Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
protoze nam to tady tak trochu umira, rozhodl jsem se ozivit diskusi o mou malickost. V galerii mikropestovani jsou zde posledni prispevky z roku 2019,
tak mam ten pocit, ze uz skoro nikdo nejede poradny mikro.
Box 60x60x150 dark street secret jardin
Svetlo z alucraftu quantum board 120w 3000k + 660nm red.
Cirkulacni ventilator secret jardin 2 rychlosti
Turbina plus pachac
Pasivni pritah
Substrat plagron growmix
Ph +- bio od biobizzu
Hnojiva alga grow/bloom/calmag xtra/pk 13-14/final solution/canna cure podle potreby
Svetlo bylo ze zacatku na 80w a ve vzdalenosti cca 45cm od vrcholku.
Po 14 dnech zvysena wattaz na 100w.zatim bez calmagu.
Odrudy delicious cookies- delicious seeds, white widow xxl barneys, lemon tree barneys a wappa od paradise...
4x 11 litrový kvetinac.
Bez zvlhcovacky, akorat mi to kurvilo cirkulační ventilator.
Vsecho pujde kolem 60.dne pod kosu. Pokud ne, tak se to da krasne postupne z te site vytahat.v tom problem nevidim. Diky za pochvalu, tak snad se zadari.
Po 17 dnech rustu probehla mensi defoliace. Holky si o to vylozene rikaly, teda az na cookies, tu jsem zatim nechal tak, jak je. Jeste to necham trosku rozrust a budu zastipavat.
Zacal mi bohuzel zlobit ten led panel,jede jen na 80w a nedrzi vykon, kterej malinko kolisa, tak jsem tam jako z nouze ctnost prdnul 150w hps a na te to asi i dojedu. Skoda.
Otrhal jsem spodni listy, na ktery uz nešlo svetlo. Pri jejich ohybani uz mely vuli odpadavat... Foto dodam v nedeli uz s led, zatim to ještě jeden pod hos bludickou 150w.