Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahojte, květ je dneska přesně 14 dní. Problémovou větev jsem odstranil. Možná jsem se unáhlil, ale prostě mi to smrdělo průserem. Zbytelk nakvítá hezky. Kytky jsou Power Flower od Royal Queen Seeds.
Je třeba je dost hlídat aby nevyletěly do vesmíru, ale to už k tomu patří.
Ahoj, no taky bych tu větev fiknul. Fakt to smrdělo hermésem a dál bych tu kytku sledoval.
Zřejmě to způsobil nějaký stres pokud je genetika v poho, ale máš to rozjeté pěkně.
Tak mnoga ljeta zdravi byli 😄
Na kytce zatím vše vypadá oka a zpětně plakat nechci. Prostě je to pryč a podařilo se mi to docela rozumně vyplést a pokrýt celou plochu. Jen to roste jak střelené. Holt sativy.
Ono ten růst po přepnutí těžko nějak určit, když neznáš genetiku. Zažil jsem největší přírůstek i mezi 20.-25. dnem květu. Některý modely jsou hrozně nevyzpytatelný a vystřelí klidně o 2x-3x víc než měli při přepnutí.
Díky, díky, já je holím až tak třetí čtvrtej týden. Třetí týden je právě dnes. Docela porostly, ale už se krásně chlupatí. Trochu jsem je naohýbal a polámal, ale ta sativa má dost mezery mezi těmi květy. Uvidíme. Zatím to vypadá moc pěkně.
Dost jsem jim přihulil, mají teď EC 2,1 a krásně to dávaj. Železně stabilní PH už je 5,9 a nemám k nim žádný výhrady