Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mam 2*WW venku a odhadl bych ze kvetou 6-8 tejdu... Docetl sem se ze poradny pocukreni zacina az 10-12 tejden.... je to pravda? a co venkovni vlkost? Kdyz by mela zacit vylucovat nej krystaly? Diky moc za HELP... prikladam dve fota ostatni jsou na WW.W spolecne s ostatnima modelama..
Ty brďo,wdova venku,to je zajímavy.Máš moc hezky fotečky K++ ale s tímhle nemám praxi,takže ti asik moc nepomožu
Jo a když jde pěstovat wdovička venku mám pár semen Jacka H. -mohl bych jet aky hodit ven-a mám je předpěstovat doma?
Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!
Čus, je mi líto ale ta W.W. ti asi venku nedojede jak by měla. Jo a to naše počasí nic moc, je hodně vlhko a slunec moc nesvítí. Poslední 2 až tři dny by se měla nechat uplně potmě, aby ze sebe vydala to nejlepší co má. Pozor na plísen!!!
myslím že můžeš být v klidu . Já mám WW taky venku ,ale rozhodně nevypadá takhle :/ Je fakt že venek není zrovna nejlepší a zvlášť pro tenhle druh . Mno držím Ti palce ať to dopadne co nejlíp !
A jak vypada ta tvoje?? Ze vsech modelu co mam vypada venku WW nejlepsi...
hm zalezi od koho ji mas, treba je uz venku pestena ..ja mam vdovu taky venku ,ale ta zacala kvest tak pred 3 tejdnama (uz je teda pod lampou) ,takze me by nedokvetla . tobe drzim palce - s vlhkosti nic nenadelas a pocasi neovlivnis ...good luck
bless ya
No v polovine srpna sem ji chvili zakrejval (pak sem jednou rano zapomel sundat folii a jak bylo v 11:00 30°C tak to spalilo vrsky u jedny-dvou kytky i kdyz jen z casti) ale evidentne sem na nich nevidel zadny zmeny roslti spokojene dal... treba JH ma ty spaleny listy a stale tam nejake najdes a je to 15-20cm pod vrskem
diky, ja zase cekal vic.... aneb proste sem cekal asi moc... jinak nejlepsi ucinkama byla K2... skoda ze ji je nejmin... jo a JackH. to solidne nestihal... dokvist
JA lwtos taky mel venku jednu wdovicku bal predpestovana doma tak na velikost 15cm a ven sem ji dal strasne pozde nekdy na konci cervna! zacala kvist nekdy v cervenci! mela asi 40cm no mala ale stala za to celej stonek porostlej kvitkama a ta vuune no ja ji skosil o 2 dny pozdejc nez ty (kuli bezpecnosti (a nedockavost ) no krystalky moc nemela ale vzdycky sem se k ni silene prilepil... a potom tedteda proste 1prdovka... bohuzel nemam fotky mas ji moc peknou
Osobne bych predem kladl velkej duraz na dokonaly promysleni.... dokonale vymyslet potrebny zakrejvani.. to je nejdulzitejsi.... pak jak mas metr a neco kytky a nemas k nim pristup uz moc nezmuzes...