Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » problém z kyti
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Franta
Stálý Člen

Karma uživatele Franta - 87% PěstitelskáKarma uživatele Franta - 87% PěstitelskáKarma uživatele Franta - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

Vím že by se to mělo řešit asi v chatu a ne tady ve foru ,jenže na tom pokecu furt nikdo neni ...
Mám kyti asi měsíc a pul starou roste pod slunečním světlem á jak bylo asi před 3mi týdny špatné počasí a pořád bylo zataženo a pršelo tak začala vyhazovat jen 3lístky místo 9ti listu a začala ukazovat chloupky ..takže samice
Ještě sem nechtěl aby kvetla tak sem jí dal pod sodík kterej svítil nonstop a začala ted zase rust už má asi metr do výšky ale i do šířky ..
Neohrozí todle přepínání z květu na rust závěrečnou sklizeň ?

Old Post 26-06-2001 v 15:03 PM
Franta je offline   Profil uživatele Franta   Find more posts by Franta   Foto galerie člena Franta   Click here to Send Franta a Private Message   Add Franta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
seňorita Lamparez
Stálý Člen

Karma uživatele seňorita Lamparez - 62% PěstitelskáKarma uživatele seňorita Lamparez - 62% PěstitelskáKarma uživatele seňorita Lamparez - 62% PěstitelskáKarma uživatele seňorita Lamparez - 62% PěstitelskáKarma uživatele seňorita Lamparez - 62% Pěstitelská

NE-E Příspěvek č. 2

Ahoj Franto, já bych se nějakejch horších výnosů nebála. Pokud je rostlinka ok a je to semínko dobrého původu, tak ti určitě zabere spoustu času než to všechno vykouříš

Pěknou sklizeň přeje s.L.

Pod tímto nickem píší Yawn a Getluna.

Old Post 26-06-2001 v 19:13 PM
seňorita Lamparez je offline   Profil uživatele seňorita Lamparez   Find more posts by seňorita Lamparez   Foto galerie člena seňorita Lamparez   Click here to Send seňorita Lamparez a Private Message   Add seňorita Lamparez to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HIGH
Nový Člen

Karma uživatele HIGH - 16% Pěstitelská

... Příspěvek č. 3

Spíš bych se bál toho přesazování ze země do květináče. To kytičkám uškodí určitě víc, než změna světelného rytmu. Zajímalo by mne, jak dlouho si ji nechal pod 24 hodinama?? Slyšel jsem, že ani non-stop světlo není bez komplikací.

Jeho Vyhulenost High Konopný

Old Post 28-06-2001 v 10:24 AM
HIGH je offline   Profil uživatele HIGH   Find more posts by HIGH   Foto galerie člena HIGH   Click here to Send HIGH a Private Message   Add HIGH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
carlos
at the edge of the future

Team Member: ADMIN

Příspěvek č. 4

Nazdárek,
Určitě to nijak neohrozí sklizeň! Ovšem jestli má metr výšky, doporučuju ti přesunou zpět ven a akorát stihne do začátku září dozrát. Pochybuju, že máš tak silnou lampu, abys ji mohl nechat vykvést indoor BTW. non-stop svícení je úplně v klidu, takže by mě zajímalo o jaké komplikace myslíš, mr.HIGH?

...příště Franto zkus nazývat svá témata nějak rozumněji - "problémy s kyti" tu má každý

"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic
Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy

Old Post 03-07-2001 v 01:03 AM
carlos je offline   Profil uživatele carlos   Find more posts by carlos   Foto galerie člena carlos   Click here to Send carlos a Private Message   Add carlos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele carlos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HIGH
Nový Člen

Narušení fotosyntézy. Příspěvek č. 5

to sir Carlos: Slyšel jsem, že když necháš kytky dlouho pod non-stop světlem, údajně se naruší část fotosyntézy. Sám nevím. Nechal jsem svoje kytky tři týdny pod 24 hod. periodou a nemůžu si stěžovat, vypadají celkem dobře. Kamarád říkal, že by však byly o moc lepší, kdybych je nechal "vyspat".

Old Post 03-07-2001 v 07:22 AM
HIGH je offline   Profil uživatele HIGH   Find more posts by HIGH   Foto galerie člena HIGH   Click here to Send HIGH a Private Message   Add HIGH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
carlos
at the edge of the future

Team Member: ADMIN

Příspěvek č. 6

Takže vlastně samé dohady... Nic konkrétního proti 24/0 nemáš, že? Já s non-stop svícením mám jen dobré zkušenosti.

"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic
Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy

Old Post 03-07-2001 v 22:01 PM
carlos je offline   Profil uživatele carlos   Find more posts by carlos   Foto galerie člena carlos   Click here to Send carlos a Private Message   Add carlos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele carlos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HIGH
Nový Člen

OK sáhibe..... Příspěvek č. 7

Ano, Carlosi, můžeš to nazvat dohady. Stejně jako většinu názorů, které jsou prezentovány v tomto fóru. A nemyslím, že to je špatně. Každý si může vybrat to, čemu věří, co mu funguje.
P.S.: Jak jsem již uvedl, sám zkouším 24 hodinový cyklus. Na základě dohadů.

Old Post 04-07-2001 v 14:33 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:38 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
22-02-2018 - Problémy s pH - 18 odpovědí
05-01-2018 - Problém s prckem :/ - 16 odpovědí
02-12-2014 - Problémy s vetraním - 4 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás