Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mam takovy problem s kytkama venku se kterym si nevim rady.
Hnojim je jednou za 10 dni Floranem a zalevam kazdy treti den,pokud treba...
Vcera jsem to byl po delsi dobe skouknout a ejhle... Jedna kytka vypada jako
by chytla nemoc podobnou tem co chytaj brambory....a dalsi tri maji
nejvrchnejsi patro cele zlute.(ale tak nejak zvlastne)
Udelal jsem par fotek a dal jsem je na web http://www.mujweb.cz/www/pandorasbox
Pomozte kdo muzete...co by jim mohlo byt?
ins
Mno hnojivo jsem vysadil ted co jsem to zjistil. Slozeni NPK - 23 - 19 –17 . Napadlo me jestli by to nemohlo byt nedostatkem nejakeho prvku v pude,ale to fakt nevim jak na to prijit.
Kazdopadne se mi to jeste nestalo. Zazil jsem kropenatost, takovy ty fialovy flicky na listech...ale primo tohle ne.
Zdravim,
tohle mi pripada jako malo Mg nebo Fe. Uvidis co to udela az vysadis hnojivo.Vysoka koncentrace P-K muze zpusobit deficit nekterych stopovych prvku.
Ahoj, já bych to spíš viděla na nedostatek draslíku, ale příčina stejná jak říkal noms- moc slaná půda (= přehnojeno, nebo to máš vedle nějaké kadibudky). Prostě to zalejvej čistou vodou a modli se aby se to zlepšilo. Popřídadě přesadit kytky někam jinam dokud to půjde.