Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Skvrny?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Zachaliaš
Stálý Člen

Karma uživatele Zachaliaš - 9% Pěstitelská

Škůdci Příspěvek č. 1

Zdar jedu skřín a na jedný kytce se my oběvili takový šedý tečky(na listech) který se změnili ve velké skvrny nevím jestli je to přelitím nebo že mám světlo moc blýzko.Ještě se chci zeptat mám tam dva listy a vypadaj jako by je něco žralo a sou úplně vypouklí?!Dík

Zachaliáš

Old Post 16-06-2001 v 12:27 PM
Zachaliaš je offline   Profil uživatele Zachaliaš   Find more posts by Zachaliaš   Foto galerie člena Zachaliaš     Add Zachaliaš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
seňorita Lamparez
Stálý Člen

Karma uživatele seňorita Lamparez - 62% PěstitelskáKarma uživatele seňorita Lamparez - 62% PěstitelskáKarma uživatele seňorita Lamparez - 62% PěstitelskáKarma uživatele seňorita Lamparez - 62% PěstitelskáKarma uživatele seňorita Lamparez - 62% Pěstitelská

skvrny Příspěvek č. 2

Ahoj, ty skvrny by mohly být špatnym Ph. Příliš vysoké nebo příliš nízké Ph může přeměnit živyny na nerozpustné soli a některé znich mohou být i toxické. Tohle se oběvuje hlavně při pěstování v hlíně. Pokud nemáš Ph metr a nachceš za něj moc dávat tak si skoč do akvaristiky a tam prodávaj Ph testy do 100kč a zkus to Ph trochu srovnat. Taky to může být něčím úplně jiným, ale raději tohle taky vyzkoušej.
Ty zkroucený listy by mohli být následkem velkýho množství dusíku, já jsem měl tenhle problém a bylo to tím dusíkem.

Vše nejlepší Vašim rostlinám přeje s. Lamparez

Old Post 16-06-2001 v 12:50 PM
seňorita Lamparez je offline   Profil uživatele seňorita Lamparez   Find more posts by seňorita Lamparez   Foto galerie člena seňorita Lamparez   Click here to Send seňorita Lamparez a Private Message   Add seňorita Lamparez to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:52 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
17-05-2003 - Skrin - 2 odpovědí
16-03-2003 - skrina - 13 odpovědí
07-02-2003 - skrin - 6 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás