Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
TV- trava..zlatej dul? - Klikni zde pro originální téma
luckyBOB
zdarec.
:afro:
musi uz konecne reagovat na situaci v nasich popularnich televiznich stanicich. Nevim jestli ste si vsimli ale behem posledniho mesicu se hrali 4 filmy tykajici se tematikou marihuany at uz to je bila vdova ci 2 dokumenty a jeste vcera trava je ...
Mam pritele ktery se zabyva TV komunikacni technikou. Po jeho rozhovoru sem zjistil proc to vlastne takhle je. Nasi podelani prezidenti techto televizi nalezli v nasich touhach a lasky hoooodne penez. Cim vetsi sledovanost,tim dostanou vic penez. a tak nam sem sazeji jeden film za druhym(uz se pripravuje dalsi) a jim se hrnou penize do kapes. A taky ste si mohli vsimnout ze pred zacatkem vcerejsiho filmu bylo 10 reklam. Proc? Protoze cekali ze se nato bude divat hodne lidi no.Proste jsou to vychcani people. Ale jinak aspon ze se mame na co divat.NE?
muzete si to precist nebo ne. Reagovat nebo ne...budu rad kdyz se otom trochu pobavime,ne?

lucky:rocket: :rocket:
Taker
No čoveče taky sem nad tim zrovna fčéra přemejšlel. Poslední dobou se fakt naše televize nějak rozjely s filmama co se týkaj drog a hlavně těch konopných. Celou dobu "nic" a najednou takovej zájem. Pánové nahóře asi konečně zjistili co (mladý) Čechy zajímá a po čem dou v TV nejvíc :) No možná tim na nás pěně rejžujou ale zase na druhou stranu se na tyhle filmečky rád podívám. Co zase kde vymysleli za šílenosti :crazy:


Jo a moc pěkný POLE měli ftom Zlatým dole :wink:
Killer_Queen
Upřímně řečeno byla to sračka.Aspoň teda mě to nějak zvlášť nenadchlo..... :( Ale ty kytky tam nevypadali nejhůř :)
hypiz
tv je jedna velka komerecni sracka ... hlavne nova to je extrem,radsi se na to nedivam a du ven...
PiosOne
komerce ale není jenom svinstvo resp. co je komerční neznamené že to nutně musí stát za houby. i když je pravda že většina podobných pořadů si nedává za úkol diváky vzdělat a něco jim dát, jako spíše je vůbec k té bedně přilákat.
luckyBOB
jsem rad ze se otom hodlate bavit. akorat tu bylo hodne lidi a malo lidi napsalo..TO SE BOJITE OTOM BAVIT NEBO SE VAM PROSTE NECHCE TUKAT DO TECH TLACITEK PRED SEBOU?
Taker
Buďte rádi že tu televizi máte, na co byste potom nadávali :)
koupala
By me zajimalo,co pak s tou travou po nataceni delaji,jestli tam maji naky policejni dozor nebo to je nake seno ci jestli ji po nataceni spali (nechtel bych byt u toho,horce bych plakal)
btw. nedavno jsem cetl,jak v Izraeli zabavili nekolikaTUNOVOU :eek: zasilku hula z Egypta a pak ji museli prestehovat z policejni budovy,ptz se vsude sirila jeji vune a cajti byli high (bylo to v novinach)
Jednou bych se chtel prochazet takovou ganja plantazi ktera byla v Plazi.
...na pastvach,zelenych...
luckyBOB
vetsina te travy je technicky upravene...treba v bile vdove byli i nejake palice udelane z umele hmoty atd..
rayniac
No každopádně ty filmy neříkaj nic o huličích..............je to spíš jen o tom že tam maj dobrý kytky. jedinej pořádnej film o hůlu byl fakt jen kdo hulí ten umí, i když hip hop moc nežeru( ale bylo tam od všeho trochu viz. RAMMSTEIN-Du hast). rád se na ty filmečky kouknu ale neni nad to zajít na grower a pokecat s někým kdo tomu rozumí a ví o co jde.


PEACE, LOVE AND BETTER FUTURE WORLD!!!!!!!!!!!!!!
m.i.c.i.
Byl to docela dobrej film, taky bych chtěl mít někde v lese takovou plantáž dvoumetrových kytek
Dlabi
kdo huli ten umi je nesup film teda az na ten ipec to taky nezeru jak rikal mici

vo co mi jde? jde mi o to ze tedka davali film jmenovvalo se to traava zlatej dul nebo tak nejak... dival sem se na to a totalne me to dostalo aa jak? no zacalo to tak ze se tam kvuly polickuu trafky postrilelo asi 5 lidi potom to taam prodavaali a byly radi jak na tom vydelaj prachy... proste klasika s jidlem roste chut... to cely bylo podmasteny tim jak nejaci kokoti balej speky a huulej jednoho za druhym (naavvic ty speky vypadaly jako by je balil nekdo bez ruk), huleni tam bylo nadabovaany jako FET... typek si da prda a rika kurwa dobrej fet... mas tam jeste nejake FET a porad dokola to me sralo nejvic no a ve finale tam jeden typek chytl drsnou zavislost ze si musel dat prda a jeho kaamos mu to utrhl od huby a klvuli tomu se tam pobili div se nezabili...

jestli tomuto rikaate film o huleni....hmmmm... me to prislo jako ze to poustej detem v prvni tride a u toho rikaj deti neberte drogy nefetujte nebo vas to zabije....

toto je muj osobni nazor a tento film nikomu nedoporucuju nakonec sem si musel dat dve konopny kolacky abych vuubec usnul fkt me nasral tento film..

PEACE DLABI
ja sem videl v TV i bilou vdovu i trava ................ , nevim jestli tem co to tocej jebe nebo co kdys to ve malem ve vsech filmech jenom prodavaj? jako by vsichni co maj kytky prodavali.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma