Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem se konečně odvážil udělat fotoseriálek, zkoušel jsem pěstovat, ale bez pořádnech výsledků, proto dělám tenhle seriálek, abych získal rady jak co nejlíp mé pěstování vylepšit, tady jsou údaje:
Pěstírna:
světlo - philips son-t 150W
rozměry - š 50, v 50, h 25 cm
větrání - Euro 1 napojenej na stínítko a na něj napojenej pachovej filtr
Matkárna:
světlo - 2x 20w
rozměry - š 25, v 27, h 25
větrání - není
Teď dokvítá úroda, ale stal se mi problém, lampa uškvařila závit a spadla na kytky, takže zbyla jenom jedna brzo přepnutá nebula na květu, ale už mam připravený řízky na to až dokvete, je jich pět, 2 trochu starší, ale ještě je nechám pod sodíkem chvíli růst než začnou kvíst, snad se mi podaří připojit obrázek
jinak na růst nehnojim, na květ používám Kristalon plod a květ, vlhkost udržuju hadrem namočenym ve vodě a občas rosim, ještě udělám nějakou fotku pěstírny a dám jí sem, kdyby měl někdo dotaz, tak ať mi napíše, a připomínky taky
To jsi vážně narval 150W do takovýho prostoru??? To je málý i pro 70W. Jediný, co bych Ti poradil teď bez fotek, je každopádně zvětšit pěstírnu. Tohle je malý věř mi, měl jsem o něco větší 80š-80v-60h a stejně to bylo malý. Kyti se tam přímo škvařily a moc se jich tam nevešlo. A taky mě zaráží ty rozměry matkárny... to vůbec jde??? Možná jsem moc a blbě vydim, ale pokud se nemýlim je tam 25x27x25 Tak to mi hlava nebere
zkusim udělat fotky, rozměry pěstírny jsou v pohodě, záleží na větrání a to je celkem dobrý, zatim se nic neškvaří, pěstim jen tak pro radost, ale ty fotky pořídim, takže zatim
A jaký máš stínítko? Fakt si myslim, že by to chtělo alespoň zvýšit Je to nízký. Když si odečtu od těch 50 cm výšky minimálních 20, který jsou potřebný pro stínítko a menší rezervu mezi ním a kyti... No, alespoň, že to kompenzuješ tim větránim. Jinak si radši počkám na fota. Tak zatim zdáreg
tady to je, ale nezachytil jsem tam celou matkárnu, pro představu je to taková kostka kde jsou 2 zářivky, a roste to pod nima celkem slušně, v pěstírně teď dokvítaj 3 kytky, 2 noname a jedna nebula
stínítko jsem zplichtil z nějaký formy na pečení, nabarvil a udělal díru na větrák, ještě tam chci dát světlo, akorát jsem nevychytal to abych moh stínítko posoouvat podle libosti, takže posouvám kytky
muses napsat jak to mas s chlazenim to musi sakra tezke to uchladit.a jeste neco mel by sis to presadit do vetsis kvetniku jinak z toho budes mit tak na 3 speky.a ty prece chces aby se ti to aspon trochu vyplatilo jelikoz elektrika v dnesni dobe neni zrovna nejlevnejsi
teď to jsou jenom řízky, než je dám pod sodík, tak je přesadim, udělám obrázek chlazení a dám ho sem, ale mam tam jenom Euro1 napojený na stínítko, ani nemam sklo mezi sodíkem a kytičkama a teplota je tam přijatelná
myslíš od vedra? já jsem tam už jedno měl prasko protože na něj tlačila objímka, teď už to vychytam, ale ten Euro 1 stačí bohatě na tu mojí pěstírnu. Scrog nepojedu, nelíbí se mi to, zkusim to ohejbat pomocí kolen, ale nechce se mi nic vyplejtat, myslim že i tak to nebude špatný, teď dělám flushing před sklizní, sklo tam nebylo a teplota byla taky v poho, uvidíme
teď jsem dal řízky na růst s časovou periodou 18/6, ještě je tak nechám asi tejden a pak je přepnu na květ, teď taky konečně uvidíte žo to neni nemožný v takovym prostoru pěstovat
dneska jsem konečně pořídil lepší fotku, a budu dodávat každej týden, aby bylo vidět jak to kvete, tahle je ze 3 dne květu, pro ty co nečetli jsou tady poprvý je to Nebula, ještě mam taky pěknou fotku pěstírny protože ty co jsem sem dal jsou hodně nekvalitní, tak tady jsou