Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Strihat kytku venku..?? - Klikni zde pro originální téma
Yarreck
Chtel bych se zeptat,jestli je venku mozno strihat kytku tak,aby vyrostla do hustyho kere a nehnala se do vysky..?? Mam na mysli,ze pokud vysadim odrudu ktera klidne dorusta vysky 4 metry,tak kdyz ji budu strihat treba do pulky cervence,tak vykvete do maximalni vysky treba 1,5 metru..?? Je to mozne ci nikoli..?? Dekuji za odpoved..
jumpp
jestli chces malo kyti tak si udelej rizky a ty se ti budo vetvit docela dost sami a ja treba zastipuju ale to je podle mista a taky pestitele nekdo tvrdi ze tim kyti zbrzdis ale i to je mozny a muzes ohybat nebo spagat kamen a proste tu kyri tvarovat timto zpusobem je toho moc jak si s tim vyhrat a tady je toho moc tak trosku cti a hledej a najdes vse co chces ja zastipuju a zastipovat budu ale nechavam si jednu nebo par kyti at rostou jak umi to je potomtaky pekny kericky a mezi nima neco big ale musis mit good misto
Yarreck
Sazet budu rovnou rizky,trochu predpestovany..No,mam je tak ze se o ne muzu starat skoro denne,mista je celkem taky dost,ale nemuzou byt moc vysoky.. Spis nez ze by se mi malo vetvili se bojim ze po zastipovani bude o neco mensi vynos.. Ale to se prezije.. Jeste by me zajimalo,a to sem tu nigde nenasel :( je to,jak jsou daleko citit kytky pri kveteni.. Jestli to dokaze vitr rozptylit a nebo je to citit hutne treba na delku i 10 metru.. A pokud to citit je,je proti tomu nejaka obrana..?? Myslim co se nijak nedotkne kytek.. Diky za odpoved..
PiosOne
yarreck: kytí můžeš zastřihávat i venku (je to jedno jestli stříháš in nebo out), hlavní je zastřihávat ve fázi růstu
caswel
zastřihávání je pro mě neznámá a to že kytka voní daleko když kvete mě nesmírně sere zůžuje to výběr na polovinu
Time4Tea
Kdy zacit kytku zastrihavat a jak moc?
Hele, je to asi blba otazka, ale omluvte me pestovat teprve zacinam..
TIME4TEA: zastrihnut by si ju mal ked jej bude rast strvrte poschodie. Mozes ufiknut celu ruzicku to sa ti potom rozkonari na dve ramena. Ak ich chces mat viac stihni tak ze budes strihat asi vo vyske dvadsat percent z tej ruzicky. Pre nezrovnalosti skus hladat vyraz "FIM" ked dojdes k spravnemu tematu nemal by byt problem.

Yarreck: o vynos sa neboj ked by ti teoreticky bez zastipnutia rastlinka vyrastla do vysku 2m tak sa da povedat ze by ti aj ramena mohli vyrast do podobnej vysky(aj keby mali meter tak je to v pohode ved by si mal rastlinku menej napadnu) ........................ co z toho plinie??????? ZASTRIHNUT cuss
lothar
dal bych si na to pozor. zatipováni na chvili zastavi kytku v rustu a tak. parkrat zatipnout jo, ale ne moc :)
PiosOne
jj, zastřihávat určitě, ale nepřehánět to. nejlepší je střihnout to FIMem, pak počkat a po pár patrech znovu tak stejně. pokaždé se ti růst kytí na chvíli zastaví, proto není dobré zastřihávat hodněkrát (stačí to aplikovat 1-2x nejvýše 3x)
Lucishka
Yarreck: Kytky si můžeš vytvarovat třeba i do malýho keříku nebo stromečku, je to jen na tobě jak to zastřihneš. Když budeš zastřihávat jenom zezhora tak ti to pude do šířky, a když ze strany pude to do výšky... Čus
ddt
No pani ja by som to videl asi takto. Je skutocne pravda, ze ak rastlinu intenzivne zastrihavame tak oddialujeme jej nastup kvitnutia, no aj na tento problem je tu odpoved. Do akej miery to bude riesenie pre vas necham na kazdeho. Skuste zastrihnut rastlinu metodou Fim na zaciatku rastu a cakajte na odozvu. Uz samotna metoda zaruci radovo lepsie vetvenie oproti klasickemu zastrihavaniu a ako som to vypozoroval pri vlastnom pestovani rastlina pokial naraz vytvory 5 vetvy ako v mojom pripade uz nema jednoducho dost sil tahat ich vsetky do vysky 4 metrov, ale ostane len niekde na urovni 1.5-1.7, samozrejme zalezi od odrody. A kedze toto zastrihnutie bolo uskutocnene v zaciatkoch vegetacnej fazy tak tato sa takmer vobec nepredlzi. Podla potreby je mozne este zastrihnutie Fim metodou zopakovat, ale mam skusenosti, ze jeden krat skutocne staci. No alebo sa da aplikovat: Najprv zastrihnes Fim metodou a nasledne ohybas a vsemozne co robys, vela zalezi aj na kazdeho fantaazii.
Ok dufam, ze som prispel aspon trochou vody do mlyna a zatial sa luucim.

Cus a cau
lokomotiva
no s tim brzděnim rustu to až tak horké nebude , ja zaštipuju skoro pořád až do květu a vždycky jsou z toho keře 2m v průměru akorát to pak musim hodně očesavat od listů, aby se do toho dostalo nějaké světlo. Očešu z toho pak tak igelitku listů každé 3 dny a skoro to není na kyti poznat, ale až tak mi to nevadí protože z toho pak ukuchtím mlíko.
S výnosem to taky není špatný, šišky jsou sice menší, ale je jich zas víc takže oběmově to vyjde na stejno


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma