Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pochlub te se, jak se dari vasim prdelkam. Jak jsou silny a velky? Kolikrat uz mate zastipnuto? Komu uz to kvete?
No ja jich mam s kamosem zatim 20 (zbytek teprve bude ve skleniku), jednou zastipnuty, nektery zastipovat vubec nebudu po zkusenosti s lonskym nezastipnutym kolosem. Ty nejvetsi maj 1m a uz se to zacina krasne klubat. A ty stonky, to je parada, poradne silny, radost pohledet.
Taky z nich mate takovej sqelej pocit jako ja?
hulení u nás nemá vybudovanou tradici, ale už se na tom pracuje
Ja mam asi 40 - 60 centaku. Nejvedsi radost mam z nepalku je to krovi jak dabel. Vzdzcky pro me byly prazdninymoc kratky, letos se nebudu moct dockat konce :-)))))))))))))) . Jinak preju vsem hodne uspechu a at Vam ty Vase zlaticka delaji jen samou radost.
Zdarec!!!
ja uz mam jenom 6 kyticek z 15 (zver, a.t.d),ale zato samy dobry vzorky(doufam)3 z nich uz mam pokolena, stonky uz zacinaji drevnatet!!!2 kytky sem zastipl a ta posledni je jeste moc mala. Letos sadi v nasi vesnici (El´Paso) uplne vsichni.Co vic si muzu prat...uz at je podzim PS:At vam na podzim chutna!!!!!!!!1
Letos mam na balkoně 15 kytček a vypadaj velice dobře.
Největší má něco kolem osumdesáti čísel a je pěkně košatá, třikrát zaštípnutá. Jedna je určitě samec a tak sem jí zneškodnil. Je to sice neuvěřitelný ale zbytek vypadá na samice. Z toho jich asi tak pět začíná kvést. Všechno sou to skunky (Orange bud, Funky skunky, Ak-47, Shiva skunk, White shark) akorát nepoznám co je co, snad až po sklizni.
Outdorová ganja mi vůbec nevyšla.Kytky sou starý asi dva měsíce a před třema tejdnama měly jenom kolem 15cm. Od tý doby sem tam nebyl, ale nečekám žádný velký zázraky. Časem možná pošlu ňáký fotky.
Tak to me se venku dari sqele. Je jich tam 20 a nejvetsi ma 180 cm-ze by nejakej rekordek-to by bylo hodne krasny, ale nebudu predbihat! Samci uz jsou zlikvidovany az na jednoho, seminka budou potreba. Tesim se na mliko, ktery z nich uvarim, mnam
Jinak mam ve foliaku asi 70 kytek, ktery jsem sazel jako sazenice az 1.7. Jsem zvedavej jak dopadnou.
My máme 12 kytek a zaštípnuto jak to jen šlo. Na koncích už nám to pěkně houstne. Největší má 1,40 a začíná hezky fialovět. Nejlepší byla naše máma. Zasadila jednu, nechala ji volně růst a my z ní žili ve třech pomalu celej rok. Fialový palice jako pěsti a to delirium....... Přeju všem Mičurincům hodně úspěchů!
P.S. Nevyznáme se moc v modelech. Ta fialová barva známená nějaký druh? Dík Dan a Pavla
Jeden skaňour má kolem 50 cm,ale je to košatina,už sem to 3krát štípal....takovej pokus....jinak ostatní rostou dobře,ale je jich málo...dohromady asi jen 12 :-(( .....což nasere....hlavně slimáci....něco kolem 30 kytek zblajzli....pka už došli semena ,a hlavně už bylo pozdě na sadbu :-(....
což je smůla.....ale snad výjde alepoň pár kousků,já stejně toho doam nemůžu míét hromadu,protože nastupuju na novou školu,a kloubit to s hulením moc nejde,tak alepoň nebudu tolik hulit......
Jak to tady tak čtu, tak je vidět, že ztráty jsou velký ne jenom u mě. Setkávám se každým rokem s většíma ztrátama a už mě to pěkně sere! Kéž by už přisly ty časy, na který čekáme a mohli bychom si bez strachu pěstovat ty naše holky v klídku na svých zahrádkách.
Já mám neco přez třicet kytek kolem metru a ztráty nulový, protože bydlím v zapadákově, kde hulení poznaj asi tak pět lidí z celý vesnice, tak si můžu pěstit na zahrádce ........ jinak všem přeju hodně štěstí KLKOV
Hmm. Pekne sa to číta. U mňa 8 kúskov out. 100 -150 cm. Tento rok to bude bieda. Proste sa neda pisať diplomka, robiť štátnice a behať po poliach. Navyše na strednom Slovensku už nesvietilo slnko asi tri týždne. Rastlinky sú tenučké a neduživé.
Tak jsem se chtel pochlubit s kytkou 2,7m velkou, ale v sobotu, kdyz se chystam k zaliti a hnojeni, prijdu na misto(u kámoše na zahradce, za plotem vedle domku) a z 11 kyticek jich je pet v hajzlu. Teprve zacinaly kvest!!! Musel to byt nejakej mladej cucak, protoze vzal ty nejvetsi(2,7m) a nejmin rozkvetly. Dve nejvetsi vzal cely a tri zlomil v pulce.
Je mi z toho spatne. Hned vedle mame foliak s 60 kytkama pro nej jako na dlani.
Kamoska, co tam bydli vedle ma podezreni na mistni pubertaky. Je to na mensi vesnici.
V dome, u ktereho to pestujem zrovna nikdo neni(kamos je dlouhodobe v nemocnici) tak to ani nikdo nehlida. Jezdim tam kazdy den zalivat a hnojit, ale neuhlidam to. Musim neco vymyslet jinak se z toho zblaznim.
Kdyby mel nekdo napad jak dopadnout vynika, tak ocenim kazdy nazor.
Az ho chytim, ten bude litovat ze se na ty kytky jenom podival.
Na slimáky mám jednu radu, uřízněte kus pet láhve (bez dna a vršku) ,vzniklou rouru rozřízněte a nasaďte ke stonku. Pro zvětšení efektu doporučuju ještě obsypat pískem. Kytky budou zaručeně netknutý
ja mam asi 100 kytek a nic mi ani na jednu neleze zadny hajzlove ani slimaci ani veverky ani ... no a ja nevim co jeste... prevence proti hajzlum: udelej jako spacak a jako ze v nem nekdo spi a dej ho ke kytkam... mozna ze to zabere