Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
v provozovnách Technických sítí, a firem zabývajících se výrobou osvětlené reklamy, najděte si adresu na internetu, bude tam možná i nabídka, kdo má větší odvahu a nebojí se pitbula,nebo dobrmana, může to vzít zadrmo přes plot. Kdo ještě větší, může očesat osvětlení z bilboardu :-))
Sorry, já jsem to s tím přes plot myslel jako srandu, (proto to má na konci ten smajlík) já bych tu krádež neriskoval ani k ní nenavádím, samozřejmě je lepší za to Technickám sítím případně jiné firmě zabývající se odprodejem použitých reklamních panelů zaplatit, tak to tak dělám a proto taky upozorňuju na ty jejich internetové stránky.