Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Pestovanie v pyramide :)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
Krychle
Sťatý Člen


Registrován: Mar 2003
Příspěvků: 899  

Příspěvek č. 33

Kokono: Pyramida muze byt z cehokoliv...klidne z toho dratu...jen u skleniku by byl dost mozna problem s tim, ze pokud chces, aby to fungovalo, musel bys rostlinu(y) umistit do 1/3 vysky toho skleniku..

Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow
Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so

Old Post 18-03-2005 v 15:03 PM
Krychle je offline   Profil uživatele Krychle   Find more posts by Krychle   Foto galerie člena Krychle   Click here to Send Krychle a Private Message   Add Krychle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ytsim
Stálý Člen

Karma uživatele ytsim - 10% Pěstitelská

Registrován: Oct 2004
Příspěvků: 70  

Příspěvek č. 34

Na tohle téma sem narazil úplně náhodou, dřív sem si ho prostě nevšim a pořádně sem si ho přečet.
Vidim, že se ještě asi nikdo o pěstování v pyramidě nepokusil. No tak já se přiznám, že já jo. Bylo to na popud mýho spolubydlícího, kterej je takovej trochu spiritista. Věří všem těm věcem okolo těch různejch živlů, sil, elementátů a ementálů a měl tady na pokoji na stropě pověšenou drátěnou pyramidu, že pres se pod tim dobře spí. No tak sme se vo tom párkrát bavili a on na mě začal ty řeči o broušení žiletek, zázračnýmu růstu rostlin (včetně vzpamatování se ze špatnýho prostředí atd.)
Abych se přiznal, tak já na tyhle věci nevěřim ani trochu. Ale jelikož sem si řikal, že se tim nic nezkazí a dá se jen získat tak sem to zkusil. Mam v tom svym kumbále koupenou lampu, která je jako komplet zabudovaná do takový bedny z hliníkovýho plechu. Tak sem tu pyramidu postavil normálně na to světlo.
Pur věci co už tady padly. Pyramida musí mít čtvercovou základnu, být pravidelná a mít přesný poměr stran (neslyšel jsem nic o tý přesnosti na minuty). Pyramida musí stát kolmo k zemi (žádný žvásty o Polárce ) a působí na všechno co je pod ní v prostoru vymezeným prodloužením jejích hran. Pyramida musí mít jeden roh natočenej k severu (tím pádem každej roh směřuje na jinou světovou stranu).
A teď k výsledkům pěstování. Na začátek musim říct, že to byl můj první pěstitelskej pokus vůbec. takže se spousta věcí nepovedla podle mých představ. Dal jsem ji tam až někdy v půlce růstový fáze. Potom se ale stalo něco s čim si neporadí ani Přemek Podlaha. Přehnojil sem a 10 z 12 kytek šlo do kytek. Prostě to chcíplo a nepomohla ani pyramida ani důkladnej flush pod sprchou ani přesazení (při kterym se zničila většina kořenovýho systému).
Zbylý dvě kytky skončily následovně: první, která byla od začátku slušně velká, hezky se větvila a nebyl s ní žádnej problém tak sice přežila, ale celou dobu až do sklizně měla problém s usycháním lístků od špiček. Hned jak vylezly nový lístky tak začly usychat a rostlina pak vypadala dost nezdravě. Všechny tyhle věci co píšu jsou úplně čerstvý, protože právě sklízím. Nemám tudíž zkušenost s obsahem THC ale podle předchozích testů to nebude nic moc takže většina skončí nejspíš v mlíku nebo másle.
Ta druhá kytička byla od počátku úplnej mrzáček, že jsem nutkání ji vytrhnout aby neubírala prostor těm větším. Teď jsem rád, že jsem to neudělal. Sice byla tak malá, že se mi ji podařilo jen jednou zaštípnout, ale tim že se rozdvojila na ní jsou teď dvě palice velikosti turistického salámu. Je minimálně dvakrát silnější, i když jsem při rychlo sušení přehnal teplotu a nejspíš spálil hodně THC. Momentálně teda sklízim, a budu sušit, takže potom ještě můžu doplnit jak je to silný.
A co dodat na závěr? Pyramida nezachránila úrodu před přehnojením, žádný podstatný zlepšení jsem neporozoval, ale mohla za to pyramida, že nechcíplo úplně všechno a jsem odměněn alespoň něčím za tu 3-měsíční snahu? Možná, každopádně já si velký iluze nedělám a příště si radši budu dávat bacha na věci jako Ph, teplotu, přesný hnojení, zalejvání, periodu světla a na takový ostatní ptákoviny se radši vykašlu. Zdar a hodně štěstí s growingem ať už s pyramidou nebo bez ní.

Old Post 29-03-2005 v 19:54 PM
ytsim je offline   Profil uživatele ytsim   Find more posts by ytsim   Foto galerie člena ytsim   Click here to Send ytsim a Private Message   Add ytsim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Registrován: Apr 2004
Příspěvků: 2488  

Příspěvek č. 35

citace:
Původní příspěvek od ifr
To jsem dneska ale ukecanej.. K těm žiltkám: Na broušení žiletek pod pyramidou má patent jeden český inženýr z 50.-60. let, datum neznám přesné. Princip je v podstatě takovýto: Když ponecháte žiletku na světle Měsíce v úplňku, tak se vám otupí, proč? Protože ostří žiletky je vyrobeno z platiny, kterážto je chemicky inertní, tudíž nejenomže nerezaví, ale dokonce ani nekoroduje=> na povrchu je čistý kov , bez oxidů, no a právě polar. světlo má tu vlastnost, že dokáže měnit kryst. mřížku kovů, mám na mysli tvar nikoliv vazby. No a pod pyramidou, je také pol. záření, nemám na mysli světlo ze Slunce, nebo Měsíce, ale právě elmag. pole Země, které dokáže danou kryst. mřížku Pt zase "nabrousit", čili překrystalizovat.


rezaveni je laicky nazev pro korozi. Takze nejen nerezavi, ale ani nekoroduje. :-) Nesmysl. Polarizovane svetlo vznika z normalniho svetla napriklad odrazem. PRoto je mesicni svetlo polarizovane, protoze je odrazene od mesice. Pod pyramidou neni nic. Ta nic nepolarizuje a uz vubec ne elektromagneticke pole. Matlas pate pres devate.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost


Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 30-03-2005 v 06:47 AM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
._.
Stálý Člen

Karma uživatele ._. - 84% PěstitelskáKarma uživatele ._. - 84% PěstitelskáKarma uživatele ._. - 84% Pěstitelská

Registrován: Apr 2005
Příspěvků: 202  

Nápad Léčivá energie pyramid (Olga Šuvalová) Příspěvek č. 36



Tento obrázek by vám měl pomoct při stavbě Pyramidy podle výše uvedené knihy.

Majte sa!

Old Post 21-04-2005 v 19:47 PM
._. je offline   Profil uživatele ._.   Find more posts by ._.   Foto galerie člena ._.   Click here to Send ._. a Private Message   Add ._. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
._.
Stálý Člen

Karma uživatele ._. - 84% PěstitelskáKarma uživatele ._. - 84% PěstitelskáKarma uživatele ._. - 84% Pěstitelská

Registrován: Apr 2005
Příspěvků: 202  

Příspěvek č. 37

Jo a funguje to ÚPLNĚ MAZANĚ!soporučuju každému!
používám to např před klíčením semen. Nechám je co nejdelší dobu pod pyramidou a pak mají(teda aspoň myslím) daleko lepší klíčivost!
Kdybyste potřebovali ňáké informace navíc, tak pište, já vám rád odpovím
Ps:jestli by ste ji někdo chtěl kupovat, tak stojí 130Kč.(kdyby ste ji nemohli sehnat, tak vám ji můžu zaslat poštou.

Old Post 21-04-2005 v 19:58 PM
._. je offline   Profil uživatele ._.   Find more posts by ._.   Foto galerie člena ._.   Click here to Send ._. a Private Message   Add ._. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
._.
Stálý Člen

Karma uživatele ._. - 84% PěstitelskáKarma uživatele ._. - 84% PěstitelskáKarma uživatele ._. - 84% Pěstitelská

Registrován: Apr 2005
Příspěvků: 202  

Příspěvek č. 38

A ještě Sinuhetovi: Je dokázané, že pokud pod pyramidu dáte mlíko, do misky vedle pyramidy další(stejné množství, tak to pod ní skysne za hodně dyl než ta vedle.
pak v té misce píšou, že dělali pokus s vodou:dali někde , kde je asi kosa, flašky s vodou (v petkách) pod pyramidu a měřily teplotu vody. voda dosáhla asi -15stupňů a byla pořád v tekutém stavu.Týpek s jednou lahví zatřepal a vualá-voda za pár vteřin zmrzla
Takových příkladů je tam kotel jak sfiňa

Old Post 21-04-2005 v 20:05 PM
._. je offline   Profil uživatele ._.   Find more posts by ._.   Foto galerie člena ._.   Click here to Send ._. a Private Message   Add ._. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
virgill
Stálý Člen

Karma uživatele virgill - 47% PěstitelskáKarma uživatele virgill - 47% Pěstitelská

Registrován: Dec 2003
Příspěvků: 621  

Příspěvek č. 39

._. nesmysl nesmysl a zase nesmysl to ze je jich plna knizka nic nedokazuje

Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead

Old Post 27-04-2005 v 17:03 PM
virgill je offline   Profil uživatele virgill   Find more posts by virgill   Foto galerie člena virgill   Click here to Send virgill a Private Message   Add virgill to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virgill! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CAESAR
Stálý Člen

Karma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% Pěstitelská

Registrován: Sep 2004
Příspěvků: 697  

Příspěvek č. 40

ze ste to vy, tak to s tym mliekom mozem vyskusat. chcete?



TABACEK 2006

WW 2006 OUT

Old Post 27-04-2005 v 17:23 PM
CAESAR je offline   Profil uživatele CAESAR   Find more posts by CAESAR   Foto galerie člena CAESAR   Click here to Send CAESAR a Private Message   Add CAESAR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kalvados
Stálý Člen

Karma uživatele Kalvados - 74% Pěstitelská

Registrován: Nov 2003
Příspěvků: 54  

Příspěvek č. 41

Hmm tak to mě fakt zajímá. Dělali sme chlápkovi střechu do pyramidi. Špičku má ze zlata (cca 0,5 m hrana) Má tam udělaný museum a je to fakt fanatik do Egypta.

Old Post 28-04-2005 v 19:13 PM
Kalvados je offline   Profil uživatele Kalvados   Find more posts by Kalvados   Foto galerie člena Kalvados   Click here to Send Kalvados a Private Message   Add Kalvados to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kwjetoň
design the future..

Karma uživatele Kwjetoň - 97% Pěstitelská

Registrován: Sep 2004
Příspěvků: 932  

Příspěvek č. 42

jasný, pokusy chceme...

moc tomu taky nevěřim, ale co gdyby...

Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன
BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 29-04-2005 v 07:39 AM
Kwjetoň je offline   Profil uživatele Kwjetoň   Find more posts by Kwjetoň   Foto galerie člena Kwjetoň   Click here to Send Kwjetoň a Private Message   Add Kwjetoň to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
._.
Stálý Člen

Karma uživatele ._. - 84% PěstitelskáKarma uživatele ._. - 84% PěstitelskáKarma uživatele ._. - 84% Pěstitelská

Registrován: Apr 2005
Příspěvků: 202  

Palec nahoru pokus Příspěvek č. 43



Zdarec lidi!
takže dělal sem pokus i se žiletkou i s tím mlékem...
Všechno dopadlo podle mojich očekávání.=>mléko uvnitř neskyslo, mléko mimo pyramidu skyslo jak sviň, žiletky byly o pooznání ostřejší.
mám pouze jeden problém.
jak vám to dokázat????z fotek asi moc neuvidíte
ale skusím vám sem hodit aspoň 2:
1, postavení pyramid
dal sem tam 2 pyramidy-1. žlutou-hrany na světové strany
2. hnědou? trochu vychýlenou
2, výsledek


sorry, že jsou tam 2 stejné, nevím jak k tomu došlo...Nejde mě to odstranit.

K:

Naposledy upravil Krychle 04-05-2005 v 07:25 AM

Old Post 02-05-2005 v 17:15 PM
._. je offline   Profil uživatele ._.   Find more posts by ._.   Foto galerie člena ._.   Click here to Send ._. a Private Message   Add ._. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
._.
Stálý Člen

Karma uživatele ._. - 84% PěstitelskáKarma uživatele ._. - 84% PěstitelskáKarma uživatele ._. - 84% Pěstitelská

Registrován: Apr 2005
Příspěvků: 202  

Příspěvek č. 44

jo a ještě k tomu nad tímto: to třetí hranaté a bílé je krabice (ta je tam k tomu, aby mlíko mělo stejnou šanci na skysnutí

Old Post 03-05-2005 v 17:51 PM
._. je offline   Profil uživatele ._.   Find more posts by ._.   Foto galerie člena ._.   Click here to Send ._. a Private Message   Add ._. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
._.
Stálý Člen

Karma uživatele ._. - 84% PěstitelskáKarma uživatele ._. - 84% PěstitelskáKarma uživatele ._. - 84% Pěstitelská

Registrován: Apr 2005
Příspěvků: 202  

Příspěvek č. 45

co takhle vyskoušet tu vodu v chladu?třeba hodit do mražáku štamprlu vody, nad to pyramidu, do štamprle teploměr a pak to vyfotit. vsadím litr, že voda bude v kapalném stavu ještě při -5 stupních Celsia. takže letos skusím outdoor pod pyramidou ze špilek.Co na to říkáte?

jo a v té knížce, o které sem psal nedávno, se píše, že ta pyramida nesmí být z vodivého materiálu.(takže prý žádné dráty atd.)

Old Post 03-05-2005 v 18:03 PM
._. je offline   Profil uživatele ._.   Find more posts by ._.   Foto galerie člena ._.   Click here to Send ._. a Private Message   Add ._. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
virgill
Stálý Člen

Karma uživatele virgill - 47% PěstitelskáKarma uživatele virgill - 47% Pěstitelská

Registrován: Dec 2003
Příspěvků: 621  

Příspěvek č. 46

hele jak probihal pokus jedna miska zastresena pyramidou a druha nic? jestli jo tak bys ten pokus mel jeste skusit tak ze bys tu druhou zakryl taky ale ne pyramidou aby byly zachovany stejne podmiknky protoze tohle je dost dulezity parametr na kterem zavisi vysledek.

Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead

Old Post 03-05-2005 v 20:55 PM
virgill je offline   Profil uživatele virgill   Find more posts by virgill   Foto galerie člena virgill   Click here to Send virgill a Private Message   Add virgill to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virgill! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Krychle
Sťatý Člen


Registrován: Mar 2003
Příspěvků: 899  

Příspěvek č. 47

._.: Pyramida muze byt klidne i z vodiveho materialu, vubec na tom nezalezi...vyzkousej a uvidis

jo...tu duplikatni fotku jsem ti odstranil..

Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow
Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so

Old Post 04-05-2005 v 07:24 AM
Krychle je offline   Profil uživatele Krychle   Find more posts by Krychle   Foto galerie člena Krychle   Click here to Send Krychle a Private Message   Add Krychle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Registrován: Apr 2004
Příspěvků: 2488  

Příspěvek č. 48

Ty kontrolni misku zakryt take pyramidou, ale takovou, ktera nedodrzuje pomery a je otocena vuci svetovym stranam spatne.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost


Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 04-05-2005 v 07:26 AM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:10 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
23-10-2006 - Pestovanie na intraku ..... - 46 odpovědí

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.0209910 seconds with 31 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív