Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » tak jak to roste?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Jarinov
Stálý Člen

Karma uživatele Jarinov - 86% PěstitelskáKarma uživatele Jarinov - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

Pochlub te se, jak se dari vasim prdelkam. Jak jsou silny a velky? Kolikrat uz mate zastipnuto? Komu uz to kvete?

No ja jich mam s kamosem zatim 20 (zbytek teprve bude ve skleniku), jednou zastipnuty, nektery zastipovat vubec nebudu po zkusenosti s lonskym nezastipnutym kolosem. Ty nejvetsi maj 1m a uz se to zacina krasne klubat. A ty stonky, to je parada, poradne silny, radost pohledet.
Taky z nich mate takovej sqelej pocit jako ja?

hulení u nás nemá vybudovanou tradici, ale už se na tom pracuje

Old Post 26-06-2001 v 08:18 AM
Jarinov je offline   Profil uživatele Jarinov   Find more posts by Jarinov   Foto galerie člena Jarinov   Click here to Send Jarinov a Private Message   Add Jarinov to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Helis
Host

Příspěvek č. 2

Nam to taky pekne roste nejvetsi maji sice jenom 70 cm, ale krasne se vjetvy. A stonky jsou taky poradne tlusty. Ten kdo je sklidi se bude mit.

Old Post 26-06-2001 v 10:05 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Obbo
Nový Člen

Karma uživatele Obbo - 0% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 3

Ja mam asi 40 - 60 centaku. Nejvedsi radost mam z nepalku je to krovi jak dabel. Vzdzcky pro me byly prazdninymoc kratky, letos se nebudu moct dockat konce :-)))))))))))))) . Jinak preju vsem hodne uspechu a at Vam ty Vase zlaticka delaji jen samou radost.

Old Post 26-06-2001 v 11:24 AM
Obbo je offline   Profil uživatele Obbo   Find more posts by Obbo   Foto galerie člena Obbo   Click here to Send Obbo a Private Message   Add Obbo to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Obbo! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cocoun
Nový Člen

Karma uživatele Cocoun - 0% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 4

Zdarec!!!
ja uz mam jenom 6 kyticek z 15 (zver, a.t.d),ale zato samy dobry vzorky(doufam)3 z nich uz mam pokolena, stonky uz zacinaji drevnatet!!!2 kytky sem zastipl a ta posledni je jeste moc mala. Letos sadi v nasi vesnici (El´Paso) uplne vsichni.Co vic si muzu prat...uz at je podzim PS:At vam na podzim chutna!!!!!!!!1

Cocík

Old Post 28-06-2001 v 12:34 PM
Cocoun je offline   Profil uživatele Cocoun   Find more posts by Cocoun   Foto galerie člena Cocoun   Click here to Send Cocoun a Private Message   Add Cocoun to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JUPITER
Nový Člen

Karma uživatele JUPITER - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Letos mam na balkoně 15 kytček a vypadaj velice dobře.
Největší má něco kolem osumdesáti čísel a je pěkně košatá, třikrát zaštípnutá. Jedna je určitě samec a tak sem jí zneškodnil. Je to sice neuvěřitelný ale zbytek vypadá na samice. Z toho jich asi tak pět začíná kvést. Všechno sou to skunky (Orange bud, Funky skunky, Ak-47, Shiva skunk, White shark) akorát nepoznám co je co, snad až po sklizni.
Outdorová ganja mi vůbec nevyšla.Kytky sou starý asi dva měsíce a před třema tejdnama měly jenom kolem 15cm. Od tý doby sem tam nebyl, ale nečekám žádný velký zázraky. Časem možná pošlu ňáký fotky.

Old Post 09-07-2001 v 03:14 AM
JUPITER je offline   Profil uživatele JUPITER   Find more posts by JUPITER   Foto galerie člena JUPITER   Click here to Send JUPITER a Private Message   Add JUPITER to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jarinov
Stálý Člen

Karma uživatele Jarinov - 86% PěstitelskáKarma uživatele Jarinov - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Tak to me se venku dari sqele. Je jich tam 20 a nejvetsi ma 180 cm-ze by nejakej rekordek-to by bylo hodne krasny, ale nebudu predbihat! Samci uz jsou zlikvidovany az na jednoho, seminka budou potreba. Tesim se na mliko, ktery z nich uvarim, mnam

Jinak mam ve foliaku asi 70 kytek, ktery jsem sazel jako sazenice az 1.7. Jsem zvedavej jak dopadnou.

Old Post 09-07-2001 v 14:09 PM
Jarinov je offline   Profil uživatele Jarinov   Find more posts by Jarinov   Foto galerie člena Jarinov   Click here to Send Jarinov a Private Message   Add Jarinov to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
danny
Nový Člen

Karma uživatele danny - 51% Pěstitelská

Roste to skvěle. Příspěvek č. 7

My máme 12 kytek a zaštípnuto jak to jen šlo. Na koncích už nám to pěkně houstne. Největší má 1,40 a začíná hezky fialovět. Nejlepší byla naše máma. Zasadila jednu, nechala ji volně růst a my z ní žili ve třech pomalu celej rok. Fialový palice jako pěsti a to delirium....... Přeju všem Mičurincům hodně úspěchů!

P.S. Nevyznáme se moc v modelech. Ta fialová barva známená nějaký druh? Dík Dan a Pavla

Imotep

Old Post 09-07-2001 v 19:00 PM
danny je offline   Profil uživatele danny   Find more posts by danny   Foto galerie člena danny   Click here to Send danny a Private Message   Add danny to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JUPITER
Nový Člen

Karma uživatele JUPITER - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Nevim jestli se podle toho dá určit druh, ale když je "to" fialový tak je to na nejlepší cestě. Moje kytky taky fialověj
a mam z toho velkou radost.

Old Post 10-07-2001 v 01:04 AM
JUPITER je offline   Profil uživatele JUPITER   Find more posts by JUPITER   Foto galerie člena JUPITER   Click here to Send JUPITER a Private Message   Add JUPITER to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Liprd
Stálý Člen

Karma uživatele Liprd - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

já mám tak u nějakejch kytiček vršky fialový a mám to od kámoše prej skvělý

Liprd Hulmminen

Old Post 10-07-2001 v 18:37 PM
Liprd je offline   Profil uživatele Liprd   Find more posts by Liprd   Foto galerie člena Liprd   Click here to Send Liprd a Private Message   Add Liprd to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 10

Roste to dobře...ale....

Jeden skaňour má kolem 50 cm,ale je to košatina,už sem to 3krát štípal....takovej pokus....jinak ostatní rostou dobře,ale je jich málo...dohromady asi jen 12 :-(( .....což nasere....hlavně slimáci....něco kolem 30 kytek zblajzli....pka už došli semena ,a hlavně už bylo pozdě na sadbu :-(....

což je smůla.....ale snad výjde alepoň pár kousků,já stejně toho doam nemůžu míét hromadu,protože nastupuju na novou školu,a kloubit to s hulením moc nejde,tak alepoň nebudu tolik hulit......

Old Post 10-07-2001 v 20:54 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jarinov
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

Jak to tady tak čtu, tak je vidět, že ztráty jsou velký ne jenom u mě. Setkávám se každým rokem s většíma ztrátama a už mě to pěkně sere! Kéž by už přisly ty časy, na který čekáme a mohli bychom si bez strachu pěstovat ty naše holky v klídku na svých zahrádkách.

Old Post 11-07-2001 v 07:52 AM
KLKOV
Stálý Člen

Karma uživatele KLKOV - 100% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 12

Já mám neco přez třicet kytek kolem metru a ztráty nulový, protože bydlím v zapadákově, kde hulení poznaj asi tak pět lidí z celý vesnice, tak si můžu pěstit na zahrádce ........ jinak všem přeju hodně štěstí KLKOV

KLKOV

Old Post 14-07-2001 v 13:04 PM
KLKOV je offline   Profil uživatele KLKOV   Find more posts by KLKOV   Foto galerie člena KLKOV   Click here to Send KLKOV a Private Message   Add KLKOV to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
torhorc
Stálý Člen

Karma uživatele torhorc - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

Hmm. Pekne sa to číta. U mňa 8 kúskov out. 100 -150 cm. Tento rok to bude bieda. Proste sa neda pisať diplomka, robiť štátnice a behať po poliach. Navyše na strednom Slovensku už nesvietilo slnko asi tri týždne. Rastlinky sú tenučké a neduživé.

Old Post 24-07-2001 v 12:51 PM
torhorc je offline   Profil uživatele torhorc   Find more posts by torhorc   Foto galerie člena torhorc   Click here to Send torhorc a Private Message   Add torhorc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jarinov
Stálý Člen

uz mi to kradou, kurvi Příspěvek č. 14

Tak jsem se chtel pochlubit s kytkou 2,7m velkou, ale v sobotu, kdyz se chystam k zaliti a hnojeni, prijdu na misto(u kámoše na zahradce, za plotem vedle domku) a z 11 kyticek jich je pet v hajzlu. Teprve zacinaly kvest!!! Musel to byt nejakej mladej cucak, protoze vzal ty nejvetsi(2,7m) a nejmin rozkvetly. Dve nejvetsi vzal cely a tri zlomil v pulce.

Je mi z toho spatne. Hned vedle mame foliak s 60 kytkama pro nej jako na dlani.
Kamoska, co tam bydli vedle ma podezreni na mistni pubertaky. Je to na mensi vesnici.

V dome, u ktereho to pestujem zrovna nikdo neni(kamos je dlouhodobe v nemocnici) tak to ani nikdo nehlida. Jezdim tam kazdy den zalivat a hnojit, ale neuhlidam to. Musim neco vymyslet jinak se z toho zblaznim.

Kdyby mel nekdo napad jak dopadnout vynika, tak ocenim kazdy nazor.

Az ho chytim, ten bude litovat ze se na ty kytky jenom podival.

Old Post 06-08-2001 v 08:30 AM
Marcus
Stálý Člen

Karma uživatele Marcus - 54% Pěstitelská

Claune ,Franta ... Příspěvek č. 15

Na slimáky mám jednu radu, uřízněte kus pet láhve (bez dna a vršku) ,vzniklou rouru rozřízněte a nasaďte ke stonku. Pro zvětšení efektu doporučuju ještě obsypat pískem. Kytky budou zaručeně netknutý

Old Post 06-08-2001 v 09:23 AM
Marcus je offline   Profil uživatele Marcus   Find more posts by Marcus   Foto galerie člena Marcus   Click here to Send Marcus a Private Message   Add Marcus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Marcus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
spaceman_86
Stálý Člen

Karma uživatele spaceman_86 - 100% PěstitelskáKarma uživatele spaceman_86 - 100% Pěstitelská

Obecné ganja Příspěvek č. 16

ja mam asi 100 kytek a nic mi ani na jednu neleze zadny hajzlove ani slimaci ani veverky ani ... no a ja nevim co jeste... prevence proti hajzlum: udelej jako spacak a jako ze v nem nekdo spi a dej ho ke kytkam... mozna ze to zabere

Old Post 07-08-2001 v 20:27 PM
spaceman_86 je offline   Profil uživatele spaceman_86   Find more posts by spaceman_86   Foto galerie člena spaceman_86   Click here to Send spaceman_86 a Private Message   Add spaceman_86 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele spaceman_86! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:24 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
10-07-2016 - Co mi to roste? - 0 odpovědí
10-07-2016 - Co mi to roste? - 0 odpovědí
27-05-2006 - jak to roste - 4 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás