Keko3
Stálý Člen
|
Pokud by někdo stál o moudra a chtěl pár rad
600w hps v paneláku přízemí v kumbale je možné i bez cool tuby bez přívodu vzduchu z venku já privadel vzduch pasivně z chodby přez kumbal odváděl do koupelny odtah prima klima 360m3 teplota i v létě 31celsia max. HPS vs. LED za mě je LED vhodná na růst na květ není zatím tak dobrá protože má pořád podíl modrého světla i v režimu květ a palice se vinou mírného podílu růstového spektra natáhnou a proridnou na level dobrého skleníku, zvlhčovačku jednoznačně pořídit v době růstu, pokud máte stínidlo ve stylu a-wings nastudujte a-wings settings jestli víte o všech nastavení této krásné věci
Semínka klony jednoznačně klony zkuste to matkareni pro vlastní potřebu není tak těžké jak se říká a nároky nejsou vůbec tak přehnané na čerstvé řízky ale světlo co nemá tak vysoký podíl růstového světla řízek potřebuje energii k zakořenění a až potom k růstu
Bio hnojiva je sice jednoduší ale narovinu se snažíte o něco co přirozené není ani náhodou pokud máte LED a biohnojivo budete se hádat že váš model není skleník ale poctivej indoor, odlistnovat po celou dobu růstu v květu potom jen ty listy co evidentně cloní palici ta má na světlo přednost před listím na květ buďte připraveni a dejte po tréninku holkám klid a absolutní tmu bez kompromisů pokud máte pořádný ofuky nemusíte se bát plísně čím víc substrátu tím líp a sušit bez ofuku pouze odtah pach mokrého sena poznáte určitě to se nebojte přeschlé brko za cenu strachu z plísně je škoda a. Během tréninku za mě lst určitě a čím víc zárodků nových větviček tím lépe pokud máte čas střídejte palice na světlu a noste ochrane brýle kurví to oči toť rady mé neříkám že jediné správné nenechte si do toho kecat pokud to děláte pro sebe přijdete si na to sami na svůj styl a věřte že bude originální poucte se z cizích chyb ale kopírování za vidinou stejného výsledku pravděpodobně nedopadne a jestli dáte Orange Badu nebo bílou vdovu je úplně jedno a skoro nic nemění
|