Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoy
tady je pár fotek mých prvních, rok starých kytiček. Prvně jsem se pokoušela něco vypěstovat ze semínek, ale když už se mě jich pár chytlo, tak to byli všechno samci . Takže mě nakonec zachránila teď už moje drahá polovička darováním těchhle dvou malejch kytiček(noname), který vyrůstaly na stromech v lese (samozřejmě ). U mě vyrůstaly celkem pozdě - asi od června (?), kde se ze začátku vypořádávaly s prostředím - celkem hodně zamořeným smogem :/ a vůbec s přesazením. Ze začátku to moc nevypadalo, ale pak se z toho dostaly . Byly dvakrát zastřižený a pohnojený párkrát Kristalonem start - což se mě posléze vymstilo, protože jedna přehnojením skoro uschla, ale dostala se z toho ... spíš jsem ráda, že stejně nereagovala i ta druhá . Byly to přeci jen (mý) začátky Sklízela jsem na konci září... vypadalo to, že to bude ok, ale jakmile se to usušilo, tak tam zbylo víc listů než by člověk chtěl, takže z toho moc nezůstalo :/ bohužel.
je fakt, že s tím topením to byla hodně velká blbost, ale v tý době se ještě tolik netopilo - asi ... tenhle rok se to, ale vyřešilo jinak - líp , škoda že mě/nás tenhle způsob nenapadl dřív ...
A pak to bude editovat on a budeš za blba ty a pak zase já a tak to pude pořád dál a dál (až to někoho přestane bavit)
Jo něco podobnýho už sem tu taky někde prováděl
Jinak moc pěkný kytičky...
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."