Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » Kniha o growerech v ČR
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Mandril
Stálý Člen

Karma uživatele Mandril - 0% Pěstitelská

Pohodička Kniha o growerech v ČR Příspěvek č. 1

Ahoj všem,

píšu knihu o českých, moravských a slezských growerech. Zajímají mě osobní příběhy s tím spojené. Cokoliv zajímavého - staré příběhy a taktéž i nové. Nechci to tady sáhodlouze vypisovat, takže: Pokud Tě má práce zajímá, máš co sdělit a chceš být alespoň trošku součástí historie, napiš anonymě na můj email storyastorky@seznam.cz.
Já Ti pošlu anonymní dotazník a ukázku z knihy. Jsem spisovatel a dodržuji novinářskou etiku, což znamená, že nikomu nesdělím svůj zdroj. Nikomu a nikdy. Navíc ani nechci a nepotřebuji znát pravé identity všech lidí, kteří se v knize objeví. Způsoby komunikace se dají nalézt bez problémů.
Pokud se Tvůj příběh či příběhy objeví v knize, dostaneš výtisk s věnováním zdarma. Zašlu Ti ho na libovolnou adresu.
Děkuji za tvůj čas a těším se na spolupráci. Mandril

Old Post 26-01-2021 v 14:11 PM
Mandril je offline   Profil uživatele Mandril   Find more posts by Mandril   Foto galerie člena Mandril   Click here to Send Mandril a Private Message   Add Mandril to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koles
teknokrat

Karma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Ahoj, to je super pocin Knizek o pestovani je k sehnani hodne, ale nejaka "s pribehem" tu chybi (nebo o nicem podobnem nevim). Kazdopadne drzim palce a urcite dej vedet, az kniha vyjde (kdy asi?), rad si ji poridim do knihovny

je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk

Old Post 26-01-2021 v 15:11 PM
koles je offline   Profil uživatele koles   Find more posts by koles   Foto galerie člena koles   Click here to Send koles a Private Message   Add koles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mandril
Stálý Člen

Příspěvek č. 3

Pro koles

Ano, máš pravdu. Já sám miluji příběhy a žádnou takovou knížku jsem nenašel. Občas si čtu zahraniční grow storky třeba z USA, ale v ČR nic moc nenalézám. Ale ono to není zas tak slavné ani v tom zahraničí, myslím.

Bude to knížka, kterou bych si sám rád přečetl a doufám, že ji zkompletuji tak do podzimu. Uvidím, netlačím na sebe. Ale určitě to sem napíšu.

Díky za podporu a ať se daří M.

Old Post 26-01-2021 v 15:34 PM
Mandril je offline   Profil uživatele Mandril   Find more posts by Mandril   Foto galerie člena Mandril   Click here to Send Mandril a Private Message   Add Mandril to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AladinXXX
Seržant

Karma uživatele AladinXXX - 96% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 4

2Mandril:

Kdybys potreboval s necim pomoci tak urcite napis,ja tu teda jen uklizim....ALE....
pro zacatek ti otevru tema v indoorgalerii,abys tam mohl nasekat 30prispevku a mel hned pristup k PM a mohl tak komunikovat se zdejsimi cleny.....
odkaz:http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=83214

drzim palce,jsem zvedav,knihu si urcite koupim.....GL

A/S

Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..

Potřebuješ něco upravit ???-napiš mi PM.Serža

Old Post 26-01-2021 v 16:04 PM
AladinXXX je offline   Profil uživatele AladinXXX   Find more posts by AladinXXX   Foto galerie člena AladinXXX   Click here to Send AladinXXX a Private Message   Add AladinXXX to your buddy list     Navštiv homepage uživatele AladinXXX! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mandril
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

Pro AladinXXX

Díky moc! Takže já tam napíšu 30 příspěvků. Ok, du na to ))

Old Post 26-01-2021 v 17:53 PM
Mandril
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

Ahoj všem, pozměnil jsem trochu dotazník a napsal pár kapitol, které se týkají mé vlastní zkušenosti. Dále ještě průběžně doplňuji příběhy ostatních lidí, ale potřebuji více materiálu. Takže má nabídka stále platí: Kdo má zájem přispět svým příběhem k sestavení knihy o growerech/pěstitelích a stát se tímto způsobem součástí historie, nechť mi napíše na storyastorky@seznam.cz. Pošlu mu dotazník a ukázku ze zamýšlené knížky.
Díky! M.

Old Post 02-02-2021 v 08:49 AM
Taste
Nový Člen

Karma uživatele Taste - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Ahoj, jak to postupuje? Těším se na výsledek

Old Post 20-04-2021 v 10:16 AM
Taste je offline   Profil uživatele Taste   Find more posts by Taste   Foto galerie člena Taste   Click here to Send Taste a Private Message   Add Taste to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mandril
Stálý Člen

Příspěvek č. 8

Ahoj, byla pauza, ale rád bych pokračoval. Něco jsem napsal, ale zatím mám dost málo příběhů tedy lépe řečeno lidí ochotných sdílet je Takže kdyby někdo chtěl, budu vděčen.

Old Post 14-11-2021 v 16:02 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:33 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás