Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
někde jsem zachytil, že je dobrý předtím, než tabák z cigarety (Luckies v mém případě), cigáro "opéct" nad plamenem, dokud mírně nezhnědně. Údajně to má pomoci odaření (nebo jak to nazvat) nikotinu a asfaltu. Co si o tom myslíte?
Ví někdourčitě že je to blbost? Mi to dřív taky dělaly ale pak nás to nějak přestalo bavit.Pochybuju ale že se odpařej něják významě škodliviny akorát ten tabák získá trošku jinou chut si myslim.
¨kravina - proč by se měl odpařit dehet a asfalt a... a dokonce nikotýn?!? kdyby se odpařoval i nykouš, tak potom fakt nechápu, proč ty cíga teda kouříte (a neříkejte mi, že je nekouříte právě kvůli nykotýnu!!!he)
Pamatuj v pokoji a míru,že Absolutno,Tao je vtobě samém,že mezi ním a tebou nestojí žadný kněz ani kult,dogma,výrok,žadné učení ani učitel.Mysli na to,že není podstatné Dobro a Zlo,Já a Ty,Nitro a Vnějšek,Život a Smrt.Vejdi do Sféry,v níž není strach ze smrti ani naděje na posmrtný život,kde jsi prost břemen života i potřeby spasení.Ty sám jsi Tao.Buď tedy niní skálou,na níž marně naražejí vlny života.
no pochopím, že tabák v cigaretách je nedosušený, ale jestli by se z toho opravdu měl odpařovat i nikotin, tak to postrádá veškerou logiku......proč teda potom kouřit?????
Mlč nebo řekni něco, co je moudřejší než mlčení.
------------------------------------------------
Pythágoras