Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jedine ti mozem pomoct, tak ze ti skopirujem to z Nirvany, inak na groweri som ho este nevidel.
charakteristika: Original Maui Waui byla zkrizena s Dutch Skunk #1. Tento jedinecny F1 hybrid roste v zasade vysoky zpocatku s tlustymi, zakulacenymi listy a pozdeji,kdyz dozrava, s listy tencimi. Zkrizeni se Skunkem znatelne zkratilo dobu sklizne bez vyznamne ztraty vlastnosti charakteristickych pro Maui Waui. Hawaiian x Skunk #1 prinasi relativne jemny kour, exotickou chut a stredne silnou fyzickou zhulenost. Hawaiian x Skunk #1 je vhodny i pro pestovani ve skleniku.
Ja pěstuju venku hawai x Maui waui je to trochu jinej model než o kterej se zajimáš ale základ bude asi podobnej. Jede to uplně v pohodě jedna kytka ma už těď tak dva metry a na sativu se to větví docela pěkně. ostatní hawaiky maji tak do metru a pul ale uz ctrnact dni jsem na policku nebyl tak nevim, taky letos vubec nesviti slunicko. Na nirvaně pišou že to dorustá kolem 3 metrů. Jinak s hnojenim to nepřeháním pěstuju v letitejch kopřivách jen v období vegetace jsem to přihnojil cereritem nic jinýho jsem doma nenašel a dusík, fosfor a draslik je v tom taky. jak to šmakuje ti nepovim páč to budu vedět až na podzim, snad to dozraje je to určeno pro outdoor a měl jsem předsazíno doma ale na druhou stranu hawai je taky trochu v jinym klimatu tak se necham překvapit