Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, jedu pod 600w scrog 10 kytek, jsem teď tak v půlce v květu a obden mi zbyde po zastřihování a prosvětlování slušná hrst listů , otázka zní zda se v téhle fázi dají na něco použít ? Myslím spíš mast nebo tak ? Obsahují už v tuhle dobu listy nějaké prospěšné látky ?
Takže tím krémem na alergie si v prvním příspěvku myslel že ten krém bude vyvolávat alergie protože hnojím minerálníma hnojkama ? Chápu tě teď dobře ? Vidíš teda nějaký jiný smysluplný využití tohohle listí co zbyde z prostřihů ?
Samozřejmě bio je lepší , ale nebál bych se toho. Mastičky dělám x let a ikdyž jsem používal “nebio” hnojky, tak v 99% to bylo na pohodu. Vždycky je dobrý mastičku vyzkoušet na malém místě , třeba si trochu namazat zápěstí, a pak počkat , jestli to něco provede. To je dobrý udělat vždycky , páč třeba můj bratránek se hned osype po jakékoliv konopné masti, takže ikdyž na konopné masti nedám dopustit, tak prostě některým jedincům nesvědčí