Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Toto je thread, ktery obsahuje fotografie ukradene clenem Faraon ze stranky www.overgrow.com, ktere zde presentuje za sve vlastni.
Edited By Realist - 15.2.2004
Predevsim bych zde chtel predstavit svoje policko ktere mam cca 200m od baraku.Pestim tam uz dva roky a zatim my to nikdo nevykrad.Kytky sou to z tech seminek co jdou vydet tam dole,nazvy sou napsane jinak ta nejvetsi kytka to je ak-47.
To pletivo kolem kytek mam proto aby mi ji ze zacatku neco neokusovalo a taky sem premislel ze to udelam podobne jak u indooru vertikal scrog,ze by se to dalo zapletat ven.A na predposledni fotce de vydet jak to vypada okoli kolem.
Ja to nehnojil vubec chtel sem je mit uplne prirodni bez zadnych chemikalií.A proc sem lidi nechodi to taky nevim.Jen se ptejte dal.A to zapletani sem nezkousel pristi outdoor to ale urcite skusim.Co de u indooru to musi jit i u outdooru.
Tak ty stavi byli silene.Ale chut byla božská.Oproti indooru kerej je hnojenej je ten nehnojenej outdoor lepsi.A na teto fotce je dobre vydet ze je to samici rostlina.To to přikládám pro ty kerí to jeste v rannem období nepoznaji.
mě se zamlouvá ten plot z drátěnýho pletiva. lidi tady vymejšlej píčoviny (a já s nima ), jak ochránit kytky před různou havětí. a řešení je tak jednoduchý: srnky nemaj šanci a větší šneci jakbysmet. akorát to trochu zvyšuje nápadnost kytek, ale co...
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk