Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no jasánek ještě donedávna sem vo didgeridě ani neslyšela až sme si jednou takhle večer hulili u kámoše doma a vo n že nám něco ukáže.....tak vytáhl didgeridu...pravou-nechal si ji dovýst z austrálie když tam studoval....tak nám zahrál a to byl vopravdu mazec....tak mě to učil taky jenomže sem byla zhulená jak paprika tak sem to nedávala ale asi po týdnu to u něho propuklo a teď už si na to troubím tak přes půl ročku...
juuj ten nastroj by som chcel,planujem ho kupit uz taak dlho,.
nielenze hudbu mylujem ale ak sa da tak ju rad aj hrajem,..
a tento nastroj si chcem kupit co najskor,.ono sa donho viacmenej fuka z rezonaciou pier nie? mnoho krat mam chut sa doma vypeklit a zahrat si digiridu,.
Ja mam svoji didge asi rok, a hraje se mi na ni paradne.Je to (asi?)
jasan a brutalni basovka;Jinak - kdyz hraju strizlivy tak se mi vetsinou hraje o hodne lip.Na druhou stranu, kdyz jsem byl na houbach tak jsem totalne ulit, videl jsem jak se zvuk ktery jsem hral,rozvijel se do fraktalu...a ty zvuky :] opravdu to stalo za to.Obcas kdyz hraju sam tak se dostavam do takoveho ?tranzu? kdy se uz nemusim zabyvat cirkulacnim dychanim a zvuk plyne primo ze mne..btw:jestli jste nekdo z brna tak se ozvete, muzeme zahrat..
já hraji an did. něco přes rok a jakože myslím že je to rachot. Naučil sem se cirkulárku jdu na přefuky... je to ůlet a podle mě i jistej životní styl. Kyž sem si dělal naustek přistihl sem se jak se na ni sem tam podívám a v duchu si říkám..moje kráska sem na ni hrdej a je to moje součás, někdo pije kafe já hraji na did. (didgeridoo-shop.cz id"93