Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau. Netuší nekdo v cem by mohl byt problém? Jedna rostlina je v pohodě, druhá zmenila barvu na světle zelenou, lehce se ji kroutí listy směrem dolů. Zalévám odstátou vodou s PH 6,6. Hnojil jsem biobizz bloom, momentálně jsem přestal radši hnojit. https://ibb.co/dJG2G5h
Hele jako první mě napadlo v tomhle počasí stres z vyšších teplot , ale 29°c je v pohodě , a obě rostliny jsou stejná odrůda ? Nejsem odborník ale zkusil bych minimálně zkalibrovat pH metr , střídat hnojky a čistou vodu s upraveným pH , a nebylo by od věci zkusit dopovat calmag , toť můj názor + klidně pH snížit kolem 6 , i když s bio hnojkama je to ošemetné
Nee jsou to dvě různé odrůdy. Ph metr zkusim zkalibrovat ještě. Calmag uz jsem zkoušel 2x a zatim nic
Hnojky ještě můžu zkusit, prestal jsem je davat, rikal jsem si jestli třeba neni prehnojena i kdyz si to teda nemyslím
Kytky vypadají už skoro zrale. Dojel bych to teď už jen na vodě a příště preventivně dávej calmag do každé zálivky a mělo by to být dobrý. Držím palce.
Tak uz i druhá rostlina se zjišťuje každým dnem trochu. Zvláštní že to vypadá jak kdyby mela každá jiný problém. Objednal jsme ještě EC metr, to ne měřím tak třeba by mohl být problém i v tom
aj toto je uz dost stare ale pridam nazor .. pri takychto problemoch by som sa stale pytal na zalievku .. za mna ked budem hadat tak to bolo prelievane a hnili korene ..