Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
THC v záštipkách - Klikni zde pro originální téma
Liprd
Tohle by mně mo c zajímalo kolik může mít záštipek síly Thc. Asi se to dost liší jakej zaáštipek t je jako za jakého patra.

Další věcí mně zajímá jak s něma vynakláddáte
r080
Cau, ze zacatku, kdyz jich je jeste malo, tak je vetsinou vyhazuju, nebo jim a pozdeji si je schovavam na mliko, nebo proste obecne na nejake vareni...

Kourit jsem je zkousel, pokud Ti jde o silu, tak to muze neco mit, ale nemusi, obecne je to o tom, ze cim pozdejsi zastipky, tim by mohly byt silnejsi... Ale pokud Ti jde o dobre pokoureni, ktere neni jenom o sile, tak bych zastipky nekouril, chut vzdycky stala za prd a jeste k tomu, kdyz to neco melo, tak po tom byla unava a proste celkove jsem z toho nemel dobry pocit...

Mej se. r080.
Sunrise
@R080_Musím oponovat - mě náhodou záštipky nepřipadají chuťově nepříjemné. Z kytek nevyhazuji ani lísteček - dolní odpadlé listy jsou skvělé do vodnice (alespoň se nezhulíš hned po dvou prdech, můžeš si to vychutnat) a čím potom výše, tím lépe :). To už je i do šlukovky. Nepříjemnou únavu jsem necítil nikdy po žádném hulení, dokonce ani po samčím květu (což je ovšem, uznávám, velmi individuální záležitost).
brel
Zdravím,
viděl jsem, je tady poptávka po řízkách. Co takhle zaštípnutý nechat zakořenit, třeba se to někomu hodí.
sativa
zastipky jsou dobry na huleni pokud maji dobrou chut, nejakej model ma takovy to pekny aroma i v listech, mam 5 kytek co chutnaj i listecky, ale 6 kytka je jinej model a z koureni listu by se clovek snad poblil, pak sou jeste zastipky dobry na ty rizky, ale chce to spis malou vetvicku, zatim mi aspon zadnej list jeste nezakorenil a pak jeste kdyz to clovek umi, tak nejlepsi je z toho uvarit HASH
voy
Ja zastipky rad. Vcera jsem zakusil tak dva mesice stary, ktery jsem zapomel na susicim miste na okne (byly tam cca tri tydny). Cekal bych sice, ze to teplo uplne znici veskerou potenci, ale opak byl pravdou. Kvalita velmi slusna... :)
suhajko
Ja mam na zastipky len same dobre skusenosti, stalo sa mi, ze aj prvy zastrih (stvrte poschodie) ma dostalo do takeho high, ze sme sa s kamosom nevedeli zhodnut, rehotajuci sa, ci prsi, alebo nie. Skratka na zastrisky sa vzdy tesim, casto je to mile prekvapenie.
Da sa nimi monitorovat, ako rastie potencia, to sa clovek potom len uchechtava, "ty kokso - zastipky, ake budu potom sichy ? :-)))"

Zazil som ale aj starsiu rastlinu ktora mala menej potentne zastipky ako ked bola totalne mlady prcek.
(sichy boli ale v pohodicke)

Co je dobre pre rastlinu : osobne sa mi viac osvecilo zastrihavanie kvietku az vtedy ked sa zacal sam spontanne vetvit. Po zastrihnuti takto nedojde k utlmu, ale naopak, rastlinka uz ma dost sily a vetvi sa ako diva.

Spracovanie: najlepsie asi v papierovom sacku, zastrisky si zachovaju vlacnost a suchost zaroven, jemnejsie chutia
Julius Caesar
... taketo zastipky byvaju niekedy aj dobre, a clovek sa spokojne usmieva. Tiez vsak nie niekedy aj nie. Neva.ä
... pouzil som zastipky ako rizky, namocil, obalil do zakonrenovacieho substratu, a dal ich zakorenit do zeminy z lesa (je lahsia a priedusnejsia pre lahsiu tvorbu korenov) a na vrch hliny som dal cca 1-2cm vrstvu piesku, tiez je lahky a hlavne zadrziava vlhkost, ktoru rizky potrebuju. Po dvoch tyzdnoch uz mali pekne korienky, potom sup s nimi do folie a teraz maju vysku 80cm. Nejake obry z toho uz tento rok nebudu, ale zacali sa na vrchu tvorit slusne sistulky, a ked bude jesen tepla a dlha, zotrvaju vo folii, kde je predsa len teplejsie najdlhsiu dobu, pokial sa im to bude pozdavat. No a ked povedia, ze dost, pojdu von pekne na osusenie a ochutnavku. Potom pridam dalsie riadky... :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma