Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Monitorování médií 20.3 - Klikni zde pro originální téma
Spoon
Lidovci prosadili drogovou represi
20.03.2004 00:01 - Kuřáci marihuany mohou zapomenout na to, co slibovaly plány Petra Mareše (US-DEU): zmírnit tresty pro ty, kteří berou méně škodlivé drogy. Návrhy Mareše, který je zodpovědný za protidrogovou politiku státu, totiž ve čtvrtek převálcovali koaliční partneři
"Drogy nebudeme dělit na měkké a tvrdé a ze státních peněz se nebude platit testování extáze na diskotékách. Dál se uvidí, co vyplyne z doporučení nově zřízené expertní komise. Ta přezkoumá protidrogovou politiku státu a navrhne nové cíle," řekl lidovecký předseda Miroslav Kalousek.

Změnit by se také měl systém, jakým stát platí organizace, které se věnují prevenci či narkomanům. Lidovci chtějí, aby stát dával méně a víc by platily kraje. Peníze by navíc plynuly jen některým organizacím a jejich použití by si stát víc hlídal.

Z návrhů, které připravil místopředseda vlády Mareš a které již vláda v únoru schválila, se tím staly cáry papíru. Nové záměry má komise expertů předložit do poloviny dubna.

Vzhledem k tomu, že v jejím čele zasedne ministr vnitra Stanislav Gross (ČSSD), který se netají podporou lidoveckých záměrů, dá se čekat další zpřísnění trestů a větší důraz na represi. Každý, kdo bude mít u sebe víc než 1,5 gramu marihuany, dostane stejný trest jako za heroin.

"Dělení drog podle míry škodlivosti je ve světě běžné. To, co se kolem toho děje teď u nás, mi připomíná Ameriku těsně před prohibicí," řekl Ivan Douda z centra pro pomoc závislým Drop In.
Spoon
Co se tady poslední dobou děje....Buď tuhle vládu vyházet na Staromáku z oken a nebo jít z tohohle státu do prdele, a´t si ty svoje nablblý zákony dodržujou sami a peníze na daních at si berou kde chtějí.
Jinak celej clanek i s diskuzi je : Celý článek
blockhead
jo souhlasim s Doudovym vyrokem: "Dělení drog podle míry škodlivosti je ve světě běžné. To, co se kolem toho děje teď u nás, mi připomíná Ameriku těsně před prohibicí

Jestli to lidovcum fakt projde tak.......:rocket:

ZMRDI! Kvuli nim se tahle republika riti do strasnejch sracek
dj dury
Ty jo to snad ani neni možné....jedine mozne reseni je fakt asi odebrat se do ciziny...čůráci
PiosOne
jediné rozumné řešení je počkat až tihle "dobráci" vymřou a jejich místa zaberou lidé, kteří ví o co jde. což při dnešní penetraci konopí mezi mladšími lidmi prostě jednou nastat musí.
Yarreck
Gdyz sem se rano vzbudil a mel cerstve ranni noviny,tak sem se malem posral..!! Nejhorsi na tom ale je,ze oni to vazne prosadi..!! Ti zkurvysyni lidovci se daj do paktu s kymkoliv je u moci..!! Pice sou to pojebany..!! Vytvori koalici a tim nadpolovicni vetsinu hlasu a prehlasuji zbytek a vazne to tak bude..!! Na nasich ulicich to pak bude vypadat tak,ze hulici sou snadnej cil a budou chytat nas a nejaci hnusi s herakem si budou dal behat v pohodce..!! Jediny reseni vidim v tom,aby se vlada prestehovala k nam do Brna do kasemat na Spilberku..!! Absolutne nechapu co tim zamysli..!! Co si od toho slibujou..?? Si vemte.. Udavaci budou mit naraz hody..!! Moje skrin je ohuzel situovana tak,ze ji vidi zhruba 80 bytu.. :(..!! Nejakej jinej posranej picus zavola svestky a ja budu sedet za katrema 12 roku a kazdej den me tam vojebou.. Ja se poseru.. :eek: Hnus je to..!! Chtelo by to nejakou podpisovou akci nebo demonstraci pred jejich ministerstvem.. At chcipnou.... Domluvil sem,ulevilo se mi..!! Pizdy.. :)
koupala
Jestli ma nekdo aspon trochu zdraveho rozumu,nemuze to projit.Neni mozne aby za travu byly stejne tresty jako za heroin,to je blbost.Trava totiz neni heroin,je to neskodna zabava,nikdo nevykrada obchody,aby mel na travu,nikdo nevrazdi,aby mel na travu,nikdo se travou nepredavkuje k smrti,nikdo neorganizuje mariuhanove gangy.Hlavne ze maji v parlamentu bufet,kde se vesele nalivaji chlastem za par supu,hafo politiku chlasta a jeste si z toho delaji srandu.Za jejich mladych let trava nebyla,tak to chteji zneprijemnit i dnesnim mladym,he? Ve state, kde vrazi dostanou par ubohych roku se ma za drzeni mariuhany posilat na tvrdo do basy,policajti a urednici jsou zkorumpovani a pohoda,zadna krec.Za chvili budou trestne nektere sexualni praktiky jako v nekterych statech USA.Huleni je ciste jenom moje vec,nikomu tim nijak neublizuju,nic neposkozuju,nedelam nic spatneho.Jestli maji byt tresty za obchod s mariuhanou,no budiz,ale drzeni?Idioti.Kdyby radeji delali poradne svoji praci,resili opravdu dulezite problemy,zaviranim hulicu se statni dluh nesplati.Proc kazit zivot normalnim slusnym mladym lidem nejakyma stupidnima zakonama....a to ani nemluvim o tom,ze chcteji ubrat penize protidrogovym organizacim...uf....
kernelerror
citace:
Původní příspěvek od koupala
Jestli ma nekdo aspon trochu zdraveho rozumu,nemuze to projit.


To je prave to... Zdravy rozum dneska muzes hledat tak maximalne mimo vsechny nase pravni "organy"... Uz by se stim melo neco podniknout, nemuzem preci cekat az nas Standa necha vsechny pozavirat... Na druhou stranu jsem slysel, ze uz se neco planuje - Prej snad nejaky hromadny "udavani sam sebe" nebo neco takovyho... Maji do toho byt zapojeni umelci a vubec hodne proflaklejch jmen... Dovedete si predstavit, ze by jsme se vsichni sli udat na benga - ze kourime tu drogu marihuanu... :) Cetl jsem to tu nekde na Groweru...
tofi
Kalousek je dement,co neví jak zviditelnit v médiích svůj kxicht a tu jeho panbíčkářskou potápějící se stranu.Prostě jim ve volbách nikdo nedávejte svoje hlasy! Viva la RESISTANCE
Tajné
Najdou se tu dotatečně schopný lidi na zorganizování a provedení defenestrace? Když lidovci chtějí středověk, měli by dostat středověk!!!
:grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr:
salvinorin
Sakra, tak to nejde dál, bez boje se přece nevzdáme!!
Myslí že maj pravdu ale to nemaj. Žijou v bludech. Dá se tomu říct kolektivní psychóza. To když většina těchtle lidí se s tím nikdy nesetkala a mají z toho podvědomě strach.
Slušný lidi, co se z psychózy probudili na to budou doplácet!?
Máme teď dvě možnosti:
1) Buď čekat až se to přežene(to ale může klidně trvat i 20let!!) a lidi kteří znají o tomhle pravdu budou v příslušných politických místech..
2) nebo aktivně působit! Co takhle udělat sem tam nejakou nenásilnou(samozřejmě) a informační demonstraci na naměstích nebo třeba před úřadem vlády,parlamentem..atd.!! Dělat informační mýtinky apod. Prostě říkat lidem pravdu. A ne aby žili pořád v tom bludu.

Na den příštího hlasování - Svoláváme Demostraci!! Co to komu uškodí projít se s transparenty..kterýmu jde aspoň trochu o pravdu!Sakra, tak to nejde dál, bez boje se přece nevzdáme!!
Myslí že maj pravdu ale to nemaj. Žijou v bludech. Dá se tomu říct kolektivní psychóza. To když většina těchtle lidí se s tím nikdy nesetkala a mají z toho podvědomě strach.
Slušný lidi, co se z psychózy probudili na to budou doplácet!?
Máme teď dvě možnosti:
1) Buď čekat až se to přežene(to ale může klidně trvat i 20let!!) a lidi kteří znají o tomhle pravdu budou v příslušných politických místech..
2) nebo aktivně působit! Co takhle udělat sem tam nejakou nenásilnou(samozřejmě) a informační demonstraci na naměstích nebo třeba před úřadem vlády,parlamentem..atd.!! Dělat informační mýtinky apod. Prostě říkat lidem pravdu. A ne aby žili pořád v tom bludu.

Na den příštího hlasování - Svoláváme Demostraci!! Co to komu uškodí projít se s transparenty..kterýmu jde aspoň trochu o pravdu!
koupala
Mno,to by bylo bezva,ale chtelo by to nejak masoveji,at tam nejsme jen ty a ja,50 cajtu a sanitka z Bohnic. :crazy:
mydena
KURWY SKURWENÉ,LIDOVCI !!! Hajzli hnusní,bordel dělají,republiku ženou do sraček, zakazují nám naše miláčky,berou nám zálibu.Alkohol nezakážou,je to taky droga,TVRDÁ DROGA.Někde jsem četl, ze jeho ůčinky jsou srovnatelné s ůčinky heroinu, avšak alkohol působí pomaleji, heroin dostává lidi již po několika nitrožilních aplikacích.
Je načase se bránit a něco dělat! Nechápu kam tato vláda je ochotna až zajít.Republika je po krk ve dluzích a zaprodaná. Nenávidím tuhle vládu !!! Tohle je svoboda???!!! Mastit med kolem huby dokážr každý, ale kde jsou skutky? Pěkně nás omezujete páni poslanci!!!
Hej lidi z prahy otevřete okna,přijedeme ty kurwy vyházet!
kestrel
Tahle vláda žádný dobrý drogoví zákony neudělá, tahle vláda je úplně na píču. Součková by mněla hrát v německym fetišitickym pornu.
Špidla je buzerant co to pozdě zjistil,muj kámoš s nim šukal a prej se i kouřili fuj u chlapů je to hnusný co.
Všichni jsou to netolerantní hovada tupci. Lidovci jsou uplný čůráci , pambýčkáři a vegetariáni co nesmněj ani onanovat, protože by skončily v pekle kreténi...Demonstrace je dobrá nebo obrovská petice všech 200 000 huličů.My musíme naše děti vychovat tak aby měli v hlavičkách že musí prosadit budoucí legalizaci. Prosadit obchod se státně prodávanou, zdaňovanou marihunu to byl byl pěknej vejvar pro republiku, zvedla by se turistika, bylo by hodně práce, trávová turistika
zemnědělství by se postavilo na nohy po jedný sklizni a při druhý sklizni bychom zaplatily dluhy a tu třetí by jsme zhulily a než tohle nastane budu mrtvej nebo nemocnej dědek a trávu nebu smět určitě hulit.

Tajné
kestrel: Něco proti vegetariánům???
Taker
Zbytek viz. monitoring médií k 22.03.2004

Vórsouvrmén :(
Spoon
No , když tak čtu ty hlašky o tom , že je nebudem volit a koho budem volit......
šahněme si vsichni na svedomi : KDO Z NAS BYL VLASTNĚ U VOLEB?
Oni to ví a v tom to je.Ví , že většina lidí na volby sere a oni si pak dělaj co chtěj. Podle mě chodí k volbam jen člensky zakladny politickych stran a par lidi k tomu.Ví to a pak lidem před volbama naslibujou všelijaký kecy a ve finále to tu dopadá takhle.Nemyslím teď jen trávu ale vsechen bordel co tu je.Daně , že takový snad nebyly ani za "roboty" , včetně desátků církvi. Proč se tak brání tomu , aby si sociální a zdravotní platili zaměstnanci sami? Protože by se pak většina lidí dozvěděla o koňských dávkách , co musí podnikatelé odvádět za zaměstnance a ozvali by se.
Tuhle zemi mam rád ale státje to k k blití!
dump
to kestrel...prave som si ubalil speck.....z jamaican pearl....a si ma pobavil strasne...mas pravdu som siceslovak ale vidim ze nejsme jediny kto ma prijebanu vladu.....heh....keep it real. ...boliste na tom lepsie ako mi...ale pomalicky neviem neviem....
Cicmon
rolnik: ja bych se moc nesmal. Kdyz uz zacalo svitat na lepsi casy, tak lidovci shodili Maresuv navrh ze stolu a nejen, ze nebude lip, ono mozna bude mnohem, mnohem hur :(. Staci, kdyz se k socanum a lidovcum pridaj komunisti a muzem se jit zdejchnout do pouste (ne, ze bych proti tomu napadu neco mel :)).

Cicmon
kernelerror
2 rolnik: to uz radsi do pralesa- tam se da pestovat i koka... ;) a k tomu nas preci KDU nuti, ne??? prece nebudeme pestovat 3-4 kyti marihuany kdyz pudeme sedet jak za 2 ha koky...
kernelerror
rolnik: nebo spolu koupime tanker a udelame na nem brutalni mega-skrin :) a pak odplujeme do meznarodnich vod.... :) :)
kernelerror
rolnik: joooo taky napad... vzdyt si vlastne muzeme delat co chceme, ne??? :) :) :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma