Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tohle kolo máme takovéto osazenstvo. 8x Northern Light ( na fotkách je to ta pravá půlka) 8x Critical ( na fotkách levá půlka) oboje od RQS, klony z vlastních matek.
Jsou zasazený v kokosu, kterej je říznutej perlitem.
Hnojím Cannou A+B, Kořeňák a cannazym. Později dle situace buď přidám nebo nepřidám PK.
Na růstu jsem je nechal cca týden, mají jeden záštip a momentálně jsou 4.den přepnutý na 12/12.
EC jsem začínal na 1.0 PH 5.5-5.7 a teď mají už EC 1,6 a PH 5.8.
Zalévám pomocí homemade dripu.
Světlo je od SunPro sunfather 320W
Zatím se zdá, že jim nic nechybí.
První fotka je po přesazení z matkárny.
Druhá fotka je 4den 12/12.
To je zatím všechno, Groweru zdar a growerům především!
Jasny, kytky jsou na stole a odtok z kvetinacu jde do kyble a nasledne do hajzlu... V minulem vlaknu jsem to popisoval celkem detailne. Je to trochu projetejch hnojiv, ale zase mi to nekurvy ph a ec v nadrzi, takze za me ideal.
Tak to víš, že jsem přemýšlel. Jenže já jsem prostě línej problém řeším, až když na kytkách vidím, že je něco špatně (ne, že by se mi to za poslední 4 kola stalo). Radši je co 3 tejdny prochláchnu, než abych řešil, že do nich naleju ec 1,6 a vyteče 2,0. Ono to měření z odpadní vody je taky zrádný. Měly by se měřit hodnoty substrátu a to už je vyšší dívčí. Takže to radši patlám takhle a výsledky to má, ale neříkám, že to je správně.
Tak tu máme 11.den 12/12 u Criticala je vidět rychlejší nákvět.
Přidal jsem síť, ať se mají holky pozdějc o co opřit a lehce jsem prostříhal spodky.
EC jsem zvednul na 1.7 Ph je nějákejch 5,8-5,9.
Zatím se zdá, že jedou hezky bez nějákejch deficitů. Příští týden už asi udělám první preventivní proplach.