Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Normálně do něj přidávat hnojivo,stimulanty a všecko co ti v Growshopu prodaj.Já nemám podmínky si míchat a nechávat někde ustát svou hlínu(a taky sem línej) a protože zasazení do hlíny která je špatná, a špatná může bejt hlína ze spousty důvodů, se pak už nedá vzít zpět,kupuju drahej Royalty mix a hnojim a hnojim.
Stímto jsem se ješte nesetkal,ja používam Advanced Hydroponics of Holland,dnes jsem mněl problemy z PH,tak jsem vymněnil celej roztok.Je možný že proste ty vytamíny ty kytí vysosaly?
Používám Royalty mix a jak tu již někdo psal,v době růstu jsem ho jen zaléval a myslím že to naprosto stačilo a na květ jsem přihnojil Alga Blutem od stejné firmy a jsem velmi spokojen,mohu doporučit.