Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Caj lidi,protože sem dost mladej tak to nemuzu pestit doma samozrejme sem si vybral outdoor,seminka poslu na kamosovu adresu..ted ale problem s predpestovanim,fajn kamos mi je predpestuje,ted ale kam dam hnojivo a ususim palicky .. ??No napadlo me ze bych si mohl postavit jakousi boudu blizko mejch kyticek.Rad bych uvital navrhy jak ma bejt bouda vhodna aby se tam dalo susit davat hnojivo atd.Z jakeho materialu jak velka atd....moc diky...
Myslim,ze ta tvoje bouda je asi blbost.Za 1.v ni urcite bude vlhko,kdyz trosku zaprsi...A hlavne bouda je trosku napadna,ne?Kazdej kdo to uvidi se hned pujde kouknout,co tam je.Nechci te od niceho odrazovat,jen ti pisu svuj nazor....
Hnojivo ti nezabere moc mista,to se vejde kamkoli.... A to suseni by mohlo probehnout u toho kamose,ne?
No,napadna,cca 1 km od toho sou kolem opusteny chaty + chatari...Nevim jestli by nekoho napadlo vlezt zrovna do tyhle boudicky ale je to mozny,...suseni u kamose asi ne protoze je z prahy
s tim stromm je to docela dobri napad ale nejlepsi je asi sešit doma jestli bydliš v panelaku tak určite mates sklepy nebo neco takoveho tak to usuš tam.ja mam ve sklepe celou skřin s kytkama