Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám dost velkej problém, nebyl jsem delší dobu v dosahu svejch kytí a při mrazech (bylo u nás -22C) mi promrzla hlína v květináčích. Kytky evidentně žijou,ale jsou přemrzlý, 16/8 nasazovali na paličky! Dotaz: rozchoděj to? Máte někdo podobný zkušenosti?Tak sem s nima prosím!! Odruda Masterkush, zajímavý je,že tam s nima mám jednu Citralku a ta se má čile k světu! Díky za každou radu !!
tak te moc nechapu. kde mas ty kytky?! ted mas kytky nekde ve skleniku nebo mate v baraku -22 stupnu? nebo je mas nekde ve sklepe ve skrini a tam ti mrzlo? jestli to sou velky kytky a ta teplota byla jen mirne pod nulu, tak by to meli rozchodit..
ja mam taky problem trocu s teplotou a nechci zakladat novy thread,mam uz kytky na kvetu pod 150w sodikovkou a kdyz vetram tak mam ve skrini teplotu 10 stupnu.myslite si ze to vadi
-22C bylo venku,ale v ty mistnosti to urcite prez noc kleslo pod nulu protože půda byla zmrzlá. A z kytek asi tři odešli no co? Zajímavý, že Citralka to přežila bez jakýkoliv známky poškození, ale Masterkushky to budou rozcházet jen těžko.