Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj groweři
Zakládám nové téma
Další ze skupiny RQS nechtěl jsem už dělat víc modelů od téhle banky
Nicméně domluvené klony už byly dříve a tak z důvodu zachování osobního kreditu a slova chlapa jsem je ještě vzal..
Klony jsou od místního člena který tu již dlouho nepřidával nic ale zatím byl vždy fér a slušný tak jsem dostal slibu ..
Jdeme tedy k věci ..
2x 120w led lm301h
Stan 1x1
Hlína biobizz allmix
24ks. Amnesia haze
Hnojiva advancet nutrients
Tak growu zdar a budu se hlásit
Teď tedy foto den 2
18/6
GROW IS SHOW
S poděkováním za sledování a Váš čas
Carllito
Amnesia za mě top , sice nemám přímo zkušenosti s RQS , ale jinak co se týče výnosu i chutí paráda , ale i tak se vyplatí těch 11 týdnů na květu 😁 budu sledovat určo
Jedna z věci co mi moc nevadí .. ale je to občas… se dostat dozadu
Ve fázi kdy je to už zarostlé používám odpadní trubku (opřu ji o hlínu v kvetniku a zalévam dl trubky) abych nelamal větve nebo abych nelil vodu na kytky (hlavně v květu)
Ve finále je to lepší ze se nemusím ohýbat 😀😀 mám trubku 110 Cm
Ideál
GROW IS SHOW
Carllito
Amnesia zatím moc nevyrostla do výšky ale začíná zabírat místo do stran
Barva zatím ok takže stále hnojim
Dávám teď momentálně 4ml/l áčko a béčko advancet nutrients a k tomu 2ml/l big bud
Kytky dostávají kazdy druhy den cca 0,6l zalivky a jsou s tím úplně v pohodě
GROW IS SHOW
Carllito
Čau pane, to s tím foukání na stonky větrákem, je " pokus - omyl člověka, nikdy žádným větrem si neuděláš lepší / tlustější stonky , to všechno pramení od substrátu , velikosti květináče, světle a délkou růstu kytek , a to není hejt , jenom rada :-) vyprdni se na to , maximálně sis zlepšil proudění vzduchu u květináčů
Jinak kytky pěkný , Amnesie je super 💪 snad se povede v květu 💪
Původní příspěvek od crazyn Čau pane, to s tím foukání na stonky větrákem, je " pokus - omyl člověka, nikdy žádným větrem si neuděláš lepší / tlustější stonky , to všechno pramení od substrátu , velikosti květináče, světle a délkou růstu kytek , a to není hejt , jenom rada :-) vyprdni se na to , maximálně sis zlepšil proudění vzduchu u květináčů
Jinak kytky pěkný , Amnesie je super 💪 snad se povede v květu 💪
Pěstu zdar 👌
Nazdar draku …
Tak to jsem teda zvědavý co udrží za palice když to je takový tenký prd …
Uvidíme no
Díky za info (a hate já nehledam v ničem… mír 🙏😀
GROW IS SHOW
Carllito