Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak semiacka sadim (planujem sadit) zaciatkom aprila. Dost zalezi od pocasia, ale ked uz je cez den dost teplo (: aspon 15*C mozu bytž rastlinky vonku a cez noc, keby ze bola kosa ich mozes dat dnu. Vysadit ich mozes ked uz v noci teploty neklesnu aspon pod tych 10*C. mohlo by sa stat ze nahodny prizemny mrazik ti zunici celu "vysadbu" a to by bolo max neprijemne. mnoho ludi sa asi riadi prislovim "Na prvniho maje puda urdna je a mi uz ted vime co si zasadime")) je to saqmo len orientacne. prajem ti vela uspechov a utrcite si pozri FAQ. Caves
ked bude aj tento rok taky hyperteply,co dufam bude tak ta polovica aprila bude asi idealna,ale naozaj to zavisi od toho naseho pocasicka a rastliny znes individualne podla odrody a taktiez podla pocasia-tak oktober je taky stred
Tak ja sadim semienka cca v polke aprila(duben) az zaciatkom maja(kveten) koli pocasiu a koli tomu, ze vdaka kratsej dobde do letneho slnovratu rastlnky nebudu rast take vysoke a zaroven budu rast pod plnym a maximalnym obdobym prisunu svetla. No a co sa tyka velkosti pri presadzani von tak asi ked su tak 10 cm vysoke aby som ich naraz mohol zobrat viac na presadenie von to jest ten h;lavny dovod.