Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Na listech mám nějaký problém...
Na kytku jsem svítil nějakou dobu zářivkama. Před pár dny jsem sehnal Hetalhalidovou výbojku a na dvou listech to udělalo takový mapy. Může to být nějaká reakce na silnější světlo třeba v místech, kde zůstal zbytek postřiku kterým se mi podařilo zničit třásněnky. Nic se tam nehýbe, na škůdce to moc nevypadá. Nebo kytce něco chybí? Poraďte..
Teplota je myslím v pořádku. Lampa je dost vysoko. Fouká na to ventilátor. Změřím to a napíšu ale odhad je tak 25 stupňů. Pochopitelně je tam víc teplo než pod zářivkama? Nemá se to rosit?
Jdu to najít... Rozhodně to není od kropení, protože jsem nerosil pěkně dlouho. Zajímavá je souvislost s tou novou lampou. Navíc je mi divný, že mám dojem, že ta lampa vyzařuje i UV, protože z toho v místnosti pěkně bolí oči. Je to možný?
No ten člověk, co mi to prodával, tvrdil že jo... Je to lampa z http://hydroponieplus.cz
Stála 1290Kč. Zjistím přesně označení a zkusím to najít na webu. Nenapadlo mě to kontrolovat.
Je to v hlíně - směs substrátu, perlitu a písku. Ph je v pořádku. Hnojím relativně malým množstvím Kristalonu start - doporučené ředění podle návodu na obalu, hnojím při každém zalévání. Kytka je v asi 10l kbelíku a dával jsem jí asi tak čtvrt litru denně. Není to moc?
Pokud ti pozdeji zacnou listy jeste zloutnout, mohl by to byt nedostatek horciku, spis nez vic hnojit bych pouzil dolomitsky vapenec,uvolnuje se postupne