Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Pěstování za oknem... - Klikni zde pro originální téma
Hansganja
Zdravim!
Zajimalo by me jestli uz nekdo zkousi pestovat za oknem.Ja jsem si zasadil 8 seminek ganji a cekam jak to pujde.Uz je brezen slunicko sviti, snih taje, den se stale prodluzuje.Ja osobne si mysli,ze by to uz asi slo ne?Piste vase nazory...:bandit:
Drsnejmuzik
No jasný že to de čum na muj thread co mam vo mym vokně

http://grower.cz/forum/showthre...&threadid=10059
Janghala
Je to ok uz mam asi taky 14 dni kytku
sacul
já mám už měsíc kytky za oknem a de to ,začínam hnojit;)
Hansganja
To jsem rád, že to bude O.K.
fogger
me to vždycky chcípne asi to moc zalejvám nebo co , ale po 2listech mi to dole uhnije a konec , pestuju to nerm, v zahradnim substratu z baumaxu ...
sacul
já to zalávam tak po 5-7 dnech
Hansganja
Mě už vylezly všechny kyti a tvoří se už krásně druhé patro, takže můj názor je, že už to určitě jde.Nemá náhodou tady někdo navíc semínka na nějaké zjímavé modely, které si třeba sám vyšlechtil?
Fiky-Thc
nevite cim to muze byt ze me kyti vylezlo do moc velke vysky stonek zhruba 8cm a hrozne chudej u vsech a kazdej jinaci vzor. svetla to ma dost.
Hansganja
Fiky-Thc >těžko říct, moje kytka se taky dost vytáhla,ale furt drží a listy se stále zvětšujou,takže se mi zda,že to je v poho.Zkus na ní foukat nějakým malým větráčkem třeba se zpevní...
sacul
kolikrát za týden to zaléváte?
Fiky-Thc
Ja to zalivam podle potreby kytky.
Smaba
Každej den ale mám to na akvárku je tam docela teplo takže to stíhne vyschnout dost rychle!!!
Skrec
Já když jsem minulý rok zkoušek pěstovat nějaký kytky za oknem tak se mi všechny od sluníčka hezky spálili. :) :(
Zravim, mam prvni vlnu za oknem a uz se mi ukazalo pohlavi tak nevim jestli to neni na prd kdyz to pak chci dat ven?
sacul
to u me taky ,samici a samci:D
Lucishka
Čus, taky sem si dala kytí za oknem ale asi sem to trochu přehnala, klíčí mi tam asi 40 semínek=)
Hansganja
Moje jedna kytka už ukázala pohlaví a je to samice!Příští týden půjdou kytky ven...
MANAMA
Ja si kazdý rok zasadím pár semienok asi mesiac po sylvestri za okno a do leta mám krásné zrelé palice. toto robým iba keď mi vykradnú volaký hajzli políčko. Problém je ze vždy mi to máti vytrhá. Teras mám za oknom asi 30 cm palicu uz skoro zrelú, uz len cakám kedy mi ju máti sklidí :-)
la_gata
jo urcite to jde lehce je zaleju kazdej den ale fakt musi svitit slunicko a to pak rostou rychle.
virgill
ja zalivam 2x denne kdyz sviti oskar tak 3x hnojim jak prase se divim se ze to kytky ustojej. me kytky vyrostly max 30cm a ted ma jedna tak metr a vypada docela spekozne... kvuli vysce se prestehovala z okna na stolicku u okna (aby nebyla videt z ulice) shanim digital...
caswel
já to mám taky za oknem sem dost netrpělivej a zajímalo by mě jestli bych tý kytce nemoh odtrhnout dva dolní lístky když mi vylejzaj už ty pětičetný
la_gata
tak to já mevim, me už roste treti patro a ty spodni sem tam nechala, dyť tam nevadej
sacul
Já mám svoji od 10.2 za oknem ted je asi 2 tydny na balku.
Sorry ale fotky jsou nekvalitni ,mel jsem puceny digital a baterky dochazely...tak jsem toho musel rychle hodne vyfotit :-(
la_gata
cus
co myslíte kdy budu moct dát kytí ven, protože doma je už dlouho mít nemůžu a jaký je nejlepší místo?
botanic
to caswel: spodní lístky je dobré odštípnout "když se jim chce". jestli ještě na kytce držej pevně, nech je kde jsou a když půjdou lehkým zatáhnutím oddělit, můžeš je odstranit.
to la_gata: kytky už můžeš dát ven bez obav a místo by mělo mít dostatek světla a dost chráněné proti nenechavcům, pak zaleží na půdě: jestli budež dávat pod kytky svůj substrát nebo do místní země. v druhém případě by nesměl být nějakej jíl nebo skála.
la_gata
cus ještě bych se chtěla zeptat slyšela jsem něco o zalívání indickym čajem. Nevite co je na tom pravdy?
la_gata
prosíííím lidi to nejste schopný něco napsat???!!!
virgill
zalivat cajem me prijde jako blbost protoze akorat zvysujes moznost plisne jinak neni v caji zadna latka co by kytkam mela chybet takze spis asi ne
chOdec
Virgill: souhlas...

Teda koukám, že tady rozvíjíte zajímavý teorie :eek:
Sorry, ale doporučuju se tady trošku porozhlídnout, případně i na jinejch místech na netu...
těch kvalitních info je tu fakt spousta a na to, aby člověk vypěstoval pár kytek pro začátek bohatě stačí...

Nejdůležitější je mít dobrý podmínky... flek čili místo... od toho se vše odvíjí :smoker:

Tak ať vám to hezky roste... :)
WtF
jeziiis..... kytky se vam tahaji nahoru za svetlem.... a ze zacatku je nejlepsi pestovat to v makem kvetinacku... omg:mutant:
DnF
Mam za oknem hnusny vytahly mutanty o ktery byste pohledem nezavadili, ale mam je rad, a jaky daj letos huleni jsem vcera vyzkousel ... a dost dobry :) Na vzhled nekoukejte.
loweNature
ja za oknom pestujem už zopar rokov- no asi tak dlho ako v prirode. Vždy ked mam pripravene priesadky na poličko--jednu si necham doma (taky maznačik).odpozoroval som že je znej uplne iný stav ako ztych čo su zvonku--človek je riadne nahuleny ale stav je ovela čistejší-niečo podobne ako odpal z dobreho hashu. Na šiškach su ovela večšie kvapky živice a chutí a vonia dosť odlišne (MNAMI)
Semenej nářez
S pestovanim za oknem nemam dobre zkusenosti, ale byla to vetsina me lonske urody. Venku jsem mel jen jednu kytku, ale ucinky mela nesrovnatelne lepsi. Kdybych moch doma pestovat, tak bych si dal za okno akorat jednu kyticku na rozmazlovani-bohuzel to asi uz nepujde.:girl:
la_gata
potřebovala bych poradit jak poznam samce od samice. Já vim že je to asi blbí ale já si nevim rady. dík
Hašišák
Tu třeba: http://weed.wz.cz/iddqd11.htm
Jock Horror
O techhle prázdninách jsme meli u kámose taky kytku za oknem, byla celkem velká (cca 0,5m/2 mesíce, 8 pater, cca 30 vetví-proste celkem solidní křáček). Rostlo to úplně nádherně, akorát byl jeden problém: kámoš bydlí v přízemí a ono to slo z venku dost hodně vidět :( . Nezbylo nic jiného, nez to hodit ven, ale tam to behem tydne zdechlo.

Potreboval bych poradit, jak to okno zamaskovat, aby z venku v žádném případě nešlo poznat, co se nachazí na druhé straně a přitom aby kytka dostávala svou porci sluníčka.

Jo někdo tu psal, ze hodil kytku na okno a spálilo mu to slunko: Nezapomente, ze v zimě je slunce kurevsky ostřejší než v létě, takze je to celkem pochopitelné.

Prosím poradte mi nekdo s mým výše uvedeným problémem.

Thx
virgill
Jock Horror jedine klopit zaluzie ale i tak jde trochu videt
Jock Horror
nj, ja spíš myslel, jestli existuje nějaká folie, která by pohled z venku třeba nejak rozmlžila, ale přitom se tam normálně dostalo slunce, zaluzije jsem zkousel, to je na hovno, když to sklopis, nejde tam slunce, kdyz to nesklopis, jde to videt, kdyz to sklopis napul, dostane se tam malo svetla, ale furt to jde poznat, proste to chce neco prasknout na okno, ale nevim co
virgill
musis je samozrejme mit sklopeny aby tam svetlo slo... folie urcite ne jinak ti tam nepujde svetlo uz to sklo ne docela na pikachu
Semenej nářez
Staci tam dat vobycejnou zaclonu. Slunku moc nestini.Z venku je to trochu videt, ale lepsi nez nic.
virgill
no pres zaclonu to videt je. moznost je mit to u okna na zemi a svitit na to pres zaluzie neni videt ani trochu ale je horsi svetlo + plus denni presovani kytky nebo na okne + zaluzie ale to je videt z vrchu tudiz vhodne spise pro horni patra
Jock Horror
na zemi jsme to meli, ale zacalo to pomalu chcipat, tak jsme to hodili ven, ale nezachránili jsme to, to s tou zaclonou beru je to fpoho nápad, dík semenáku :)
DnF
Zaclonaje uplne v poho, akorat se ty kytky nesmi dat primo k oknu. Kdyz tu zaclonu priplacnou listama na sklo, neco prece jenom videt je. A pozor aby nektera vetvicka nezalezla za zaclonu! To delaji radi.
Dude
ZoG - záclona of Green :p:
KABUTO
nemělo by se to přesunout do Indor pěstění :)

sory za OT
Jock Horror
to je sporné, indoor je pestovani pod lampou a v byte, outdoor je pestovani pod sluncem a venku.
tohle je pestovani v byte a pod sluncem, takze si myslim, ze je uplne jedno kam to hodis :)
van blade
to jock horror:
možná je to blbost...no ale existuje folie co se nalepí na sklo a imituje tzv. pískování skla. nevím kolik stojí a kde se přesně dá sehnat, ale můžu zkusit zjistit...používá se ve výrobě nábytku
takže za čirým sklem s folií vidíš rozmlženě, ztrácí se kontury a nikdo nepozná rozdíl zvenku mezi ganjou a pokojovou rostlinou a to asi chces..určitě to ubere nějaké procento světla, snad ne dramaticky.
ale píšeš, že jste kyti pak dali ven..řekl bych , že od začátku venku budou výsledky určitě lepší :)
ať se daří :)
Jock Horror
for van blade:
To by bylo fpoho, kdyby si zjistil, kde se da ta folie skutit, urcite by se to siklo a kdyby ne tak záclona to jisti :) dik
van blade
zdar, tak na googlu sem našel tohle http://www.integart.cz/mat4.html#pisk
no a jak folii reálně sehnat? určitě to musí mít v nějaké reklamní agentuře, co řeže na plotru nápisy z různých folií - víš co myslim..předváděcí vůz,sleva 150% a tak.. nebo nějaký větší sklenářství, výroba oken a dveří...zkus otestovat kámoše:)
snad ti to trochu pomohlo
Jock Horror
jj dik moc, vim co mas na mysli. zkusim to tam
Jock Horror
jo a jeste jedna vec, jakou barvu doporucujes, slysel jsem, ze treba zelenou kytky neberou, nevim co je na tom pravdy ale zni to logicky, ony se ty folie delaji urcite v ruznych odstinech, tak nevim, ja bych rekl ze nejlepsi bude asi mozna fialova, ale nevim, vim o techhle vecech hovno.
van blade
no barvu bych moc neřešil, vzal bych pravě tu co má nějakého odstínu nejmíň. jde hlavně o ten "pískovací efekt" jako když plošně podřeš sklo. no a zelenou prej kyti fakt neberou.. :)
Hyde
to Horror:
první co mě napadá- ledové květy. ve spreyi za pár kulí v každé drogerce příp. barvy-fleky. při troše zručnosti to i slušně vypadá


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma