MarkyForky
Nový Člen
|
Outdoor 2021 - Auto - Think Different & Girl Scout Cookies (GSC) |
Příspěvek č. 1 |
Zdravim growery,
podelim se tady o svou zkusenost s pestovanim dvou odrud automatu tuto sezonu (2021), treba to nekdo oceni. Jeste mam tri odrudy fotoperiod venku, tak pak take zde zverejnim jak mi to tuhle sezonu rostlo a jak to dopadlo.
Mel jsem celkem 4 kytky, dve od kazde odrudy, po par tydnech jsem je dal do skleniku (coz v kvetnu, ktery byl dost chladny a zatazeny bylo super), pak na finalni dozravani venku, a bohuzel mi je vsechny napadla v konecne fazi seda plisen (bud rot). Priste zkusim strikat jednu cesnekovym postrikem a na druhou pouziji chemicky postrik, bud rot. Podarilo se mi zachranit jenom tak tretinu urody ... bohuzel jsem tam nebyl porad v tech poslednich tydnech, abych casti postizene plisni vcas vystipnul, takze se mi rozjela. Pocasi pri dozravani bylo zrovna na potvoru destive (zacatek cervence), tak to tomu bujeni plisne akorat napomohlo. Jinak ale rostly krasne. Think Different od Dutch Passion je opravdu super strain, krasne palice, zelene listy pekne pocukrovane, vune, a super smoke. GSC od Seedstockers me nenadchly a znova bych je od nich uz nekupoval ... vubec nechtely dozrat, takove nehuste palice, nepocukrovane (asi hodne toho ruderalis), i kdyz pak bylo krasne pocasi. Smoke je ok, ale neni to uplne pecka.
Pristi rok pouziji spis Plagron Light Mix pro autoflower a zasadim rovnou vyklicene do 11l ci 17l pots a budu mit u okna (uz ne do jiffy pots).
AUTOFLOWER
BioBizz Light-Mix
Bionova Supermix Autoflower a NPK 13-14 for flowering
Germination in RQS propagator & Starter kit (100% germination rate)
Seedling at home by the window in jiffy pots (22 C)
Vegetative in greenhouse in 17l Plant!t Fabric Dirtpot (cold May, around 20 C day, 6 to 10 C night, cloudy)
Flowering in greenhouse and sometimes outside on the sun
2x Think Different Auto (Dutch Passion)
Germination - 14.4. 2021 (less than a week)
Seedling - 18.4. (over 3 weeks)
Vegetative - 9.5. (3.5 weeks - transplant to 17l pots)
Flowering - 3.6. (sometimes outside greenhouse on the sun)
Flushed - 5.7., 6.7.
Harvested - 13.7. (13 weeks total -> so around 1 to 3 weeks later than according to seedbank)
Drying - ±week then curing
Mold (grey mold) - 3.7. po nekolika dnech deste ... TD1 jsem tak polovinu musel prostrihat a vyhodit, u ostatnich par ohnisek, dal jsem na slunicko, ukryval pred destem, postrikal vyluhem z cesneku
Avg. yield - 15 g
Avg. height - 120 cm
First feeding - 16.5. 2021 ... 3 litres 3ml, dalsi po tydnu, pak zhruba kazde 4 dny a koncentrace podle tabulky
2x GSC (Seedstockers)
Same as above
Flowering - 3.6.
Flushed - 7.8.
Harvested - 14.7. (18 weeks total!!! -> so around 7 weeks later than according to seedbank)
Drying - ±week then curing
Avg. yield - 20 g
Avg. height - 110 cm
|
First serious OUT 2021:
Auto -> Girl Scout Cookies & Think
Different
FOTO -> SourDiesel; Pamir & Critical
|