Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj lidi zajímalo bi mě jak zasadit outdoor aby měl dost světla pro růst skritej od zraků lidi atak.. taky bych rád věděl kdy mám jít zasadit někam ven a jak na to má bejt rostlina vysoká zatim čus
No, kytky si nejřív předpěstuj někde doma. Až budou trochu silnější, tak je dej ven. Těžko radit, jak mají být přesně velký, to snad poznáš, ale tři patra by mohly mít. Až se ti budou od pohledu zdát dost silný na to, aby přežily v nehostinným podnebí tam venku
No a stím prvním dotazem to máš těžký. Takový místo se ti podaří najít jen s velkou dávkou štěstí. Musíš si většinou vybrat, buď dost světla, ale vetší nebezpečí objevení, nebo míň světla a menší nebezpečí objevení. Já tenhle problém taky řeším
Jinak zkus tenhle thread: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=6226
for marfaing: Tak sorry,to jsem nemohl wědět ... Na kytky doma Ti stačí kelímky od jogurtů,či něco podobného ... mezitím,co Ti budou doma pomalu růst,tag se poohlédni wenku po místečku,mno ... ostatně jag Ti futeW radí ... přeji hodně štěstí
rostlina by mnela byt dost silna aby přežila.s misty je to docela problem tam kde je mensi sance ze kytky najdou je vetsinou malo svetla.nejlepsi je zasadit nekde na strome nebo na strech nejakeho velkeho panelaku jak to letos budu delat ja.
to marfaing
Chtěla sem jenom doplnit, aby tvoje kytí měli větší šanci na přežití dej to ven až bude v noci nejmín 10 °C. Jinak taky sem přemejšlela že si to dám na barák a zamknu si to ňákym zámkem =)