Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám bubbler 15l a v něm 2 květináče s 2 kytkama, ale kytky mam pouze v keramzitu bez rockwolu. Vadí to?? Rockwoll mám myslíte že bych měl dát kytky do něj??
Jak?? abych neporanil kořínky.
Ahoj, já sice v bubleru nepěstuju ale podle mě je tam ten rockwool hlavně na zakořenění, takže pokud už ti květinky fungujou tak pro to není důvod. Hlavně se tam nesnaž nějak tam ten rw strčit aby si (jak sám říkáš) nepoškodil kořeny.
Lopato, můžeš mi vysvětlit, jak to ten tvůj kamarád odůvodnil? Je to nesmysl - proč tam rvát rockwool, když to jde bez něj a zbytečnýho sr...
Keramzit je lepší, jediný v čem se RW nevyhneš je klíčení a nebo řízkování.
A příště svá témata nazývej nějak rozumněji!
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy