Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahojte všetci podelím sa s vami o pár fotiek z môjho pestu .
Posádka sú 3 semienka Green Gelato feminizované od Royal Queen Seed
Miestnosť je 50cm x 90cm odťah ventilátor UFO 150m3/h pachový filter ,
pasívny prívod .
Slnko bolo od začiatku Čínsky LED MARS2 700W príkon malo 315W ktoré čiastočne odišlo tak som kúpil 250W HPS GIB Flower spectrum XTreme Output s predradníkom Horti spolu s hoby tienitko .
Výživa Canna Terra Vega , Flores , Rhizotonic , Boost a PK13/14
A keď odišlo LED svetlo po 7 rokoch tak prvý krát som kúpil sodíkovú výbojku a dokonči sa to pod ňou 250W o niečo menší príkon oproti 315W LED ale snáď to bude dobré .
Nazdar,
zatial to vypadá na peknú dzunglu.Podla foto sa im darí.
Niekolko otázok:
Prečo zrovna Gelátko od RQS?
Ohýbal si ich nejako?
Aké médium a ako velke kochle.
Co si im dával od začiatku ked vyliezli z hliny/kokosu?
PH/Ec?
Držím palce budem sledovať.
Zdar LenJelen , idem v hline light mix od BioBizz a prvé dva týždne uplne bez hnojív .
Od druhého týždňa som začal z Cann Rhizotonic a Terra Vega , po prepnutí od druhého týždňa Terra Flores a Boost , postupne začnem pridávať aj PK 13/14 idem podľa tabulky od Canna .
A kochlíky sú geotextilne 8L Gronest veľmi dobre môžem iba odporučiť .
Nepoužívam kolienka ale po zaštipnutí nad 5 poschodím som ich trošku ohýbal pomocou drátikou .
PH som raz meral mal som iba také lakmsové papieriky EC nemeriam vôbec spolieham sa na výrobcu hnojív že to bude ok .
A prečo Gelato ? Striedam Seed banky a vždy skúšam niečo nové a teraz mi padla do oka zmrzlina .