Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Elektronika a Technika » (ne)svÍtÍm
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Jamés
Stálý Člen

Karma uživatele Jamés - 83% Pěstitelská

(ne)svÍtÍm Příspěvek č. 1

Čau, normálně mám problém.
Předřadník Elektronický Lumatek 250-660W..
Koupil jsem novou výbojku GiB Lighting 600W.

Problém : nerosvítí se...
Všechny starší výbojky i nová 400W MH se rosvítí..
Vyměnil jsem: iec kabel, original objímku Adjust A wing..a stále se nerosvítí,nerosvítí se ani při změně předřadníku,ani při vyzkoušení jiné zásuvky(měď,cca před 5 lety)..
Celkem 4 z 5 různých výbojek se rosvítí jen ten GiB 600W se nerosvítí.
Vtip je v tom, že jsem na vlastní oči viděl jak borec v GShopu našrouboval tuto výbojku do objímky v obchodě a hned naskočila.

V čem je kurva problém hoši?
Dík

1.Dokumentovaný OUTProjekt PorodniceProjekt porodnice next level OUTSweet Tooth + Magnum AF- OUT1. a 2. IN Gavita Tropf Blumat White RhinoMoje skromné chilliDutch Passion seeds..Candy Kush + Buddha auto OUT3.IN AK-47 Canna Coco 600WSkromný OUTMoje 1. Selekce
Moje 1.Selekce.. pokračování OUT
Jamés still strong! OUTMasožravé rostliny Moje 2. selekceMohanRam - BlackJack - GSC S1xCK - GG#4xCK OUT2020

Naposledy upravil Jamés 26-02-2021 v 17:44 PM

Old Post 26-02-2021 v 17:30 PM
Jamés je offline   Profil uživatele Jamés   Find more posts by Jamés   Foto galerie člena Jamés   Click here to Send Jamés a Private Message   Add Jamés to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AladinXXX
Seržant

Karma uživatele AladinXXX - 96% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 2

proste smula,to se mi stava furt......
nemuzou ti ji proste v gshopu vymenit?(ikdyby to melo byt v ramci dobrych vztahu)

Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..

Potřebuješ něco upravit ???-napiš mi PM.Serža

Old Post 26-02-2021 v 19:55 PM
AladinXXX je offline   Profil uživatele AladinXXX   Find more posts by AladinXXX   Foto galerie člena AladinXXX   Click here to Send AladinXXX a Private Message   Add AladinXXX to your buddy list     Navštiv homepage uživatele AladinXXX! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psyweed
Stálý Člen

Karma uživatele psyweed - 95% PěstitelskáKarma uživatele psyweed - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

reklamacia, zaruka 2r ako kazdy iny produkt...ci?

Old Post 26-02-2021 v 23:05 PM
psyweed je offline   Profil uživatele psyweed   Find more posts by psyweed   Foto galerie člena psyweed   Click here to Send psyweed a Private Message   Add psyweed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jamés
Stálý Člen

Příspěvek č. 4

citace:
Původní příspěvek od AladinXXX
proste smula,to se mi stava furt......

Takže není problém mezi rozvaděčem v baráku a objímkou?

Psyweed účtenku jsem zahodil ikdyž prodavač ví, že jsem tam kupoval a šel jsem ji reklamovat. Ta výbojka se v obchodě ale rozsvítila a na hned, takže funguje.

Naposledy upravil Jamés 27-02-2021 v 10:28 AM

Old Post 27-02-2021 v 08:27 AM
Jamés je offline   Profil uživatele Jamés   Find more posts by Jamés   Foto galerie člena Jamés   Click here to Send Jamés a Private Message   Add Jamés to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mindfuck
Nový Člen

Karma uživatele Mindfuck - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

zeptal bych se jolandy bohužel není mezi námi džojk na odlehčení situace
snad ti někdo poradi

Old Post 27-02-2021 v 10:05 AM
Mindfuck je offline   Profil uživatele Mindfuck   Find more posts by Mindfuck   Foto galerie člena Mindfuck   Click here to Send Mindfuck a Private Message   Add Mindfuck to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psyweed
Stálý Člen

Karma uživatele psyweed - 95% PěstitelskáKarma uživatele psyweed - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

V zasuvkach a rozvadzaci problem nehladaj...
Zober tam celu vybavu, predradnik, kabel , obimku a ked nepojdu moze ti dat inu znacku.

...alebo je to mozno signal prejst na LED a dat HPS zbohom

Old Post 27-02-2021 v 13:22 PM
psyweed je offline   Profil uživatele psyweed   Find more posts by psyweed   Foto galerie člena psyweed   Click here to Send psyweed a Private Message   Add psyweed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jamés
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

Chtěl jsem odjet poslední 2 kola a na podzim už pořídit LED 😀...
V plánu to je,ale ta výbojka mě štve..a jak jsem psal,mám nový kabel i objímku,mám i druhý předřadník který to taky nerozjede..prostě záhada..

Old Post 27-02-2021 v 13:40 PM
psyweed
Stálý Člen

Příspěvek č. 8

myslim ze shop by nemal mat problem to vymenit za iny typ...u HPS je v podstat fuk cim svietis ak watty sedia

Old Post 27-02-2021 v 13:53 PM
Jamés
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

No..zkusím to,ale hlavně zajímá mě čím to je.

Naposledy upravil Jamés 27-02-2021 v 14:22 PM

Old Post 27-02-2021 v 14:09 PM
Váchy 55
Stálý Člen

Karma uživatele Váchy 55 - 71% PěstitelskáKarma uživatele Váchy 55 - 71% PěstitelskáKarma uživatele Váchy 55 - 71% PěstitelskáKarma uživatele Váchy 55 - 71% PěstitelskáKarma uživatele Váchy 55 - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Vadná výbojka, pokud jiné rožnou. Nehledal bych v tom buh vi co a vyměnil ji za jinou

Thomas V.

Old Post 28-02-2021 v 18:59 PM
Váchy 55 je offline   Profil uživatele Váchy 55   Find more posts by Váchy 55   Foto galerie člena Váchy 55   Click here to Send Váchy 55 a Private Message   Add Váchy 55 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jamés
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

Jak vadná výbojka když v Gshopu se normálně rosvítí jen u mě ne?

Old Post 02-03-2021 v 10:43 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:10 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
27-09-2005 - NesvÍtÍ Mi To - 11 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás