Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau čau
Můj první pokus s led osvětlením
Na radu PSYWEED (místní člen, tímto ti samozřejmě moc děkuji za rady) jsem objednal 2x led panel od BAVAGREEN 120w pro s čipy lm301h samsung
Neumím o tom zatím úplně moc napsat ale každy nový poznatek sem přidám
Zatím se mi nejvíc líbí ze se dá na světle zapínat a vypínat každé spektrum zvlášť .. plus regulace celkového výkonu v procentech ..
Narval jsem je oba do stanu 60x60
Mám je oba na 70% teplota je s odtahem TT125 na 24 takže nice ..
Osazenstvo je mix chci vidět rozdíly mezi modely pod tímhle osvětlením..
Takže WHITE RUSSIAN, CRITICAL+2.0, G13HAZE, CANNALOPE HAZE
Jsou v kokosu od atami 70/30 kokos/perlit
Hnojky advancet nutrients
Zatím teda 18:6 a rosteme
GROW IS SHOW
S poděkováním za sledování a Váš čas
Carllito
Po třech dnech se hezky chytli a začali jet
I ten Rus vlevo se chytil byl to poslední klon a nechtěl jsem ho zabit tak jsem mu dal šanci a vypadá ze začal něco dělat
Celkové jsme na 4 den 18/6
GROW IS SHOW
Carllito
Prozatímní hodnocení světla je dobré
Kytky pod tím fakt letí každy den
Teplotně jsem na tom taky dobře i když ve chvíli kdy jede ofuk a roztočí vzduch tak mám dole u kytek 29 jinak krásných 24
Dnes jsem opět po 3 dnech hnojil zalivka 2,5ml/L senzi coco grow A/B
Další zalivka bude jen upravena voda a pak zase pohnojim
Mezi kazdou zálivku je jeden den prodlevy aby dobře vysychal kokos
Těším se na ty 9ti a 11ti lístky u G13haze
Critical už nabírá svou klasickou stavbu
CANNALOPE me překvapila je fakt spokojena a jede krásné
Rusky prcek už taky vyhodil tři větve do kterých dává vše prozatím ..
Další info v průběhu
GROW IS SHOW
Carllito
Zdar chlape, mám dotaz ,trochu mimo téma -ty světla jsi objednával z alibaba.com, jak Psyweed dával ten odkaz? Za jak dlouho to došlo a nebyl nějaký problém s placením? Díky za odpověď
Čau no já jsem si zaplatil nejrychlejší dopravu DHL letecky trvalo to 3 dny
Platil jsem clo (dokumenty poslali již při převozu tím pádem po platbě bez dalšího zdržení)
Clo bylo 11%z ceny
GROW IS SHOW
Carllito
Světla jsem dal níž .. a teplota u vrcholu je 27,3 což snad jako ještě nějak nechám připadne zvednu
Na chvíli jsem tam přihodil včera řezané klony jak to bude kořenit.. a rozjíždím i jedno ze semen SUPERBUD (strainhunters) abych viděl jak se pod tím světlem tvari i semena ..
Jinak po hst se kytky už vzpamatovaly .. Rus se konečně rozjel a uvidíme co bude dal ...
GROW IS SHOW
Carllito
Po par pokusech kdy jsem měl kytky v takovém kvetniku déle se mi sem tam udělali nějaký zvířátka
A dost z nich funguje na principu naklade vajíčka do substrátu a pak lezou na kytky
..
Takže takový pokus znemožnit jim dostat se tam
A tma pro kořeny navíc
GROW IS SHOW
Carllito