OK
Stálý Člen
![Karma uživatele OK - 96% Pěstitelská Karma uživatele OK - 96% Pěstitelská](images/karmagood.gif) ![Karma uživatele OK - 96% Pěstitelská Karma uživatele OK - 96% Pěstitelská](images/karmagood.gif) ![Karma uživatele OK - 96% Pěstitelská Karma uživatele OK - 96% Pěstitelská](images/karmagood.gif) ![Karma uživatele OK - 96% Pěstitelská Karma uživatele OK - 96% Pěstitelská](images/karmagood.gif) ![Karma uživatele OK - 96% Pěstitelská Karma uživatele OK - 96% Pěstitelská](images/karmagood.gif)
![](http://grower.cz/avatars/121-1160136482.gif)
|
Ahoj,
ja sem asi pekny jelito nebo co, ale kluci nemuzu prijit na to, co delam spatne. Nejdriv by se hodilo napsat, ze schema Deu a GanjaMilla zdaleka neplati pro vsechny vybojky - napr. sestava tlumivky Layrton, vybojky Son-T a starteru Dakof uziva zapojeni Standard. Ted ale k problemu:
Normalne jsem vsechny soucasti svitidla prolinkoval kabelem. Nejdriv bez a potom s kondenzatorem. No a ono to nejede. Je to presne podle schematu. Napadlo me, ale jestli treba nemuze byt chybou to, ze nepouzivam externi svorky. Chci rict, ze kdyz vsechno zemeni jsem spojil ve svorce starteru pro zem (tj. pripojil jsem tu i zem ze zasuvky a zem vybojky) - pozdeji jsem tam pripojil jeste zem toho kondiku. .
Kdyz to vrazim do zasuvky starter a tlumivka jemne brumi a vybojka se vubec nerozhavi. Cim to muze byt? Mate pouzite externi svorky nebo to mate stejne propojene v jedne jako ja?
Dikys.
-( OK )-
the fractal designed person
|