Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chtěl bych "vydat" příručku pro indoor pěstitele konopí.
Je to už hotový, dělal jsem na tom asi měsíc, než to dostalo finální podobu. Není to nic pro carlose, phmh, breedra, Smokealota a jim podobným, je to prostě pro začátečníky.
O co de ?
Jsou to ty nejzákladnější témata pro indoor pěstění pod SHC v hlíně+nějaký vychytávky. Všechno je braný srozumitelně, ne moc rozpitvaně, aby si čtenář (začátečník) udělal prvotní a nejdůležitější obraz. Kámoš to čet a řikal, že je to dost dobrý... já to ale chválit nebudu, to jistě chápete...
Jde o to, že to bude ZADARA a asi ve 20 výtiscích (zatim). Bude to knížečka, takže to musí poštou...
Odměnou mi bude to, kdyby někdo ze začínajících řek : "jo mám v tom zase o něco víc jasno..."
P.S. nikomu to nenutim, neměl jsem v práci prostě co dělat, tak to vzniklo, kdyžtak to byla aspoň dobrá průprava v psaní na počítači...
Mám zatim ne moc velký zkušenosti s outdoorem, takže bych si jí od tebe klidně vzal.Samozřejmě to nechci zadara, takže si řekni cenu nebo aspoň moře karmy.Dík
PS : ozvi se do PM jestli to fakt platí
Advokát s kufříkem dokáže ukrást víc peněz, než tlupa chlapů s pistolema.
Zdravím,
uměl by jsi příručku převést do PDF (například) a nabídnout ke stažení, třeba někde na GROWERU? Odpadla by spousta dotazů a udělal bys dobrej skutek.
PDF, to fakt nevim co to je, s počítačem umim asi tak jako ňákej křovák z afriky... to bude asi problém...
Přepíšu to do compu, ale časem, teď mám práci v práci...
Perfektní nápad ta příručka . Já bych ji bral všema deseti , ale jestli ji dostaneš do FORA , tak ti to bůh milionkrat oplati nejakou hustou urodou :-))))
no jestli chceš někde ty příručky rozšiřovat na netu či poštou nabo jak tak bych o jednu určitě stál, sázim venku už dlouho ale doma sem to ještě nezkoušel a rád bych se něco dozvěděl o pěstování doma
Fakt ti Ď za příručku.Dneska mi přišla a myslim, že kdybych se chtěl pustit do INDOORU tak sem připravenej (jako že bych chtěl ale nejsou možnosti).Takže je to fakt dobrý
Advokát s kufříkem dokáže ukrást víc peněz, než tlupa chlapů s pistolema.
To Hullto: Kdyby si mel zajem prevedu ti text do PDF bez problemu ozvi se na PM...
Je mozne prevest textovy file, anebo kdyz mi posles kopiii naskenuju a je to...
pro: Hullto, pan Autor; pro: majklovec, pan Vydavatel.
Jste šikulkové, hoši. Příručka je srozumitelná i pro mně. A je snadno dostupná pro každýho kdo si dá trošku práce se stažením a tiskem. Myslím, že je to správný krok správným směrem.
to: Hullto. Máš po starosti s vydáváním a distribucí. Udělal jsi dobrej skutek a vrátí se ti to.
Vidím, ale nějaký problémy, pokusím se je stručně nastínit:
- opravdu si může kdekdo Tvoji příručku stahnout, vytisknout a rozdat potřebným bez Tvýho vědomí, nechceš zbohatnout? (nedoporučuju zbohatnout)
- necháš si kecat do nějakejch věcí? Určitě se najdou kritikové, co ví všechno nejlíp.
to: majklovec: Byl jsi rychlej, to je dobře. Mám nějaký nápady, stručně:
- jestli to nebude Autorovi vadit, myslím, že by se daly nějaký kapitoly vychytat v komunitě (GROWERU) podrobněji a líp. Přispěl by ten kdo ví. Něco jako otevřená příručka.
- vydumat jak zařídit vývoj verzí příručky po Netu, já si beru kapitolu elektro, obrázky, schemata...
P.S. Zajímá mně to hodně, chci dodávat komplet KIT vybavení elektro + technický věci pro INDOOR, made by BRREL. Nejnižší možný ceny...
No a samozřejmě sponzorovat GROWER, až bude z čeho.