Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak mám 3 dny přepnuto na 12/12, vše vypadá tak jak má.
Mám trochu pochybnosti a být na mě, tak nechám ještě minimálně týden na růstu, ale matkař mi řekl - "přepni po týdnu!" já přepnul po dvou a stejně si myslím, že by to ještě chvilku na růstu sneslo.
A to mě přivádí k otázce, pokud je tu nějaký šikovný matkař co má nějaké super strainy - tentokrát NE CBD v okolí prahy, nechť se mi ozve do zpávy prosím
To bude slabý, máš je malý. To slyšim furt přepni za týden a pak je to tam měsíc :-D Přepínej když máš mezery mezi kytkama 5cm nebo dokonce žádný abys měl vyplněný celý prostor
Ahoj , co to máš za světlo ? Marně jsem googlil , i procházel katalog firmy Apto a nikde jsem nenašel že by dělali přímo grow světla , to si jsi použil nějaké z jejich prumyslových ? Můžeš sem nahodit nějaké specifikace 😁mimochodem je to cz firma že ?