Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Ty příručky...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
Hullto
Stálý Člen

Karma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

Chtěl bych "vydat" příručku pro indoor pěstitele konopí.
Je to už hotový, dělal jsem na tom asi měsíc, než to dostalo finální podobu. Není to nic pro carlose, phmh, breedra, Smokealota a jim podobným, je to prostě pro začátečníky.
O co de ?
Jsou to ty nejzákladnější témata pro indoor pěstění pod SHC v hlíně+nějaký vychytávky. Všechno je braný srozumitelně, ne moc rozpitvaně, aby si čtenář (začátečník) udělal prvotní a nejdůležitější obraz. Kámoš to čet a řikal, že je to dost dobrý... já to ale chválit nebudu, to jistě chápete...
Jde o to, že to bude ZADARA a asi ve 20 výtiscích (zatim). Bude to knížečka, takže to musí poštou...

Odměnou mi bude to, kdyby někdo ze začínajících řek : "jo mám v tom zase o něco víc jasno..."

P.S. nikomu to nenutim, neměl jsem v práci prostě co dělat, tak to vzniklo, kdyžtak to byla aspoň dobrá průprava v psaní na počítači...

[Edited by Hullto on 25-06-2001 at 07:11 PM]

Old Post 25-06-2001 v 18:09 PM
Hullto je offline   Profil uživatele Hullto   Find more posts by Hullto   Foto galerie člena Hullto   Click here to Send Hullto a Private Message   Add Hullto to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
OK
Stálý Člen

Karma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Dobry, pro beginnery urcite squely.
Pokud muzu poradit, do budoucna to rozsir - dala by se napsat bichle a udelat vyssi naklad.
Pohodicka

-( OK )-
the fractal designed person

Old Post 25-06-2001 v 18:17 PM
OK je offline   Profil uživatele OK   Find more posts by OK   Foto galerie člena OK   Click here to Send OK a Private Message   Add OK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
budvar
Stálý Člen

Karma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% Pěstitelská

Nápad wow.... Příspěvek č. 3

Mám zatim ne moc velký zkušenosti s outdoorem, takže bych si jí od tebe klidně vzal.Samozřejmě to nechci zadara, takže si řekni cenu nebo aspoň moře karmy.Dík

PS : ozvi se do PM jestli to fakt platí

Advokát s kufříkem dokáže ukrást víc peněz, než tlupa chlapů s pistolema.

Old Post 25-06-2001 v 18:22 PM
budvar je offline   Profil uživatele budvar   Find more posts by budvar   Foto galerie člena budvar   Click here to Send budvar a Private Message   Add budvar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HIGH
Nový Člen

Karma uživatele HIGH - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Jo, tak to by mě velice zajímalo, člověče. Je možný tuhle knížku poslat mailem? Předem díky.

Old Post 26-06-2001 v 08:42 AM
HIGH je offline   Profil uživatele HIGH   Find more posts by HIGH   Foto galerie člena HIGH   Click here to Send HIGH a Private Message   Add HIGH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hullto
Stálý Člen

Karma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% Pěstitelská

Ty emajly... Příspěvek č. 5

Fakt se nezlobte, ale nemejluju... tak ty pošty...

Old Post 26-06-2001 v 16:00 PM
Hullto je offline   Profil uživatele Hullto   Find more posts by Hullto   Foto galerie člena Hullto   Click here to Send Hullto a Private Message   Add Hullto to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hullto
Stálý Člen

Tak já to teda zelektronizuju... Příspěvek č. 6

Napíšu to teda do fóra, dejte mi ale čas, píšu pomalejc než... ani nevim co...

To Budvar: posílám ti to jak jsme se domluvili pštou...

Old Post 28-06-2001 v 15:02 PM
brel
Stálý Člen

Karma uživatele brel - 51% PěstitelskáKarma uživatele brel - 51% PěstitelskáKarma uživatele brel - 51% Pěstitelská

příručka Příspěvek č. 7

Zdravím,
uměl by jsi příručku převést do PDF (například) a nabídnout ke stažení, třeba někde na GROWERU? Odpadla by spousta dotazů a udělal bys dobrej skutek.

Old Post 28-06-2001 v 20:42 PM
brel je offline   Profil uživatele brel   Find more posts by brel   Foto galerie člena brel   Click here to Send brel a Private Message   Add brel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hullto
Stálý Člen

Pdf... Příspěvek č. 8

PDF, to fakt nevim co to je, s počítačem umim asi tak jako ňákej křovák z afriky... to bude asi problém...
Přepíšu to do compu, ale časem, teď mám práci v práci...

Old Post 29-06-2001 v 12:37 PM
kachnik
Stálý Člen

Karma uživatele kachnik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Nerozumim ti moc v jaké to je formě... ale rád pomůžu s realizací do PDF a následné distribuci lidem. Stačí se ozvat

Já mám koně na balkóně

Instruktazni thread o pohlavi kyticek

Old Post 29-06-2001 v 14:18 PM
kachnik je offline   Profil uživatele kachnik   Find more posts by kachnik   Foto galerie člena kachnik   Click here to Send kachnik a Private Message   Add kachnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hullto
Stálý Člen

Dobrý... Příspěvek č. 10

Zjistil jsem, že se budu stejně muset s počítačem naučit nějaký alotrie, abych moh vůbec něco dělat...diky

Old Post 29-06-2001 v 16:58 PM
Belda
Nový Člen

Karma uživatele Belda - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 11

Perfektní nápad ta příručka . Já bych ji bral všema deseti , ale jestli ji dostaneš do FORA , tak ti to bůh milionkrat oplati nejakou hustou urodou :-))))

Old Post 30-06-2001 v 11:09 AM
Belda je offline   Profil uživatele Belda   Find more posts by Belda   Foto galerie člena Belda   Click here to Send Belda a Private Message   Add Belda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Pohodička jo, jo, Příspěvek č. 12

no jestli chceš někde ty příručky rozšiřovat na netu či poštou nabo jak tak bych o jednu určitě stál, sázim venku už dlouho ale doma sem to ještě nezkoušel a rád bych se něco dozvěděl o pěstování doma

Old Post 01-07-2001 v 16:08 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
budvar
Stálý Člen

Karma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% Pěstitelská

Obecné Ď Příspěvek č. 13

Fakt ti Ď za příručku.Dneska mi přišla a myslim, že kdybych se chtěl pustit do INDOORU tak sem připravenej (jako že bych chtěl ale nejsou možnosti).Takže je to fakt dobrý

Advokát s kufříkem dokáže ukrást víc peněz, než tlupa chlapů s pistolema.

Old Post 02-07-2001 v 21:12 PM
budvar je offline   Profil uživatele budvar   Find more posts by budvar   Foto galerie člena budvar   Click here to Send budvar a Private Message   Add budvar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TommyBoy
Bud Krusher

Karma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% Pěstitelská

Pohodička PDF Příspěvek č. 14

To Hullto: Kdyby si mel zajem prevedu ti text do PDF bez problemu ozvi se na PM...
Je mozne prevest textovy file, anebo kdyz mi posles kopiii naskenuju a je to...

Adios

Skankin` on and on.... Tmmy

Old Post 04-07-2001 v 09:55 AM
TommyBoy je offline   Profil uživatele TommyBoy   Find more posts by TommyBoy   Foto galerie člena TommyBoy   Click here to Send TommyBoy a Private Message   Add TommyBoy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele TommyBoy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
majklovec
Stálý Člen

Karma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

TommyBoy, Hullto: Už budu mít, za cca. hodinku to sem nějako šoupnu.

.
.
.

Už to je a najdete to tady 173kB

Pro prohlížení, či případný tisk potřebujete <A href="http://cgim.adobe.com/acrobat/reader18/download.cgi?JustSendFile=Y">Adobe Reader</A>.

[Edited by majklovec on 04-07-2001 at 01:44 PM]

.: kalkulačka spotřeby :. .:kalkulačka výkonu :. .: Maroc # Afghan :.
............: šlukovka ze žárovky :...........

Old Post 04-07-2001 v 11:55 AM
majklovec je offline   Profil uživatele majklovec   Find more posts by majklovec   Foto galerie člena majklovec   Click here to Send majklovec a Private Message   Add majklovec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
brel
Stálý Člen

Karma uživatele brel - 51% PěstitelskáKarma uživatele brel - 51% PěstitelskáKarma uživatele brel - 51% Pěstitelská

příručka Příspěvek č. 16

Zdravím,

pro: Hullto, pan Autor; pro: majklovec, pan Vydavatel.
Jste šikulkové, hoši. Příručka je srozumitelná i pro mně. A je snadno dostupná pro každýho kdo si dá trošku práce se stažením a tiskem. Myslím, že je to správný krok správným směrem.

to: Hullto. Máš po starosti s vydáváním a distribucí. Udělal jsi dobrej skutek a vrátí se ti to.
Vidím, ale nějaký problémy, pokusím se je stručně nastínit:
- opravdu si může kdekdo Tvoji příručku stahnout, vytisknout a rozdat potřebným bez Tvýho vědomí, nechceš zbohatnout? (nedoporučuju zbohatnout)
- necháš si kecat do nějakejch věcí? Určitě se najdou kritikové, co ví všechno nejlíp.

to: majklovec: Byl jsi rychlej, to je dobře. Mám nějaký nápady, stručně:
- jestli to nebude Autorovi vadit, myslím, že by se daly nějaký kapitoly vychytat v komunitě (GROWERU) podrobněji a líp. Přispěl by ten kdo ví. Něco jako otevřená příručka.
- vydumat jak zařídit vývoj verzí příručky po Netu, já si beru kapitolu elektro, obrázky, schemata...

P.S. Zajímá mně to hodně, chci dodávat komplet KIT vybavení elektro + technický věci pro INDOOR, made by BRREL. Nejnižší možný ceny...
No a samozřejmě sponzorovat GROWER, až bude z čeho.

Old Post 05-07-2001 v 09:35 AM
brel je offline   Profil uživatele brel   Find more posts by brel   Foto galerie člena brel   Click here to Send brel a Private Message   Add brel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:50 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás