Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Cooltube
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
sebulka
Nový Člen

Karma uživatele sebulka - 37% Pěstitelská

Nápad Cooltube Příspěvek č. 1

Zdravím všechny na groweru.Prohledával jsem, ale nenašel jsem.Hodila by jse mi nějaká rada ohledně toho kde sehnat NEJLEVNĚJC stínítko COOLTUBE.Hledal jsem na netu a maj ho tam za 3.700,- to se mi zdá dost.Pak jsem ho našel za 2.300,- ,ale bez fota tak nevim nevim .Můžete teda někdo poradit vlastní zkušenost z nákupem respektivě adresou atd. stínítka COOLTUBE.VŠEM děkuji předem za odpověd.Přeju ať to ROSTE..a hoříí

Old Post 11-12-2003 v 11:37 AM
sebulka je offline   Profil uživatele sebulka   Find more posts by sebulka   Foto galerie člena sebulka   Click here to Send sebulka a Private Message   Add sebulka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sebulka
Nový Člen

Karma uživatele sebulka - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Jo jo díval jsem se máš to moc hezký.Jenže já nejsem takovej technickej typ a nevim nevim jak by to vypadalo kdybych to dělal takhle, takže asi ze mě COOLTUBE bude mít radost protože mu dát vydělat.Jo a cenu +-2300,- jsem viděl, ale nebyla tam fotka tak jsem si nebyl jistej jestli je to ono.Kdybych měl už s tím zkušenost a věděl jsem přesně vo co go tak bych tě poprosil jestli bys mi to za nějakou úplatu nevyrobil, ale takhle musím schánět dál.Každopádně děkuju

Old Post 11-12-2003 v 13:35 PM
sebulka je offline   Profil uživatele sebulka   Find more posts by sebulka   Foto galerie člena sebulka   Click here to Send sebulka a Private Message   Add sebulka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wasmasoon
Stálý Člen

Karma uživatele Wasmasoon - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

No vyrobit to jde, ale kupovana je kupovana, pac je tam to kremikovy sklo (pro fajn smakery) s vyssi propustnosti svetla a to je cool, 2300,- bezna cena, levnejc mozna nekde na inzerat, ale kdo by se zbavoval toho nejlepsiho, co muzes na trhu sehnat

Old Post 12-12-2003 v 17:45 PM
Wasmasoon je offline   Profil uživatele Wasmasoon   Find more posts by Wasmasoon   Foto galerie člena Wasmasoon   Click here to Send Wasmasoon a Private Message   Add Wasmasoon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wasmasoon
Stálý Člen

Karma uživatele Wasmasoon - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

No jo,to vis, kdyz clovek setri, tak se ani nediva pod caru, aby mel
levnejsi internet. Nicmene moc pekna vecicka tahle udelana Cooltube, sorac, ze jsem pyskoval
Supnu ti tam nejakou karmicku

Old Post 14-12-2003 v 10:19 AM
Wasmasoon je offline   Profil uživatele Wasmasoon   Find more posts by Wasmasoon   Foto galerie člena Wasmasoon   Click here to Send Wasmasoon a Private Message   Add Wasmasoon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:38 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
08-08-2019 - TT100 s Cooltube - 6 odpovědí
11-03-2015 - cool tube - 0 odpovědí
11-02-2010 - prasklá cooltube - 2 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás