Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Jak mámzastřihovat a klonovat?..heeelp me - Klikni zde pro originální téma
Jeckob
Mám kytky 180cm má to cenu stříhat?A co nějaké klony?No a mám ještě jednu´už zastřihnutou ....ta už se pěkně rozdvojila a co dál?Mám zastřihnout znova?Pomoc a dík.
debil
Záleží všechno jenom na tobě,jestli ji chceš mít ještě košatější,tak zastřihávej pořád.Já osobně doporučuju zaštípávat tak po 5-7patře a potom vždy po 1-2 patrech znovu.Hezky se mi to košatí(je to indoor),takže fakt jak chceš.S klonama to samy bud budeš mi seminka,když tam ty samce necháš a nebo si naklonuješ matku.
Jeckob
A co úroda bude větší?
Petes
Bezesporu, kdyz to strihnes tak bude 100% vetsi!
robor
Zajímalo by mně, jak dlouho můžu zaštipovat, když pěstuju venku a sadil jsem v květnu. Dá se zaštipovat třeba ještě v září?
Diky
torhorc
To robor. Zastrihuj len do vtedy pokym rastlina očividne rastie. Ak sa rast zabrzdí (srpen, září) a rastlina prechádza do kvetu, je ju zbytočné zastrihovať. To už prenechaj matičke prírode a potom sa teš :-))
robor
Díky, mě už asi začínají kvést, tak už je nechám v klidu.
voy
Jojo, zastrihavani je legrace. Ale jen do te doby, nez to musite jako ja strihat kazdy tyden vsechno proto, aby se to vubec veslo do skleniku. :-))

Do ktere faze kveteni byste vy doporucili strihani? Lepe receno: odkdy uz to zastrihnuti poskodi tu kytky tak ze by mohla plodit vyrazne mene?
sativa
od zacatku kvetu bych to uz nestrihal, ale jestli se ti to fakt tam nevejde a nemuzes tu kytku ani ohnout aby rostla do zatacky tak minimalne 2-3 tydny pred sklizni bych na ni uz nesahal
voy
A dokazal by si pls odhadnout kdy ta sklizen prijde? Rekneme ze pred dvema tydny +/- se zacaly na kytce objevovat prvni pestiky. Vim ze je to dost ruzne co se tyce ruznych variet a mutaci a podobne, ale presto bych te poprosil alespon o priblizny odhad dokdy na to jeste muzu s nuzkama :-) Diq.
sativa
ta rada pred tim byla docela blba, kdyz ti kytka zacne kvest, tak uz ji nestrihej, ona se pak soustredi na novy vetve a ma se prece soustredit na palice, pokud mas hodne vetvicek tak muzes strihat tu prostredni nejvetsi, ale na ty taky byva nejvetsi palice, kazda vetev byva zakoncena palici, ja bych ji v kvetu uz nestrihal vubec, spis bych se ji nejak snazil upravit smer rustu, ona by se mel rust stejne do 14 dnu hodne zpomalit nebo zastavit
voy
Tak uz aby to pomalu bylo to zastaveni... nezbyva uz skoro zadny misto a za chvili odjizdim, takze nebudu moct ohybat :(. Asi se pristi rok vratim k indoor s poradnou zarivkou... tohleto me akorat stihuje. Porad cekam kdy sem prijedou policajti nebo najdu ve skleniku jenom diry po kytkach co ani nestacily dorust... :/
voy
Je to tak :). Rika se tomu druha sklizen. Princip je jednoduchy: ve chvili kdy jsou zrale sklidis palice a oholis velkou vetsinu listu. Potom zahnojis dusikatym (myslim, ze to ma byt dusikate, ale ruku do ohne bych za to nedal - jeste jsem to sam nezkousel) a pak cekas... a doufas ze ti bude prat pocasi. Tahle metoda najde asi uplatneni spis u indoor pestovani, ale muzes to zkusit i venku.
Marcus
Dusíkem to pohnojíme proto, aby ta kytka začala zase růst, ale jestli z toho mají bejt další palice, tak je potreba hodně fosforu. Takže napřed dusík ,potom fosfor a bude další úroda palic. Hodně štěstí
j4m1e
na tyhle kyti ( http://www.dedeqproduction.kgb.cz/jamie/kyti6.jpg )sem zashtipowal od zacatku i paliczky a udelalo to tohle ;) a tady ye yeshte fotqa ze spoda ( http://www.dedeqproduction.kgb.cz/jamie/kyti8.jpg ) joo a tyhlety paliczky sou taqy zashtipowany ( http://www.dedeqproduction.kgb.cz/jamie/kyti13.jpg ) mno a palice se krasne rozdwojily a zkoshately :) taqze at stipu yaq chci ye to pohoda :)
Marcus
Člověče to by mě zajímalo jak je to možný, já když jsem kytky zastříhnul na začátku květu, tak mi ty zastřižený větve přestaly růst a tvořit palice, takže to teď vypadá jako kdybych tu palici uštípnul celou.
?????
j4m1e
mno de o to , ze ya ty palice nezashtipawam w klasickym slowa smyslu .. proste tu spish yaqoby trham ... de o tohle , predstaw si nakyho ziwocicha yaq k tomu prijde a iuhryzne to , chyti to do huby a trhne , taqze to delam steyne yaqo maaati nature :) a ten qwyet , nebo wyetwiczka se utrhne tam kde ye to neyslabshi a wyez ze dyz se taq stane taq ye to wymyshleny taq ze proste paliczka roste dal - maati priroda roolz - . dyz ji zmasish nak jinak , taxe asi zasekne ... treba paliczky stipu tak , ze wemu mezi prsty uplny wrshek paliczqy a proste zatahnu nahoru a ono se to utrhne , kde ye potreba .. na tom wobrazku s tema detailama yaxem sem dawal ye to docela widet .. yaq ye to ushkubly .... :)
debil
kurva to nemůžeš psát česky,se nedá číst.
j4m1e
procz tady qwuli tomu yaq pishu litaj porad kurwy ?? :D
copa sme tady wod resheni toho yaq kdo pishe ?? ;)
taq yaq to zashtipowani ?? ulitawa si na tom yeshte negdo ??
fucktheskin
jasný uítaavaam i si na otom azalsitipovaanii (odkud kurva seš ???)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma