Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau, normálně mám problém. Předřadník Elektronický Lumatek 250-660W..
Koupil jsem novou výbojku GiB Lighting 600W.
Problém : nerosvítí se...
Všechny starší výbojky i nová 400W MH se rosvítí.. Vyměnil jsem: iec kabel, original objímku Adjust A wing..a stále se nerosvítí,nerosvítí se ani při změně předřadníku,ani při vyzkoušení jiné zásuvky(měď,cca před 5 lety)..
Celkem 4 z 5 různých výbojek se rosvítí jen ten GiB 600W se nerosvítí.
Vtip je v tom, že jsem na vlastní oči viděl jak borec v GShopu našrouboval tuto výbojku do objímky v obchodě a hned naskočila.
Původní příspěvek od AladinXXX proste smula,to se mi stava furt......
Takže není problém mezi rozvaděčem v baráku a objímkou?
Psyweed účtenku jsem zahodil ikdyž prodavač ví, že jsem tam kupoval a šel jsem ji reklamovat. Ta výbojka se v obchodě ale rozsvítila a na hned, takže funguje.
Chtěl jsem odjet poslední 2 kola a na podzim už pořídit LED 😀...
V plánu to je,ale ta výbojka mě štve..a jak jsem psal,mám nový kabel i objímku,mám i druhý předřadník který to taky nerozjede..prostě záhada..