeds tejto odrody....od seedsbanky nemozem objednat nakolko byvam s fotrovcami a ty o ganji nemozu ani pocut...postaci aj len par ks.....zaplatim
Ježíš
u nirvany nepiste do adresy hacky a carky, blbne jim tam diakritika (neni).
psychedelic
skouseli jste nekdo platit seminka od nirvany pres banku? myslim ze tam ta moznost je ale chtel bych vedet jestli je to spolehlive
romaniak
To: psychedelic ja objednaval seminka z http://www.cannabis-seeds.co.uk/ platil sem kartou vsecko v poho (platba) az na to ze mi to posilali na dvakrat a jeste misto jednoho modelu posleli jeden dvakrat (poslali modle o 10ecek levnejc) a na moje reklamace nereagujou .
da_beck
2 Ježíš: takže když to objednám a svoji adresu napišu bez diakritiky tak mi to přijde vpohodě jo?
Ono
Zdravim. Aky vam vysiel pomer samice/samci pri EM od Nirvany, napr. pri 5 seeds?
neterinka
Ahojte,chtěla jsem se zeptat,jak postupovat při objednávání semínek na Nirvaně.Musím do obálky přidat ještě nějaká eura na poštovný?Dočetla jsem se něco o 3-ech eurech,ale nejsem si jistá.Díky
Pa6i
Z nirvany sem si objednal semena asi pred 6 tydny, myslite ze jeste dorazi ?
DJ BISKUP
Doufej že jo ... Ale 6 týdnů už je celkem dost. Kdy jsi to objednával ?
Pa6i
Objednaval sem to 23.ledna. Jo a objednal sem to normalne na dobirku a dal sem tam nejaky Shipping method registred ( a to nevim co znamena) a taky mi v emailu pisou:

Payment Method
------------------------------------------------------

Send Cash (NO cheques)

Send To:
Nirvana's Global Shop
Postbus 229
1500 EE Zaandam
Netherlands
Your order will not ship until we receive payment.
PLEASE MAKE SURE YOU INCLUDE YOUR ORDER NUMBER WITH YOUR PAYMENT!

( tak nevim jestli bych jim tam nemel poslat nejdriv nejaky penize nebo neco takoviho)
neterinka
Myslim,že musíš nejdřív zaplatit a přidat číslo objednávky,jinak ti to nepošlou.A myslim,že musíš připlatit ještě nějaká eura navíc za poštovný.Papa a Ať to vyjde a roste.Neterinka
Pa6i
No nevadi, uz sem si stejne sehnal semena tady na groweru a mnohem levnejc takze me to ani moc nemrzi.
DJ BISKUP
Jasný ono už se to tu rozebíralo několikrát, že na dobírku Ti nic nepošlou. Nic nepošlou, dokud jim nezaplatíš. To je, nač (ne)čekají :-)
neterinka
Když se mrkneš na seedsboutique.com,najdeš tam semena od Nirvany ještě levnější než přímo přes Nirvanu.Net
thezeldaa
už nic...
Biibou
jj přesně tak sem to loni udělal a koupil sem EM z NIrvany a problém v tom nebyl vůbec.došli poměrně brzo a i když sem to s kamarádem celkem posral se samotným pěstováním, protože sme si nechali přechcat kýbl(na to už sme vymysleli menší úpravu) a dvě nejlepší kytky nám shnily a já myslel že z toho stromu šokem spadnu...popravdě letos možná pudu znovu do EM nebo do DP protože mě to nezkalamalo jak na chuti, tak i na somotný kvalitě tý kytky...doporučuju
chijaki
tak aha..poviem vam na rovinu..posledny rok sme si objednali z nirvany po 10 semaicok z durban posion pure power plnat (PPP) a eaerly msity..ppp a dp vysli 9 z 10! early msity nevyslo ani jedno...poviem vam..ennechajte sa ojebat..tento dtuh semien nie je na nasu strednu europu..fakt..nenchajte sa zmiest koktoianmi ze je to najsilinejsia vzorka..aj tak nebude lepsia jak silny indoor a okrem toho eraly misty v nasej zeme zrejme ani nevyklici! nam nevyslo ani jedno! a poda bolo dokonala ...amli sme z DP a PPP po 8 z 10 semien krute rastliny ktore mali nad 2 apol metra..fakt.. early misty u nas klaaaada radsej ine vzoryky velmi odporucam ppp a dp..su to supy vzorky tastu krasne a obroovuitanske..tie najvacsie kusky mali cez 3 a pol metra..fakt..verte mi !! peace and grovere forever!!!!
chijaki: dufam ze nemas pravdu, mi tento tyzden prislo Em z nirvany. Vkladam do toho vsetky nadeje, dufam ze mi to vyjde. ak nie tak ma jebne.
Svahadji
Loni sem taky vkládal naděje do Early Misty od Nirvány..... Těžké zklamání - výnos nic moc, řídké listnaté palice a chuť těžce naprd. A jak tam proklamovali, že je odolná na nemoci, tak teda musim říct, že plísním EM velmi chutnala. Ještě, že sem měl i jiný kytíz, který jsem bral jako doplněk EM. Nevim jestli to bylo blbou sérkou semen, nebo co. Jinak předchozí roky si na Nirvanu nemůžu stěžovat.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma